חברים, מגיע לי

R a c h e

New member
חברים, מגיע לי ../images/Emo49.gif

לא, אין לי יומולדת, כבר היה.... אני לא מתחתנת ולא מתאלמנת..... גבירותי ורבותי! ברוך שהחייני וקיימני והגיעני ואף זיכני לקבל שיחה מ"ערכים" ברוך הוא וברוך שמו.... אתמול השאירה לי חנה מ"ערכים" הודעה במזכירה הסלולרית שלי הציעה וביקשה בעדינות מתוקה מדבש שאחזור אליה. האמת היא שברגע הראשון רציתי למחוק את ההודעה ולשכוח, אבל הייתי מאוד סקרנית לדעת איך הגיעה מספר הסלולרי שלי אליה, אז לא התאפקתי והתקשרתי לפני כחצי שעה. אז כך: "ערכים זה ארגון מאוד ממודר, היא מקבלת רשימת שמות ואינה יודעת איך הגיעו אליהם. למי שמאוד מעוניין, בחול המועד סוכות, החל מיום ראשון ועד יום רביעי (כולל חג שני) תתקיים סדנא מה זה מעניינת וחוויתית למשפחות אקדמאיות במגדל העמק, מי שממש רוצה פרטים, אני יכולה לתת את מספר הטלפון של חנה מ"ערכים"...... אז ככה, ראשית זכיתי בתואר בחינם, מאחר ואני לא אקדמאית, לצערי, אין לי תואר, אני סתם אחות מוסמכת, אבל היה מה זה קל לזכות בתואר.... שנית אמרתי לגברת חנה שאני ממש בכיוון השני ושאני מבינה מראש שאין כאן התחייבות לקיום מצוות וכו.... אבל את הקטע האמוני-מחשבתי כבר עברתי בחיי ושזה ממש, אבל ממש לא מעניין אותי, והיא ב"סובלנות" מחב"תית ראויה לציון הסבירה לי כמה שזה חוויתי ומעניין ושדווקא צריך להיות נחמד להיות שם בחופשת פסח, אין לי מה לדאוג, זה לא על חשבון העבודה ושוב ושוב, כמה שזה חוויתי......אגב, אני, כמובן כן עובדת בחול המועד ובחג השני, החולים לא מוותרים... צדיקים שלי, כמה שהסברתי שאני חילונית לחלוטין ללא כל מוטיבציה לשבת על ישבני המרופד בסדנא מפוארת שכזאת, לא עזר. הם, כנראה מקבלים הוראות להיות נחמדים לכל החוטאים ולהציע את שירותיהם בעתיד בכל מקרה.... מתוקים שלי, היא ציפתה אותי בנופת צופים, אני לא מצליחה לצאת מהדבש שנשפך מהשפורפרת.... עברתי שינוי נפשי......... אוהבת אתכם רחל
אה, שכחתי: פסח כשר ושמח

J u s t y

New member
שהחיינו... אף אני זכיתי...

אז אלי התקשר משה מ"ערכים" שקיבל את הפלאפון שלי מ"מישהו" (סתם חבר... לא משהו מיוחד...) והמליץ לי בחום על הסמינר הנ"ל. כל ההרצאות ברמה אקדמאית - ומאוד מעניינות. כשהסברתי בנימוס שאין לי זמן, גם לא בחול המועד, הוא הציע לשלוח לי פרוספקט בדואר - דא עקא, אין לו הכתובת... הסברתי לו שחבל לשלוח לי פרוספקט, יען כי זה יצער אותי לשווא, שכן לא אוכל להשתתף באותן הרצאות משובחות וייחמץ ליבי. אז, בהזדמנות זו אני רוצה לפנות אל משה ולהגיד לו שלא ייפגע מסרובי... צר לי שלא אוכל לשמח יהודי, אך אין תקווה לנשמתי החוטאת. וכן, יישר כוחם של "ערכים" על המודיעין... ומי שמעביר את הפלאפון שלי... נא להעביר אותו לבחורות חביבות, אם כבר... רשותי נתונה... אני

J u s t y

New member
אתה ממש פוגע בי... ../images/Emo5.gif

אתה רומז שעברתי כבר מ"ט שערי טומאה ושאין סיכוי להחזירני לדרך הישר?

