חברים כנסו

M O R I A 15

New member
מה לעשות.. אני לא כל יודע..../images/Emo3.gif

חחחחחח והבנתייי למה התכוונת..!! חחחחח אל תקחי כל כך קשה את מה שאמרתי לך..
אני סומכת עלייך שגם מעבר לחומר הפתוח, יש גם את כל הידע שלך..
ורק שיהיה

purple rain2

New member
אנחנו גם לומדים אזרחות רק שנה אחת

רק שהבי"ס הדפוק שלי עוד לא השכיל לחשוב שהרבה יותר עדיף ללמוד ולעשות את הבגרות ב-י"א מאשר ב-י"ב.

purple rain2

New member
מוריה?! גם את?! איך נפלו גיבורים?!

שלוש יחידות מתמטיקה?! מאכזב, מאכזב. ארבע יחידות אנגלית?! אוי, האכזבה. ממך ציפיתי ליותר
אם בארזים נפלה שלהבת מה יגידו אזובי הקיר?! ותפסתי אותך על חם!
"בואי נגיד שגם לי לא היו בכלל לא מעט פעמים שמצאתי את עצמי בבית בזמן שהיו לימודים כסדרם!" את שקרנית די גרועה הייתי אומרת. אפילו לטשטש עקבות את לא יודעת. והעיקר מאי הזאתי, שאמורה לשמש לך דוגמה, רק מדרדרת אותך עוד יותר. כל אחת יותר מבריזה מהשנייה. אוך, הילדים של היום.

M O R I A 15

New member
כןן.. מאודדדד מאכזבב..../images/Emo4.gif

למרות הכללל.. זה לא הגיע לך שאני ככה אאכזבבב אותךךך
אויששש ממששש לא יפה מצידי..
חחחח סתםםם.. האמתתת שאת לא היחידה שמצפה ממני ליותר..
ואל תתגאי כל כך בעצמך.. את ממשששש לא תפסת אותי על חם ולא נעלייםם
אני בהחלטטט אמרתי:"שגם לי לא היו בכלל לא מעט פעמים שמצאתי את עצמי בבית בזמן שהיו לימודים כסדרם!".. אבל את לא יכולה לבוא ככה סתם ולקרוא לכל הכאבייי ראש\כאבי בטן\הצטטננותתת\שפעתת\כאבי גרון\נסיעות למיניהן\שעון שלא צלצל\אוטובוס שברח\מויאלוששש בתוכניות הבוקר.. ולהחשיב את כל זה כהברזות
כי זה ממששש אבל ממששש ל====א
אני בת אדם.. וגם אני לצערייי חטפתי את ההשפעה הנוראיתתת הזאת שהביא עלינו החורף העודדד יותררר נוראייי
איך אני מחכה כבר לקיץ..
ואיך אפשר להגיד קיץץץץ.. מבלי להזכירר שהדיסק של מויאלוששש ייצא בקיץץץ ב"ה
..
אוחחחחח איזה קיץץץ מושלםםםםםםםם זה הולך להיות
וחוץ מזה, אני עדיין לא מבינה מה כל הדאגה.. את לא סומכת עליי שאני דואגת להשלים אחר כך את כ====ל החומר שהחסרתי????????

purple rain2

New member
עזבי לא הגיע לי, לא הגיע לעצמך

בן אדם תבוני ומשכיל כמוך מסתפק בשלוש יחידות מתמטיקה?!
לא יודעת איך זה אצליכם אבל אצלינו שלוש יחידות זה השכונה, כל הטיפשים
לא חלילה שאני רומזת משהו, אבל אני בטוחה שאת מסוגלת ליותר
"אבל את לא יכולה לבוא ככה סתם ולקרוא לכל הכאבייי ראש\כאבי בטן\הצטטננותתת\שפעתת\כאבי גרון\נסיעות למיניהן\שעון שלא צלצל\אוטובוס שברח\מויאלוששש בתוכניות הבוקר.. ולהחשיב את כל זה כהברזות" חחחחחחחח
צודקת. אין חיסור מוצדק כמו מויאלוש בתוכנית הבוקר. ומעניין ש"השפעת הנוראית הזאת שהביא עלינו החורף" עדיין משפיעה עלייך למרות שה-so called חורף שלנו הוא הכי הרבה שבוע וחצי, ובלי שום קשר כבר כמעט שבועיים שזה אביב (מה-21.3
אהמ אהמ
) וכמובן שלא איכזבת גם הפעם, ולא שכחת להזכיר באותה נשימה את המשפט הקבוע שלך שאני אישית מציעה שכבר תכתבי אותו בחתימה שלך מרוב שהוא נהיה שגור בפיך שהדיסק של הראל יצא בקיץ (בלי ב"ה
) ולא דאגה ולא נעליים, אלוהים שם יושב ודואג, אני רק מוכת תדהמה לנוכח הגילוי המרעיש שגיליתי אמש על ההברזות הכרוניות שלך מבי"ס.

