חברים!!!! לצאט!!! עכשיו!!!

p i n g o

New member
כבר יומיים שזה תקוע לי בראש:

במיוחד בשבילך, נועם: ג'וני לוגאן, אירלנד 1987, מקום 1: (אחד השירים הכי יפים שהיו באירוויזיון, אם לא הכי יפה)
Hold Me Now Johnny Logan Don’t... don’t close your heart to how you feel Dream, and don’t be afraid the dream’s not real Close your eyes, pretend it’s just the two of us again Make believe this moment’s here to stay Touch... touch me the way you used to do I know tonight could be all I’ll have with you From now on, you’ll be with someone else instead of me So tonight, let’s build this memory For the last time Hold me now Don’t cry Don’t say a word Just hold me now And I will know Though we’re apart, we’ll always be together Forever in love What do you say when words are not enough Time... time will be kind once we’re apart And your tears... tears will have no place in your heart I wish I... I could say how much I’ll miss you when you’re gone How my love for you will go on and on and Hold me now Don’t cry Don’t say a word Just hold me now And try to understand that I hope at last you’ve found What you’ve been searching for And though I won’t be there anymore I will always love you (Hold me now) (Don’t cry) Don’t say a word Just hold me now And I will know Though we’re apart, we’ll always be together Forever in love What do you say when words are not enough What can I say Now my words are not enough
עכשיו אני רוצה לשמוע אותך נועם אומר שאין להם שירים יפים באירוויזיון!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifשכחת את What's Another Year

עוד שיר של ג'וני לוגאן, אירוויזיון שנת 80 , מקום ראשון בתחרות... What's Another Year / Johnny Logan
I've been waiting such a long time, looking out for you But you're not here What's another year? I've been waking such a long time, reaching out for you But you aren't near What's another year? What's another year To someone who's lost everything that he owns? What's another year To someone who's getting used to being alone? I've been praying such a long time That's the only way to hide the fear What's another year? What's another year To someone who's lost everything that he owns? What's another year To someone who's getting used to being alone? I've been crying such a long time With such a lot of pain in every tear What's another year? What's another year? What's another year?

p i n g o

New member
לא סתם השתתף פעמיים

השתתף פעמיים וזכה פעמיים!! דרך אגב, גם יזהר כהן שלנו, שזכה ב-1978 עם אבאניבי השתתף שוב ב-1985 עם "עולה עולה" והגיע למקום בעשיריה הראשונה אאל"ט, אבל לא זכה והיו עוד הרבה שהשתתפו יותר מפעם אחת, אבל ג'וני לוגאן הוא היחיד שזכה...

AngelFairY

New member
שרוני הוא היה 3 פעמים באירווזיון...

שנת 80 - ביצע את What’s Another Year שנת 87 - ביצע והלחין/כתב את Hold Me Now שנת 92 - כתב/הלחין את Why Me בביצוע של לינדה מרטין

Noamush

New member
נכון קרין, לא ידעתי שאת כזאת מומחית

הוא זכה בעצם 3 פעמים, פעמיים בביצוע שלו ופעם אחת בביצוע של לינדה מרטין. למי שלא ידע, לינדה מרטין השתתפה גם באירוויזיון 1984 ושרה את השיר "Terminal 3" שזכה במקום השני, גם את השיר הזה כתב ג'וני לוגאן, אז אפשר לראות שיש לו הצלחה טובה מאוד באירוויזיון. אני אישית לא כל כך אהבתי את השירים שלו באירוויזיון, אבל אין ספק שהם נחשבים לקלאסיקות אצל חובבי אירוויזיון רבים. שני שירים איריים שזכו ושאני אוהב מאוד הם: 1993.Niamh Kavanagh - In Your Eyes - בלדה יפה מאוד. 1996.Eimear Quinn - The Voice - שיר יפה מאוד בסגנון אירי אמיתי אני ממליץ שלמי שלא מכיר, שיוריד את שני השירים האלה, במיוחד תורידו את The Voice אם אתם אוהבים סגנון אירי.

p i n g o

New member
In Your Eyes???

מזכיר לי שיר של איזה זמרת אחת....... לא חשוב
ותגיד נועם, ג'וני לוגאן פעם הנחה את אחד האירוויזיונים שהיו באירלנד (היו מלא...
) ומישהו מכיר את השיר היחיד שאירלנד שרו בגאלית-אירית באירוויזיון? (מתישהו בשנות השישים אאל"ט..)

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifנו באמת...

אוקי דניאל בשם כולנו... די עם הפרסומת , עוד פרסומת אחת וכולנו נצרח...
די נמאס לשמוע כל הזמן על הפורום... בעעעע ואם לא ייצא בקישורים...
ואם מישהו לא הבין, הכל בצחוק...

p i n g o

New member
לא נורא ../images/Emo13.gif

גם אני לא מבין בזה כלום... אם תלכי לפורום האירוויזיון אז תראי מה זה באמת אנשים שמבינים..!

Noamush

New member
ג'וני לוגאן לא הנחה מעולם את

האירוויזיון, למרות שהוא נערך שם 7 פעמים. אבל היה מפורסם אחר שהנחה, רונאן קיטינג הנחה בשנת 1997 ביחד עם קארי קראוולי. היה שיר אחד בגאלית באירוויזיון, הוא היה ב-1972, שם השיר הוא "Ceol An Ghra" (מצטער אם יש לי טעויות כתיב....
) ושרה אותו סנדי ג'ונס. את השיר אני לא מכיר, אבל שמעתי שהוא נוראי.

Noamush

New member
תחפש בקאזה

ואם לא תמצא, אז אני אחפש בשבילך במקום אחר.

לצערי קאזה פתח עלי במלחמת חורמה

לא רק שהוא לא עבד אצלי כשהיה לי, גם כשמחקתי אותו וניסיתי להוריד שוב אז זה לא הצליח להוריד לי... סורי

Noamush

New member
מצאתי היום את הפירוש

הפירוש של CEOL AN GHRA זה "מוזיקת האהבה".

p i n g o

New member
../images/Emo45.gif

נועם, אני חייב להודות שהאירית שלך משתפרת עם כל יום שעובר!

p i n g o

New member
או שפשוט הסתכלת בלינק שהבאתי ../images/Emo4.gif

כבר פיתחתי ציפיות שיהיה לנו נציג שיוכל להרשים את הקורס

Noamush

New member
מצאתי את הפירוש באתר אינטרנט אחד

דווקא לא זה שנתת. והנה להנאתכם, התמונה של הזמר האירי מהשנה.

למעלה