ידו בכל

New member
חלילה

אתה בדרך הישר וכל הניסיונות להחזיר אותך למ"ט שערי טומאה לא יצלחו !

אפשר להצטרף למסיבה?../images/Emo6.gif

זה נראה ממש כיף להיות מוזמן על ידי ערכים!!!!1 אתם נורא נהנים מזה!!!!!! אני מקנאה!!!!! סתם!! בבקשה אל תבקשו שהם יתקשרו אליי!

../images/Emo6.gifרק אני פראיר סקרן

אלי, לא התקשרו סתם. זה היה חבר וותיק, שסיפר על נפלאות הסמינרים, ודאג להסביר ש"לא רק בשביל לחזור התשובה שווה להגיע לשם" וש"שווה רק בגלל שזה מעניין. אני התפתתי, עליתי על רכבו, וכעבור שעתיים עמדנו בפתחו של מלון אורחים בפאתי אשקלון. מה אומר ומה אדבר, לא מצאתי את עצמי מרוב בדידות, שמרו עלי כבבת עניהם, לבל אתקרב לאנשים שיש סיכוי שיחזרו. השכיבו אותי בחדר בודד. (כולם זכו לשהות במחיצת עוד שני שותפים) והזהירו את כולם מפני. ביום השני, התרשקו חברים חרדים, וסיפרתי להם שאני בעיצומו של סמינר "ערכים", "באו", אמרתי לחברי מושיעי, "קחו אותי מפה ומהר" וכך היה. הגיעו שלושה מחברי בישיבה, בילו אתי את הלילה, והקפיצו אותי חזרה לתל אביב. במהלך הסמינר, קפצתי למכללת אשקלון ושטחתי בפניכם את מצוקתי, זוכרים??? (אבישי, תיצר קישור להודעתי מאז) היה קטעים. טוב נו, איך אמר בני, יש אנשים שצרכים ללמוד על בשרם.

נדודי

New member
אני כנראה לא ברשימה

של ערכים, כנראה לא מספיק חשובה כמוך רחל, או שאפסה התקוה, אבוי

almog4

New member
אלי אמנם לא התקשרו, אבל

אלי אמנם לא התקשרו מ"ערכים" - אבל השותף שהיה לי בדירה לפני 5 וחצי שנים, קיבוצניק חמוד, שרירי וחילוני, פעם ענה לטלפון שלהם ונתן כתובת. את הכתובת של הדירה שלי - שבה הוא גר אז. מסתבר שזאת היתה טעות. הוא אמנם עזב את הדירה לפני 5 שנים והיו לי שותפים אחרים, אבל כל חודשיים, כמו שעון (או כמו לוח שנה...) מגיעה לכתובתי (אל השותף שכבר מזמן לא נמצא) הזמנה ליום עיון או לסמינר חווייתי. כיום אין לי מושג איפה נמצא השותף ההוא, ואני פשוט זורק באופן קבוע את המעטפות לפח.
המדהים הוא, שלמרות במשך 5 שנים הבחור לא יוצר איתם קשר (הוא אינו מקבל את הזמנותיהם שנשלחות אליי) הם מתמידים וממשיכים לשלוח. אגב, למי שמעוניין - זה האתר שלהם.
-
-...לשיקול דעתכם האם להטריד אותם בחזרה

ELI20007

New member
רחלי היקרה../images/Emo140.gifתגידי להם שרק אם

הם יתנו לך באמצע ההרצאה לעלות על הבימה ולמסור ת'מספר של הלל אז את מוכנה לבוא ולהשתתף

למעלה