חברים !!! להלן בעיה !!!

חברים !!! להלן בעיה !!!

יפה, משכולם מקשיבים, להלן בעייתה של חברתי נ´, שהיא אמנם קוראת סמויה של הפורום, אך מנועה בשלב הזה מהגישה למחשבה, לפיכך התנדבתי לכתוב בשמה *(אגב, שמתם לב שרוכשת אני חברות על פי אותיות הא´-ב´? במאמר מוסגר אומר שחסרות לי חברות באותיות ד´, צ´ ו-ת´. תודה) הסיפור הוא כדלהלן, ומקווה אנוכי שאיני שומטת שום פרט: בעוד כשבועיים אמורה נ´ לנסוע עם משפחתה הקרובה לסופשבוע מהנה אך ארוך בבית הארחה אי שם בצפון הארץ. המקומות הוזמנו מראש, וההתרגשות בביתה היא רבה. יש לציין שנ´ היא רווקה חייכנית בת 30 פלוס, בעלת מקצוע משלה, חיים משלה ומראֶה משלה (לא רע, אגב, אבל זה חוצע מייסע). הבעיה התחילה לפני כשבוע, כשגיסתה (להלן תיקרא "הבהמה", אשת אחיה, שייקרא להלן "הסמרטוט"), שאלו אותה בארוחת החג של ראש השנה, האם היא מתכוונת להגיע לחופשה המשפחתית, ואם כן, האם תביא איתה את בן זוגה. יש לציין שלנ´ כבר יותר משלושה חודשים אין "בן זוג" אך היא המשיכה אותו וירטואלית, שכן ידעה כמה עונג זה מספק לאימה, כמה סבל וקנאה זה מספק ל"בהמה", ולכמה שקט היא זוכה כשהמשפחה יודעת ש"היא בקשר" ואולי "היא תתחתן בקיץ הבא". נ´ גמגמה קלות ואמרה שעדיין אינה יודעת, בלה בלה בלה. ברור לחלוטין שהיא אינה מתכוונת להביא את בן זוגה, אך הבעיה כעת היא שאימה מתקשרת אליה 3 פעמים ביום מאז ארוחת החג, ודורשת לדעת האם "שרון" - בן זוגה הקודם והוירטואלי כעת, מתכוון להגיע. נ´ טוענת שהשקר כל כך הסתבך, שכעת היא לא יודעת איך לצאת מהפלונטר. מה גם שהיא יודעת איך הידיעה שאין לה בן זוג נוכחי תתקבל אצל "הבהמה והסמרטוט" (הווה אומר אחיה ואשתו). נ´ הבטיחה לי מפורשות שעד מחר היא תיכנס ותבדוק את תשובותיכם, ואף תירשם ל"תפוז" על מנת לענות כפי יכולתה לשאלותיכם. זהו. עכשיו הכדור אצלכם.

אושר מ

New member
אוווו

ובכן, תמיד אפשר להגיד ששרון לא יכול להגיע עקב סיבותיו הוא או להציא סיבות. מצד שני זה דורש עוד שקר סליחה אבל למה לעזאזל אכפת לה מה יחשבו הגיסה ואחיה??

אני חושב שצריך להגיד את האמת

במילא זה יתגלה בסופו של דבר... או שתגיד שהם כרגע עושים הפסקה קלה, ותהיה אי נעימות שהם ישבו באותו שולחן...

עד שנ´ תגיע אומר רק את זאת

זה לא שאכפת לה, אלא שהיא שונאת אותם שנאה עזה, ולא היתה רוצה להעניק להם נקודה חדשה לרדת לחייה. מנקודת המבט שלי, אכן מדובר בשני אנשים עם אופי מפוקפק משהו, כך שאני יכולה להבין את אי-רצונה להלבין פניה בפני משפחתה כולה, ובפני שני אלה בפרט.

shellyland

New member
הם לא יכולים לרדת לחייה

אם היא לא מרגישה "ירודה" ממילא. כל עוד היא לא תחייה בשלום עם העובדה שאין לה בנזוג ושלפיכל היא נחותה ממישהו מהם באיזשהו אופן, תמיד תהיה להם האפשרות לרדת עליה. ברגע שהיא תתחיל להרגיש נח וטוב עם המקום הזה, ותבוא בגישה של "אני יותר גדולה מהם" הירידות שלהם יראו קטנות ועלובות ומקסימום יעוררו בה רחמים עליהם. ומעשית לצורך הסופשבוע: שתגיד של אנראה לה כי הם כנאה בהליכי פרידה ושהיא לא רוצה לדבר על זה כי זה מדכא אותה. נקודה.

taz512

New member
צ´אט עכשיו.

טאז השד וההודעות

מיטללל

New member
...אז זהו שאין שום אף אחד!

הצילו איזה שעמום. תבואו! בינתיים שיר מבדרת אותי. אבל אני מריחה את זה שתוך 3 דקות היא נוטשת אותי.

אושר מ

New member
באמת שאין שם אף אחד!

