מה חדש במירק 6.03
גירסא חדשה למירק 6.02 (עידכון מהאתר www.mirc.com) להלן רשימת הבאגים שתוקנו: (סליחה אם אני מתרגם גרוע) בעייה שלא נתקלתי בה ב6.01 : ´perform on connect´ תוקנה בגירסא החדשה, באג בraw 330, בעיות בשיטת On INPUT, בעיית "הבהובים" של תפריטים, באגים ב $read וכן באגים נוספים הקשורים בקבצים לא מזוהים, באגי התעלמות ב dcc, וכן באג ה highlight המוכר תוקן. התכונה $ticks חזרה לשיטה הקודמת בגלל בעיות ב windows. עודכמה דברים: דבר חדש בפקודת ה load הוא שהיא מאפשרת להפעיל קבצים ב"מכפלות", (ראה Load Events). באג באימות הפרוקסי תוקן, באג ב $asctime(),באג קטן בהתעלמות dcc server, באג חשוב בניתוח הסקריפטים: כאשר המירק בודק אם סקריפט טעון/לא טעון בזמן שסקריפט אחר מורץ. עכשיו, הגירסה החדשה תתמוך בארועי IRCX אחדים כמו +i או +k ונדמה לי שתוסיף אותם ל $nick. (סליחה על התרגום הגרוע הזה אני פשוט קצת לא מבין בנושא ולא הצלחתי לתרגם אותם טוב) בנוסף אוסף חדש של יותר מ 400 סרברים בקובץ servers.ini. סליחה שלא תמיד הצלחתי לתרגם את מה שנאמר, למי שיש כוח לקרוא את זה באנגלית בקריאה טובה יותר, מוזמן להיכנס לאתר.. אם יהיו פקודות חדשות נוספות אמשיך לדווח. שלכם: סנדרו אל חרטטא חדשות ערוץ 2.