M O R I A 15

New member
חחחח "בן אדם תבוני ומשכיל" כמוני../images/Emo3.gif

בינתיים מסתפקקק במה שיש..
אממ.. ואחר כך כבר נראה מה יהיה..
אני לא רוצה לשאוף יותר מדיי.. כי כמו שאומרים, "מי ששואף לשמיים נופל בין הכוכבים.."
ואצלנו, שלוש יחידות זה עניין של רמה לימודית, כמו שיש רמה של 5 ו-4 יחידות כך גם יש רמה של 3 יח'. וזה כמובן מסתדר בסדר הדרגתי, של הרמה הטובה והפחות טובה {כפי שאת בטח יודעת
}..
חחחח מה הקשר השכונה וכל הטיפשים???????
נו טוב שיהיה.. "צודקת. אין חיסור מוצדק כמו מויאלוש בתוכנית הבוקר." חחחחחחח נו בהחלטטטט
חחחחח ובקשר ל"השפעה הנוראית שהביא עלינו החורף" וגרם לי להיות חולה לא מעט פעמים
אני התכוונתי בכלליות, לאו דווקא בתקופה האחרונה..
"ומעניין ש"השפעת הנוראית הזאת שהביא עלינו החורף" עדיין משפיעה עלייך למרות שה-so called חורף שלנו הוא הכי הרבה שבוע וחצי," חחחחחח וואטטט?????
נמקייי
חחחח וידוע לי שעכשיו זה אביב
, כמו שאמרתי אני התכוונתי בכלליות, על החורף שהיה
{וטוב שנגמר
} חחחח אחממ.. מעניין מאודדד מה היה ב-21.3..?!?!??!?
חחחח ובקשר לדיסק של הראלושש שעתיד לצאת בקיץץץ ב"ה
{
}, חחחחח אני חושבת שאחרי כל האיזכורים שעשיתי פהההה ובכללל על יציאת הדיסקקקק, בטחחחח א=י=ןןן אפילו מישהו אחד שעדיין לא יודע מזה
חחחחח כמו שצריך..
"אלוהים {
} שם יושב ודואג, אני רק מוכת תדהמה לנוכח הגילוי המרעיש שגיליתי אמש על ההברזות הכרוניות שלך מבי"ס." חחחחחחחחחחח את עוד בזה???????

purple rain2

New member
למה ה-../images/Emo3.gif? זה נאמר ברצינות.

ורק משפט אחד אחרון בקשר למתמטיקה: למי שאין שאיפות אין מטרות בחיים. ובקשר לחורף, מה שאמרתי שעלק חורף ישראלי, אין כזה דבר- הכי הרבה החורף הוא איזה שבוע וחצי שמתוכו אולי יומיים גשומים
ככה ש"השפעת החורפית" שלך מצטיירת בעיניי כאמתחלה ותו לא
ואני מניחה לטובתך האישית שהתלוצצת כשתהית על ה-21.3
"אלוהים שם יושב ודואג" זו שורה מתוך השיר של ריקי גל, "מקום לדאגה"- את בטוח מכירה!
זה שמתחיל ב"בקצה השמיים, ובסוף המדבר...".. בכל אופן זה התחבר לי יפה למשפט!
וזה בסדר, כבר עזבתי את עניין ההברזות, סתם רציתי להכות בברזל בעודו חם ולהכניס לך בפעם האחרונה בהחלט
(לפחות נכון לעכשיו
)

