חברים כנסו

M O R I A 15

New member
חחחחח אממ.. אוקיי שיהיה זינגרית../images/Emo3.gif

פשוט.. לדעתי יותר התאימה המילה חרשנית חחח אבל שיהיה..
חחחח ובהחלטטט יישר כוח לייי
אזרחות זה מקצוע ממשש לאא קל
ו-58????????
אויייי היליתתתת, באמתת שציפיתי ממךךך ליותררר
חחחח מידה כנגד מידה..
"מצד שני המורה שלי קמצנית, בטח שלך מפזר ציונים על ימין ועל שמאל" מה את כאילו חושבת שזה לא הגיוני שאני אקבל 85 או מה???????
אוקיי אין בעיות.. תמשיכי לזלזלללל באזרחיותתת שבי
ורק שתדעי לך, שבאמתתתת איןןן קמצן בציונים מהמורה שלי לאזרחות
את צריכה לראות איך שבוע לפני ההערכות של מחצית ב', איך כל הכיתה התנפלה עליו וניסתה לסחוטטט ממנו עוד איזה 5-10 נקודות לציון..
וכלוםםםם ל===א עזר להם

purple rain2

New member
רואה כמה טוב זה לקבל מסר על כל

הודעה?
פעם הבאה תקשיבי לי בפעם הראשונה מיסי
ולא אמרת שזינגרית שקול לחרשנית?! טוב נו
האמת אבל שקשה לי להשתמש במילה זינגרית כי יש לי ילד בכיתת מחשבים שהשם משפחה שלו זה זינגר אז זה קצת מוזר
חחחח ל========א הבנת (את זה למדתי ממך
)! באמת נראה לך שהממוצע **שלי** הוא 58?!
ככה את מכירה אותי?!
מעליב
אמרתי שהממוצע של **המורה שלי**, משמע של **הכיתה** הוא 58! ואנחנו עוד כיתה של גאונים, שתביני. ממש עצוב מה שהולך עם המקצוע הזה במדינה. וחלילה, לא אמרתי שזה לא הגיוני שתקבלי 85, פשוט אמרתי שבעיר כמו צפת בבי"ס שלא לגמרי סגור על עצמו, לא הייתי מתפלאת
ואני רואה שבאמת לא טעיתי! חחחח זה מזכיר לי "לא טעית. זו אניטה"
"תמשיכי לזלזל באזרחיות שבי" חחחחחחחחחח
חמודה
נהפוך בו, אני לא מזלזלת ביכולות ובכישורים הלימודיים והשכליים שלך לרגע

M O R I A 15

New member
חחחח בהחלטטט טובבב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo98.gif

חחחחחח ולא זכור לי שאמרתי לך "שזינגרית שקול לחרשנית"
, חחח טוב שיהיה..
בכל מקרה, אלו הן באמתתת שתי מילים שממששש לא רחוקות אחת מהשנייה מבחינת המשמעות שלהן, חחחח אז זה באמת לא משנה, זינגרית או חרשנית, אפשר לומר שזה אותו דבר
חחחח וגם אצלנו יש שתי בנות בביצפר שהמשפחה שלהן היא "זינגר" {חחחח זינגר כשמן כן הן
} ואם את לא מסתדרת כל כך עם המילה, את בהחלטטט מוזמנת לעבור ל"חרשנית"
חחחח אהה אוקיי.. אני חשבתי שהתכוונת שהממוצע שלך באזרחות הוא 58
חחחח רק שתדעי לך שאני מכירה ה==ר==ב==הההההה כמוךךךך שיודעים לבוא תמידדד בטענות למורים כשמשהו לא מסתדר אצלם בציון או בכלל במקצוע....
חחחח ומזתומרת כיתה של גאונים?????
את כאילו באה להחמיא לעצמך או מה???????
"פשוט אמרתי שבעיר כמו צפת בבי"ס שלא לגמרי סגור על עצמו, לא הייתי מתפלאת"
אממ.. כבר אמרתי לך שצפת זכתה במקום הראשון על רמת הלימוד הגבוההה שיש פה ועל ההשגים הטובים בבגרויות????????
חחחחחחחחחחחחחחחח "לא טעית. זו אניטה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחח רק בלייי רמזים דקים בבקשה...
"אני לא מזלזלת ביכולות ובכישורים הלימודיים והשכליים שלך לרגע" חחחחח מזלךךך..
חחחח סתםםם אני שמחהה לשמועע..

