חברים מקשיבים

חברים מקשיבים

ברשותי KORG i30 - מקצבים ו - FANTOM X6 - סינטי סמפלר. אני מגשר בין השניים וחוטף סאונדים מהפנטום לטובת המקצב. ערוץ תופים וכו'. השאלה שלי האם יש מצב להגדיר שכשאשנה סולם בקורג ישתנה הסולם גם בפנטום? אני כל פעם צריך להתרוצץ מהקורג לפנטום. תודה לעונים!

Mr Gil16

New member
../images/Emo32.gif FANTOM X6

כמה עלתה לך המקלדת הזאת? למה היא טובה? מה האפשרויות שבה?

Mr Gil16

New member
הוא בהחלט נשמע כך!

הסתדרת... מה תגיד על הקארמה של קורג? אני מתכנן לקנות בקרוב כשיהיה לי כסף אותו.... הוא נשמע לי חלומי...

Mr Gil16

New member
שכחתי לשאול.

איזה מוזיקה אתה מנגן? וכל מקלדת שיש לך, זה לאותו שימוש? אתה חושב על למכור את הטריטון?

Mr Gil16

New member
למה טריטון ולא קארמה?

אני מקווה שאני לא מציק לך עם כל השאלות האלה. ומה ההבדל בין LE לקלאסיק? ומה רע בקארמה? אני שואל כדי ליהות בטוח, אני מקווה שאתה מבין... תודה רבה לך. אפשר לשאול לאיזה סרטים הלחנת ולאילו פרסומות?

למה וולוו ולא חיפושית?

הטריטון לוקח את הקראמה בהליכה. טריטון קלאסיק טוב יותר - מסך נגיעה נוח יותר מהLE + סאונדים נוספים. הלחנתי לפרסומות בערוץ YES ומתקדם לערוץ 2. סרטים - נעזוב את זה פתוח.

Mr Gil16

New member
קארמה זאת לא טכנולוגיה יותר מתקדמת?

לפי מה שהבנתי הקארמה כוללת בתוכה את כל האפשרויות של הטריטון+הטכנולוגיה הנקראת קארמה. טריטון מתאים ליצירת כל מיני מנגינות סימפוניות כאלה? אני גם מחפש משהו שאני אוכל להחליף בו צלילים מהר. איזה עוד אפשרויות יש לי בו? אני מנגן כבר שבע שנים בערך.... ורק לאחרונה נחשפתי לסינטים למיניהם...

למעלה