M O R I A 15

New member
חחחחח אוקיי.. אני שמחההה לשמוע

שזה היה ברצינות
וזה
סתם עשיתי חחחח לא מסיבה מיוחדת או משהו
"למי שאין שאיפות אין מטרות בחיים." מסכימההה
רק שכרגע, אני בוחרת ומעדיפה לחיות את ההווה, מה שנקרא את "הרגע", מאשר לתכנן לי כבר מעכשיו את העתיד ואת המטרות שלי בחים וכו' וכו'....
אני מתקדמת בקצב שלי, לאן שאני אגיע תודה לאל
חחח טוב נו.. אבל האמת שיש לי איזה כמה שאיפותתת שמאודדד הייתי רוצה לממששש אותן בעתידדד
אבל בואי נגיד שכרגע אני מעדיפה לא לחפור יותר מדיי בנושא, לבל תתקוף אותי העין הרע חס וחלילההה טפו טפו טפו
ובקשר לחורף.. אני יכולה להגיד לך, שכשחוטפים איזו הצטננות באיזה יום חורפייי וגשוםםם ביותררר, אותה הצטננות לצערינווו יכולה ללוות אותך די הרבה זמן
, גם לאחר שנפסקים הגשמים וכל המזג אויר הקפואאא הזה
אני לדוגמא, חטפתי הצטננות באיזה יום חורפי, ורק עד לפני איזה שבוע {אפילו פחות} נשארתי עדיין מצוננת
, תתפלאי לשמוע
חחחחח זה לא קשור, שאם נניח יש גשם בחוץ ואז את חוטפת הצטננות {חלילההה
}, אז אם הגשמים ייפסקו אז כך גם ההצטננות תיפסק.. חחחח ממששש לאאאא
חחחח וכמובןןן שהלוצצתייי בקשר ל-21.3
חחחחחחחחחחחחחחחחח אוייייי לא הייתי מנחשת בחייםםםם שזה שיר של ביצ'י
חחחחחחחחח וואוווווווו לא ידעתי שאת שומעת את השירים שלה
אוייי אני ממששש שונאתת אותה ואת השירים שלה
חחחחח אבל בכיףףף שלך
ואני שמחההה שסופסוףףף עזבת את עניין ההברזות..
"סתם רציתי להכות בברזל בעודו חם ולהכניס לך בפעם האחרונה בהחלט" אויייי איזו מכשפהההה

purple rain2

New member
תודה. נורא החמיא לי ה"מכשפה".

גם אני אוהבת אותך. ולאן שאת תגיעי זה יהיה **אך ורק** בזכות עצמך
ואני יכולה לנחש את אחת מהשאיפות שלך אהמ אהמ
טוב האמת היא שלמזלי כבר מזה חורפים רבים שלא הצטננתי כהוגן.. מה שכן, כל חורף תמיד האף שלי קפוא
ואני לא שומעת את השירים של ריקי בכלל, למען האמת הקול שלה די מחליא אותי. חחח איזה יום שישי אחד נסעתי עם ידיד שלי בערב, והרדיו היה על גלגל"צ, פתאום אני שומעת את "היי שקטה" (ידעת שהביצוע המקורי הוא שלה?) ופשוט התמלאתי ח-ל-ח-ל-ה!
תקשיבי הקול שלה יכול להמית חיים ולהעיר מתים! פשוט זוועת אלוהים. והיא עוד מתיימרת לבקר את כולם. אבל בקשר לשיר הספציפי הזה, הוא נורא ידוע! אני מתפלאת שאת לא מכירה אותו!
מוריה זה ממש חור בהשכלה..
אז מה שרו אצליכם בטקסי הזיכרון בבי"ס (במיוחד ביסודי, כל שנה היינו ממחזרים את השיר
) אם לא את זה?

M O R I A 15

New member
חחחחחחחחחח מה נפגעת לי..../images/Emo3.gif

הכל מאהבההה בוביתתת
"ולאן שאת תגיעי זה יהיה **אך ורק** בזכות עצמך" גםםם..
חחחחח נו נסי לנחששש את אחת מהשאיפות שיליי....
חחחח והרגעתת אותי עכשיו..
אני נוראאא שמחההה לשמועעע שגם אותךךך מחליאאא הקולל המ=ז=ע=ז=עעעע של ביצ'ייי וגורם לך לחלחלההה ולבחילותתת עד כדי הקאותתתת
חחחח כבר חששתייי לטעמךך הנוראייי במוזיקה..
"הקול שלה יכול להמית חיים ולהעיר מתים! פשוט זוועת אלוהים. והיא עוד מתיימרת לבקר את כולם. " חחחחחחחחח מסכימה איתך לחלוטיןןןן
היא פשוט ייצור מפלצתייייי מזוויעעעע ונוראיייי ביותררר מכל הבחינות
ובקשר לשיר הספציפי הזה, אממ.. באמת יכול להיות שלמדתי אותו ביסודי משהו חחחח
חחחחחח לא יודעת, לפי השורה שנתנת לי מתוך השיר לא הצלחתי לזהות אותו..
וטובבב שכך
שירים של ביצ'י גל ל=ע=ו=ל=םםםםםםםם ל=========א ייתפסו אצלי מקום בזכרון

purple rain2

New member
לא נפגעתי, זה נאמר בבדיחות הדעת../images/Emo8.gif

אמממ... הנבואה ניתנה לשוטים אבל אני מניחה שאחד ממשאלות ליבך הכמוסות תהיה קשורה ל.......... הראל!
והסירי דאגה מליבך, טעמי המוזיקלי כמו יין, רק משתבח עם השנים
ובטח שהשירים שלה לא יכולים לתפוס אצלך מקום בזיכרון, הוא כבר סתום בכל פיסות המידע ברומו של עולם של הראל