חוץ ממיטל המקסימה ושיר. תבואו אנשיםםםםם

אושר מ

New member
אני בדר"כ לא מאופסת

לכם יוצא להכיר את הצדדים היותר טובים שלי. תאמיני לי.

taz512

New member
שתי גאונות

הגעתן רבע שעה אחרי שאני הלכתי. פשוט מדהים מצידכן. טאז, השד והשינה

אושר מ

New member
לא הייתי בבית לפני זה

ואתה משמ גאון גדול. קשה היה לחכות רבע שעה?

taz512

New member
שלוש אופציות

1. להמשיך בשקר, הוא לא יכול להגיע, פראויקט חדש בעבודה, בסבתא שלו חולה אמא שלו בגבס וכו´ וכו´, הבנת כבר את הרעיון. 2. לשקר אבל בכיוון אחר, נפרדתם, לפני יומיים שלושה, הוא בגד בך את בגדת בו וכו´ וכו´, למצוא תירוץ טוב לפרידה, עדיף שיראה כאילו את זרקת אותו ככה שאת לא יוצאת אפסית. 3. האמת, להוציא את השקרים לאור, מה שיגרום לך להיראות פטתית ואפסית, אבל יפסקו השקרים, ואת תפסיקי להסתבך עם עצמך. אני רואה בזה פלוס רציני. אבל שאלה אחרת מה התכוונת לעשות ברגע שתמצאי את הבחור האמיתי? את הבחור הבא שתצאי איתו? בכל מקרה היית צריכה להיפרד מה"חבר" הנוכחי. חשבת על איך לעשות את זה? טאז, השד והאופציות

ל יב י

New member
שרון נזרק לטובת גבר מהמם

שלא יכול להגיע כי הוא בדיוק בצילומי דוגמנות ביפן. רוצים לראות אותו? בקרוב יתפרסמו הקטלוגים של ליוויס.

nutmeg

New member
צריך אסטרטגיה

כלומר - אם אתם שואלים אותי, צריך קודם כל להחליט מה יותר חשוב: להנות מסוף השבוע משקט יחסי או להנות מסוף שבוע בהתעללות בגיסה. אם רוצים שקט יחסי - מה הבעייה להמציא סיפור? (נסע לחו"ל, דודה ש´לו מתה, אמא לא מרשה לו...) אם רוצים להתעלל בגיסה... זה כבר סיפור אחר. חברה של אפי - תשמעי: אם אני הייתי במקומך ורצתה נפשי להתעלל הייתי מתחילה סיפור אלף לילה ולילה שיסחוף אותה למקומות שהיא לא רצתה להגיע אליהם מלכתחילה: למשל - שהוא החליט ביום כיפור לחפש את עצמו ולבדוק אם הוא נמשך לבנות או לבנים... שהוא לקח לך כמה בגדים תחתוניים בהשאלה לסוף השבוע - ו... (כאן תתחילי את להתייעץ איתה): "לקחת אותם חזרה או שזה מגעיל?" "את היית לוקחת?" "בעלך גם לוקח לך בגדים תחתוניים?" בקיצור - have fun - נראה כמה זמן זה יחזיק עד שתבין שעבדת עליה. אם קלטתי נכון את הטיפוס היא תיסחף מיד לכל דבר שנשמע סיפור עסיסי עליך ואת תקפידי כל הזמן לשאול את עצתה בענינים של בינו לבינה קצת קינקיים כאלו. היא תתפלץ ואת תיהני. ועכשיו ברצינות - התרופה נגד נודניקים משפחתיים מהסוג הבהמי הוא להפוך כל שאלה שהם שואלים אותך כלפיהם ולשאול אותם את אותו הדבר. כשמתחילים להכנס לך לתחתונים, תכנסי להם... ככה בעיניים מפלבלות מתמימות שנחתה עליך מרוב צום ביום כיפור. אני מבטיחה לך שזה עובד. באחריות.

nutmeg

New member
ואני אספר דוגמא

מחברתי שיום אחד נפל לה האסימון והיא הבינה שהיא לא חייבת לענות על כל השאלות ששואלים אותה ושגם לה מותר לשאול בחזרה. בחתונה משפחתית מהסוג הנורא - בו רואים את כל הדודות וכולם שואלים "מתי אצלך" היא החלה לשאות בחזרה: "ומתי אצלך?" כשהסתכלו אליה בחוסר הבנה היא פרטה כיד הדמיון הטובה עליה (ובהתאם לדודה) - "מתי אתם מתגרשים? ככה שמעתי איפהשהו" "ואיך אצלכם? מחזיק מעמד? אתם עוד עושים אהבה אחרי כל כך הרבה שנים?" ככה - בלי בושה. היא אמרה לי שזה היה אחד הדברים היותר משחררים שקרו לה - ההבנה הזו שאם אחרים כל כך בנון שלנטיות מרשים לעצמם לשאול שאלות אישיות, גם היא יכולה. וההבנה הזו שלא, היא ממש לא חייבת לענות להתנצל ולספק את הסקרנות של אף אחד. היום היא מרשה לעצמה פשוט לחייך מול שאלה חודרנית ולהגיד עליה - ככה בקול רם שכולם ישמעו - "WOW! המון זמן לא התראנו אבל חוסר הטקט שלך נשאר כשהיה. לא השתנית בכלל! עדיין אוהבת לשאול שאלות אישיות מביכות כמו קודם... ומה שלומך את?" הרעיון הוא שכמו שכולם שמעו את השאלה - כך כולם צריכים גם לשמוע את התשובה.

taz512

New member
עכשיו אני בצ´אט סופית

בואו כולם כי לי משעמם. כן ליבי עכשיו אני שם:) טאז, השד ששם

למעלה