חברים, מישהו היה בהרצאה של מזל?

Zidan de Toledo

New member
חברים, מישהו היה בהרצאה של מזל?

איך היה? אנחנו מחכים לחוויות.. ומה עם הלטרה המפורסמת - האם התשובה נמצאה ערב? פנדנגוס,מורנטה..?

flamenca

New member
ההרצאה של מזל

אני הייתי בהרצאה של מזל אתמול באולם ענבל בסוזן דלל, והיה פשוט מקסים!!! ההרצאה הייתה די ארוכה - בערך שלוש שעות, וכל כך נהניתי שלא הרגשתי איך הזמן חולף לו. בהרצאה מזל דיברה על הרקדנית כריסטינה הויוס, והראתה קטעי וידאו פשוט מקסימים. מי שלא בא - חבל

urikohen

New member
עדיין לא נמצאה האבדה

הייתי בהרצאה, משעשעת גב' צפרי... אבל אחלה קטעי וידאו... "ושימו לב לידיים.. תמיד הידיים" (מי שהיה בהרצאה יבין) מה נעשה עם הפנדנגוס שלי? מה??? אין כאן אף לא ספרדי צועני אחד שיוכל להקשיב לשירי ולרשום לי את המילים???

gitanillo

New member
אני מוכן לנסות

תנסה לעלות את הקובץ לאתר אני אנסה..... דרך אגב? איזה סוג פנדנגוס זה? naturales personales de huelva malaga או שפשוט תעלה את זה לפורום ואני אנסה ..

urikohen

New member
הקובץ גדול מידי...

אבל אני אשמח לשלוח לך אותו, אי מייל או מסנג'ר.

gitanillo

New member
הקטע שכולם שרים...

כדי להתחיל... הנה החלק שכולם שרים ביחד... נראה לי שאין לי טעויות...לפחות 4 השורות הראשונות.... "Arboles,arboles de la ribera Ten compasion tu de mi Estoy queriendo de veras Ay quien no me quiere a mi Y una mitad si quieras "

urikohen

New member
א ל י ל ! !

זה זה... בהחלט! ועוד באיזו שעה ישבת לעשות את זה... LA VELA - יש התקדמות!!! פתאום כשהוא שר ואני רואה את המילים, אני אומר "וואלה, ברור!!!" כל הכבוד gitanillo!!!

La Vela

New member
וואללה כל הכבוד

אז מב רק מהקשבה הוצאת את המילים? באמת סחתין עכשיו מה קורה עם הבית של הזמרת?

urikohen

New member
הזמרת ועוד...

יש עוד בית של הזמרת ועוד בית אחד של הזמר... לפני הבית שחיטאניו הבין... הוא יבין גם אותם!

La Vela

New member
יופי../images/Emo13.gif

האמת היא שאני בימים האחרונים קצת התרשלתי במשימה
אבל אני שמחה שיש מי שעוזר ומתקדמים אז מה בתאכלס? אתה הולך לשיר את זה בהופעה ?

urikohen

New member
אי"ה

לא בהופעה הקרובה, כי את הריקוד הזה מבצעים עם פלייבק. אבל אם יהיה את כל המילים, ונעבוד עם המוזיקאים, אולי לפעם הבאה.

La Vela

New member
פלייבק?

בילבלת אותי אז זה לא הפנדנגוס של מי אלמה? במי אלמה זה כן מבוצע עם הנגנים , לא?? אני ווי בהצלחה

למעלה