M O R I A 15

New member
חחחח אוקיי.. שמחהה לשמוע../images/Emo9.gif

"אמממ... הנבואה ניתנה לשוטים אבל אני מניחה שאחד ממשאלות ליבך הכמוסות תהיה קשורה ל.......... הראל!" חחחחחחחחחחח.. אממ.. אממ.. אממ.. צ=ו=ד=ק=תתתתת
חחחח אבל מעבר לזה אני ל====א אוסיף עוד מילה..
כי כמו שאת בטחחח יודעת.. משאלות כמוסותת ל====א מספרים
חחחח סתםם.. זה לא כזה כמוס אבל בכל זאת..
חחחח ואני בטוחההה שטעמך במוזיקה רק הולך ומשתבח..
"ובטח שהשירים שלה לא יכולים לתפוס אצלך מקום בזיכרון, הוא כבר סתום בכל פיסות המידע ברומו של עולם של הראל" חחחחחחחחח ברורררר אז מה חשבת
כפרוניייי על מויאלושששש שילייי
כל פרט {אפילו הקטנטןןן ביותרר
} שקראתייי\שמעתיי\ראיתייי עליווו נצוררר אצלי בזכרוןן לנצחחחחח נצחיםםםם
ובלי שום קשר, אני ל=====א רואה את עצמי זוכרת שירים של ביצ'י
איןןן זה פשוט ל=====א יקרה לעולםםםם
בלעעעעעעע מתעבתתתת אותהה בדםםם

purple rain2

New member
שיעור באנגלית תמורת שיעור באזרחות

הולך?
מאמי מה עשתה לך האנגלית רע?!!
כפרה עליה, שפה יפה שלי
(אני עוד יותר אוהבת אותה מפאת העובדה שסיימתי בה את הבגרות שנה שעברה
) פחח צרפתית?! הצחקת אותי
למדתי את זה רק בחטיבה כי זה היה חובה (בין זה לבין ערבית הבחירה לא הייתה כ"כ קשה). עכשיו בתיכון יש במקרה הטוב חמישה אנשים שהמשיכו בזה. למרות שדווקא שפות זה בין הדברים היותר שימושיים שאפשר לצאת איתם מבי"ס. מתמטיקה? 3 יחידות? מאי, איכזבת אותי קשות
טוב נו, כנראה שעם הלשון לא באים המספרים. בעצם, אצלי כן
5 יחידות תנו לי בריספקט!
(הייתי עוד מפרטת לכם את הציונים שלי אבל אני רוצה לחיות עד למסיבת הסיום שלי). וידעתי!
את גם מהמבריזנים! כמו מוריה! את לומדת ממנה והיא לומדת ממך! כל אחת יותר מבריזה מהשנייה! רואה, העבודה הזו משתלטת לך על החיים. ובלי שום קשר, את באמת חייבת לסדר לי איזה קומבינה באזרחות, למה המורה שלי קמצנית-משהו והציון שלי לא מזהיר. תודה.

מאי 406

New member
סדרת חינוך דפקת לי עכשיו הא?

מאמי, הסירי דאגה מליבך הרחום. אני מבריזה לא כי סתם בא לי אלא כי הבית ספר באמת באמת באמת לא מלמד אותי כלום. אני גם ככה סתם מסתלבטת בשיעורים, אז כבר עדיף להסתלבט בבית לא?... ובס"הכ, תתפלאי, הציונים שלי לא כאלה גרועים... אני מקור גאווה להוריי המאושרים שהביאוני עד הלום
.
רק במתמטיקה ובאנגלית אני
, אבל חפיף... אני גם ככה לא מתכוונת להשתמש בשפה המבחילה בשאר ימי חיי.

purple rain2

New member
חינוך זהו שמי השני.

בין היתר. ואולי את לא מרגישה שהבי"ס משכיל אותך, אבל כבר רואים את האור בקצה המנהרה- לא חבל לחרב הכל עכשיו?!
ולמה תתפלאי?! אני לא מתפלאה בכלל
תמיד אמרתי שבתוך תוכך מסתתר פרופסור קטן
אנגלית?! "שפה מבחילה"?!
קחי את דברייך חזרה

purple rain2

New member
למה חרשנית? למה לא זינגרית?!

עד שכבר לימדת אותי מילה חדשה, ואני צריכה לשמש לך דוגמה?!
פששש 85 באזרחות? יישר כוח!
אצל המורה שלי הממוצע עומד על משהו כמו 58...
מצד שני המורה שלי קמצנית, בטח שלך מפזר ציונים על ימין ועל שמאל

למעלה