חברים, מה דעתכם על הסוני החדשה דגם V1 ? יש למישהו ניסיון איתה? תודה יואב
י י.לוי New member 26/11/03 #1 חברים, מה דעתכם על הסוני החדשה דגם V1 ? יש למישהו ניסיון איתה? תודה יואב
י י.לוי New member 26/11/03 #3 על תתחיל איתי. כולה רוצה לצלם את הקטנה, בלי להתגרש ובלי להרגיש שקניתי זבל. יואב
D DY1119 New member 27/11/03 #4 V1 היא לא כל כך חדשה. יש לי אותה 3 חודשים. ה-V1 היא מזעור של ה-717 עם רוב התכונות של אחותה הגדולה. מאד מהנה כמצלמה קומפקטית. דרור
V1 היא לא כל כך חדשה. יש לי אותה 3 חודשים. ה-V1 היא מזעור של ה-717 עם רוב התכונות של אחותה הגדולה. מאד מהנה כמצלמה קומפקטית. דרור
D dafyi New member 27/11/03 #6 מצלמה קומפקטית מעולה, צילמתי בה במשך מספר ימים בטיול,התוצאות היו חדות ומלאות חיים,בעיני מדהימות בהתחשב בכך שזו מצלמה קומפקטית ממוזערת. יש גם חסרונות למיזעור ,כמו למשל המסך הקבוע. לעומת זאת יש בה אפשרויות שליטה מגוונות.
מצלמה קומפקטית מעולה, צילמתי בה במשך מספר ימים בטיול,התוצאות היו חדות ומלאות חיים,בעיני מדהימות בהתחשב בכך שזו מצלמה קומפקטית ממוזערת. יש גם חסרונות למיזעור ,כמו למשל המסך הקבוע. לעומת זאת יש בה אפשרויות שליטה מגוונות.
A arik44 New member 28/11/03 #7 Sony DSC-V1 בהחלט מסכים לאנשים כאן ... יש לי את המצלמה כבר חודשיים התמונות מדהימות . מצלמה קטנה עם איכות צילום גבוהה מאוד - ממליץ בחום . אריק .
Sony DSC-V1 בהחלט מסכים לאנשים כאן ... יש לי את המצלמה כבר חודשיים התמונות מדהימות . מצלמה קטנה עם איכות צילום גבוהה מאוד - ממליץ בחום . אריק .