חברים נא להכנס!!!!!!!!!!!

spelling

New member
חברים נא להכנס!!!!!!!!!!!../images/Emo196.gif

אחרי התייעצות עם גל החלטנו להחזיר פרוייקט שנשכח! פעם לפני המון שנים...הצעתי שנעשה ספר לכוכבים של מכושפות הרעיון היה יפה היתה התלהבות והתוצאה היתה שום דבר!!!!!!!!!!!!! לכן החלטתי שנעשה ספר לאליסה מכולנוווווווווווו ולא יעזור לאף אחד כולכם בפנים! יש לה פה פורום,יש לה מעריצים,כל כך אוהבים אותה בארץ..למה שהיא לא תדע על זה?????????? (מי יודע אולי זה ידרבן אותה לביקור..) עכשיו אני רק מבקש שמי שמצטרף לפרוייקט כלומר כולכם! רק יעשה תסימן של ה
וזהו..בלי רעיונות וויכוחים זה רק סימן שאתם בפנים..יהיה שרשור המשך לפרטים מה שצריך כרגע זה שתענו..וחברה הפעם צריך להצליח תחשבו מה זה יעשה לה שהיא תקבל ספר מאיתנו! שוב אני רק מבקש ובלי תגובות של "אבל ניסיתם ולא הלך,מה זה ייתן?,אני לא אוהבת אותה אבל אני תומכת" מתחילים תפרוייקט מההתחלה ונפציץ אותה...הבנתם?????????????שגרו!

XPWPC

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אני בפנים!!!!!

dandi221

New member
אמממ בנוגע לרעיון הזה....

דבר ראשון זהו רעיון שעלה בפורום מכושפות, לפני לא הרבה זמן, חודשיים בערך, ואני די ארגנתי אותו שם והייתי אחראית על כל התהליך. זה לא הלך ודי התפשל לנו בגלל שמה לעשות רוב חברי הפורום מדברים מדברים אך ברגע שזה מגיע למעשים הם פתאום נעלמו לי, חוץ מאיזה ארבעה אולי... ולכן הפסקתי אחרי הרבה מאוד נסיונות כוזבים. אני מקווה מאוד שהרעיון יצליח פה, ואולי זה יהיה גם יותר קל בגלל שמדובר רק באליסה שזה הרבה הרבה יותר פשוט! אבל לדעתי כדאי אולי לחכות שיצטרפו עוד אנשים לפורום כדי שנוכל ליצור ספר מלא ומכובד?

always be me mc

New member
יש משהו בדברייך.

מצד אחד אם נחכה יכול להיות שעוד אנשים יצטרפו
מצד שני אם נחכה הרבה זמן זה כבר ירד מסדר היום של האנשים ובנוסף בסוף יתחילו הבגרויות
המ.. שאלה קשה אני אתייעץ אם עוד מישהו. אבל גם אם נדחה את זה אני אדאג לשים את זה במקום כלשהו בפורום(אולי בהודעות בשער?) כדי שישאר בתודעה של האנשים ושל החדשים(בתקווה שיהיו עוד
) אז נחשוב על זה. ובהחלט יש משהו בדברייך

למעלה