חברים מורים

GirlFriend

New member
חברים מורים../images/Emo35.gif

הכותרת נשמעת מאיימת....
אבל זה שאלה מעניינת... עד כמה אתם מרגישים שהמורים מחבבים אותכם? יש מורה שנוא עליכם במיוחד? או להפך, אחד אהוב? והאם לדעתכם מורים מרכלים עליכם בחדר מורים? אמממממ.... התשובות שלי... יש מורה אחת שמחבבת אותי, ככה נראה לי לפחות (כי יש לי ציונים גבוהים....
)... אבל בד´´כ אני אומרת למורים את הדעה שלי בפרצוף והרבה לא אוהבים לשמוע אותה...ואז הם שונאים אותי...
יש מורים נחמדים אצלנו... אבל מעט מאוד... מאוד מאוד... והכי חשוב..(
) לדעתי מורים כן מדברים על התלמידים שלהם בחדר מורים.. לא בדיוק ריכולים.....אבל גם...
יש כאן קישור מפורום מורים, הנה הודעה שבעיקבותיה רציתי לפתוח את השרשור הזה... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=352&msgid=9930091

מתן ב

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo110.gif

אוקיי... לפי דעתי למורים בהחלט יש אפליות... למשל אני, המורה לאנגלית חולה עליי!!! וגם על אורית, וניקול, ונטע, ומירי (במיוחד
) ועל כל הקבוצה שאנחנו יושבות שם... אנחנו מדברות, היא מעירה לנו ואנחנו ממשיכות לדבר. לפי דעתי מורים ב-ט-ח שמרכלים על תלמידים בחדר-מורים... יש מורה אחת שנואה עליי במיוחד, והיא המורה לערבית, "אסור לקרוע ניירות!", "תסתובבו עכשיו!", "הכיתה מלוכלכת! *נייר אחד על הרצפה*".

אותי כל המורים שונאים

אולי יש כמה מורים שהם בסדר איתי (או שלא) אבל אין מורה אחד שאוהב אותי...

אממ..

טוב אז ב-ט-ו-ח שהמורים מרכלים עליי! ויש לי גם הוכחות! אני שמעתי מורות מדברות עלי! בנוכחותי! ואתם לא יודעים איך זה העליב אותי! הם אמרו שאני מופרעת וכל מיני כאלה, ואני מזה נעלבתי אני בכיתי שם והתחלתי לצעוק עליהן שהן לא מכירות אותי וזה. ובכלל מורים - זה עם רכלן......מאודדדדדדד!!!!! ופעם אחת מורה אחד בא אלי ואמר : "מה את חושבת שאני לא יודע מה את עושה בשיעורים אחרים ? זה לא רק אצלי ככה. כולם יודעים את זה" בגלל שנרדמתי בשיעור שלו...חצווףףף!! נראה לו שאני יתחיל לצייר !? כי זה היה שיעור ציור. ולי יש רק מורה אחת שאוהבת אותי, המחכנת שלי..ואני גם אוהבת אותה..היא פשוט נשמה באמת אכפת לה ממני והיא לא עושה ת´עבודה שלה רק מחוסר ברירה אלא מאכפתיות! אהה בעצם יש עוד מורה..המורה למדעים..שנה שעברה היא שנאה אותי ואמא שלי התנפלה עליה שהיא כל המזן מתנכלת לי וזה..אז מעכשיו היא אוהבת אותי!

Nickey Picks

New member
../images/Emo124.gifמורים/רת מרכלים!!!

תחשבו אתם לא מדברים על המורה הזאת ועל המורה הזה ככה הם בחדר מורים.. חח יש מורה אחת לאנגלית היא אוהבת אותי נראה לי. היא נחמדה יש שיעור בסדר.. וזהו.. ולמרבה הפלא גם אני שונאת את המורה לערבית (מתן?!?! איזה שוק.. טוב לפחות אנחנו נקייות ולא מסריחות!!
חחחחח!!) זאת לא מורה.. ומשהו ממש מוזר כמישהו בא אליה סתם בהפסקה או צרי משהו היא ממש נחמדה ועוזרת וכל זה ובשיעור היא פשוט מפלץ
אובססיבי!! אבל זהו.. קיצר מורות מרכלות מה כבר יש להם לעשות!??!

../images/Emo98.gif

יש לי מורה לספרות שיורדת על כווווולם
אבל אותי היא אוהבת
נגיד אני ישקר ויאמר שעשיתי שיעורים אני מסתכלת עליה והיא עלי כאילו היא קלטה שזה שקר והיא תתחיל לחייך
היא ממש מתוקה, למרות שהיא נותת לנו לסכם יותר מידי
.. שנאה הדדית שאין כדוגמתה
המורה לנביא- כלבה על טבעית.. אבל למזלי היא בחופשת הריון -מדינת
ישראל
יכולה לנשום לרווחה

למעלה