חחח... מדינה אנטישמויאלית
מ מאי 406 New member 4/4/05 #60 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif מי צריך ללמוד אזרחות כשיש אותי, הא? במשפט בודד לימדתי אתכם את כל התורה על רגל אחת.
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif מי צריך ללמוד אזרחות כשיש אותי, הא? במשפט בודד לימדתי אתכם את כל התורה על רגל אחת.
P purple rain2 New member 6/4/05 #117 למזלי אני באמת לא צריכה../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif משתתפת בצערך
ש שני מויאל New member 5/4/05 #72 אז את לא אוהבת אותווווו מה את רוצה שנעשה!!?!?!?! שנרביץ לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!?!?!?!?!?
אז את לא אוהבת אותווווו מה את רוצה שנעשה!!?!?!?! שנרביץ לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!?!?!?!?!?
M M O R I A 15 New member 2/4/05 #20 חחחחח מזה השאלה הזאת?????../images/Emo122.gif זה או שאת מתחברת או שלא.. למרות שקשההה לי להבין איך באמתתת את לא מצליחה להתחבר לבנאדם כל כךךך מדהיםםםםם ומושלםםםם כמו מויאלוששששש.. חחחחח טוב נעזוב.. עניין שלך חחחח קיצרר.. איך את רוצה בדיוק שנעזור לך??????? מה את רוצה שנעשה בדיוקקק?????? זה ענייןןן של רגשותתתת.. או שאת מרגישה אל מויאלוששש משהו {לא דווקא במובן של התאהבותת חחח.. } או שלא.. {ואיך אפשר שלא????? } חחחח קיצררר..סורייי, אבל לנו אין את האפשרות ואת היכולות להשתלט לך על הרגשותתת..
חחחחח מזה השאלה הזאת?????../images/Emo122.gif זה או שאת מתחברת או שלא.. למרות שקשההה לי להבין איך באמתתת את לא מצליחה להתחבר לבנאדם כל כךךך מדהיםםםםם ומושלםםםם כמו מויאלוששששש.. חחחחח טוב נעזוב.. עניין שלך חחחח קיצרר.. איך את רוצה בדיוק שנעזור לך??????? מה את רוצה שנעשה בדיוקקק?????? זה ענייןןן של רגשותתתת.. או שאת מרגישה אל מויאלוששש משהו {לא דווקא במובן של התאהבותת חחח.. } או שלא.. {ואיך אפשר שלא????? } חחחח קיצררר..סורייי, אבל לנו אין את האפשרות ואת היכולות להשתלט לך על הרגשותתת..
נ נ ר ו ש New member 2/4/05 #27 חחחח חמודונת.. כמו שהרבה אמרו פה, אי אפשר לגרום לך לאהוב מישהו.. מה זאת אומרת "להתחבר אליו" אם את אוהבת אותו-שיהיה בסבבה אם את לא-מה זה משנה לי העיקר הרצון... קיצר, תישארי בפורום כללל הזמןןןןןן ואולי בבוא הזמן תתאהבי בו, במושלם שלי
חחחח חמודונת.. כמו שהרבה אמרו פה, אי אפשר לגרום לך לאהוב מישהו.. מה זאת אומרת "להתחבר אליו" אם את אוהבת אותו-שיהיה בסבבה אם את לא-מה זה משנה לי העיקר הרצון... קיצר, תישארי בפורום כללל הזמןןןןןן ואולי בבוא הזמן תתאהבי בו, במושלם שלי
ה הילושלוש New member 2/4/05 #28 אהמ אהמ אהמ ליתר דיוק המושלם שלנו!!! חחחחחח אני מבקשת לדייק בפרטים! !!!!!!
נ נ ר ו ש New member 2/4/05 #32 ../images/Emo46.gif הלב שלי מכיל הכי הרבה חח איזה התפלצנות... יצא לך משפט יותר פלצני מזה