חברים להתפקד

A m i r 17

New member
חברים להתפקד ../images/Emo150.gif

עוד מעט ראש השנה, ובשנה האחרונה היו לנו כל מיני שינויים בפורום, אנשים חדשים נרשמו, אנשים ישנים עזבו, הנהלה התחלפה במחציתה ועוד כמה שינויים, אז לכבוד השנה החדשה שכל אחד יציג את עצמו: שם גיל מקצוע(אם תלמיד אז איפה לומד) ופרי הכי שנוא אז שתיהיה לכולנו שנה טובה ומתוקה כ-

A m i r 17

New member
ויש לי את הכבוד להיות הראשון

אמיר ניר בן 17 תלמיד בברקנו וויס שונא אפרסמון! |אמיר מקיא עכשיו| מי זוכה להיות השני?

i hate

New member
אני שנייה!

שירן בת 16(כמעט) תלמידה כיתה י' ברנקו אממ פרי הכי שנוא...אפרסמון נראה לי... שנה טובה לכולם\ן

shabluELLA

New member
../images/Emo9.gifואני

אלה. ב2 לאוקטובר (חודש 10 לעילגים) אני אהיה בת 17! לומדת בשייבר! כיתה י"ב וואלה ניראה לי אפרסמון זה הפרי הכי שנוא עליי גם...הוא פשוט דוחה!!! מאוס.... יום טוב
שנה טובה ומתוקה חג שמייח וצום קל!

שלישי ...

אביחי בן 16 וחצי בפברואר יש לי 17 ... תלמיד כיתה יא' מש"ש (מדריך שנה שניה) בנוער העובד והלומד קן בית שמש פרי הכי שנוא אלי אלה הם פירות הים ... דוחים ביותר

black kitten14

New member
תורי!

אלכס מן בת 15 (עוד מעט)
לומדת בברנקו ושונאת אפרסקים ופירות ים

anava1

New member
ואני!!!../images/Emo9.gif

ענווה 17 וחצי... תלמידה בשייבר-יב' אממ גוייבה (בעע למרות שלא טעמתי אף פעם..)

faith2

New member
אני אני אני |מקפצת| ../images/Emo94.gif

רותם בת 17 וחצי (עוד 4 חודשים כבר 18
) לומדת בשייבר!!!! תלמידת יב' הפרי הכי שנוע עליי???...אמממ שאלה קשה......|חושבת| |מפעילה גלגלי מוח ותאים אפורים|...............|מתאמצת| אה זב קל- גוייבה- הריח שלה פשוט מצמרר!

tali girl

New member
עכשיו אני ../images/Emo13.gif

טל ביטון... בת 17 וחצי לומדת בברנקו וייס כיתה יב' (במקרה בכיתה של אמיר) פרי שנוא זה גוייבה...איכס!!!!! אה וגם אננס אני לא מתה על זה!!

עכשיו גם אני :)

למרות שלא הייתי פה הרבה זמן, גם אני ארשום.. קוראים לי קארין.. עוד 3 חודשים אני אהייה בת 18, לומדת בברנקו וייס א' (שייבר למתעקשים...) אני הכי שונאת מנגו.. שבת שלום לכולם וכמובן שנה טובה :)

faith2

New member
את שוכחת שאני מפעילה את המחיקון....

תזכרי שאנחנו היינו שייבר ותמיד נהיה שייבר, אגב מה קורה איתך?....כבר 3 ימים לא הגעת ללימודים......התגעגענו

דן צ

New member
מי אחרון בתור?

שם: דן מקצוע: שיווק (אלכסנדרוביץ) פרי שנוא : חבוש ומנגו

A m i r 17

New member
../images/Emo124.gif שכחת גיל ../images/Emo95.gif

או שאולי אתה מתבייש לספר לנו

שי כהן 11

New member
עכשיו אני...

שם: שי כהן גיל:17 לומד בברנקו וייס שכבה יב' פרי שנוא: כמעט הכל

אלברט G

New member
../images/Emo3.gif

שם: אלברט גיל: 18 אביבים מקצוע: מהנדס נקיון פרי שנוא: גוייבה כמובן(וגם קוקוס אם זה פרי בכלל...) שנה טובה לכווווווווווווווולם !!

ואניייי

וואי לא הייתי פה הרבה זמן... אמממ בת 15 וחודשיים כיתה י' בשייבר (אין דבר כזה ברנקו וויס א'! :) פרי הכי שנוא- גוייבה.. למרות שלא אכלתי את זה אף פעם.. לא יכולה להתקרב לזה.. בעעע...
שנה טובה ומתוקה לכולםםםםם

למעלה