purple rain2

New member
מה את רומזת?../images/Emo123.gif

"רק שתדעי לך שאני מכירה ה==ר==ב==הההההה כמוךךךך שיודעים לבוא תמידדד בטענות למורים כשמשהו לא מסתדר אצלם בציון או בכלל במקצוע" - ככה את חושבת עלי?
טוב נו, למען האמת בואי נגיד שאני יודעת להפעיל לחצים כשאני מקבלת ציון שלא לשביעות רצוני
חחחח כיתה של גאונים זה לא הכוונה לכיתת מחוננים או משהו, שלא תביני לא נכון
ואני גם לא באה להחמיא לעצמי
אוקיי הבי"ס שלי הולך ככה (נסי לעקוב
): בכל שכבה הכיתות מתחלקות לפי מגמות כאשר יש שני סוגי כיתות: יש כיתות שהן **רק** מורכבות מאנשים שבמגמות הומנית+מדעית (שאלו המגמות הגרועות, ולכן אלו גם נחשבות הכיתות הפחות טובות). ויש כיתות שהן **רק** מורכבות מאנשים שבמגמות האומנות והמגמה הרב תחומית (שזה המגמה שלי)- שאלו האנשים עם הציונים הטובים וכפועל יוצא גם הכיתות שנחשבות הרבה יותר טובות. עד כאן יש מבין?
קיצר אז המורה שלי באזרחות מלמדת גם אותנו (שזו הכיתה הטובה) וגם כיתה אחת מהסוג הזה (הפחות טובה)- ואמרתי שאפילו בכיתה כמו שלי עם אנשים עם אינטיליגנציה ממוצעת פלוס, הציונים על הפנים... אז אני משערת שהמצב עוד יותר בכי רע אצל הכיתות האחרות... הבנתוס?
ובהחלט לא אמרת לי על הפרס המפוקפק קצת
שצפת זכתה!
מתי זה היה?
ומה זה "חחחחחח רק בלייי רמזים דקים בבקשה" ?!
נא להסביר

M O R I A 15

New member
חחחחח לא רומזת כלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

"טוב נו, למען האמת בואי נגיד שאני יודעת להפעיל לחצים כשאני מקבלת ציון שלא לשביעות רצוני" חחחחח נו יפה, כמו שאמרתי..
ובקשר לסדר של הביצפר שלך, אממ.. גם אצלנו יש את השלוש כיתות הגרועות {מב"ר, הכוון, אומץ}, ויש את ה-4 כיתות שהם צביר מקצועות {ואני בהן
}
נו אז רגע, לא ענית לשאלה שלי, איזה מקצועות את מתגברת?????
ומזה הכיתה הרב תחומית הזאת?????
חחחחחח ובאמתתת מפחידדד לדעת מה המצב אצל הכיתות הפחות טובות באזרחות, אם אצלכם המצב ממששששש בקנטיםםם חחח
אבל בטחחחח אצלהם לא לומדים את אותו חומר כמו שלכם, שלהם בטחחח הרבה יותר קל {טוב, לפחות ככה זה אצלנו
}
אבל אם את אומרת שהבעייה היא בעצם אצל המורה אז אני לא אתווכח איתך
ובקשר לפרס של צפת על הצלחתה בתחום הלימודים פה, זה פורסם אצלנו בעיתונים המקומיים ובעיתון הצפון משהו ואאל"ט אז גם במעריב או ידיעות
והבלי רמזים דקים, נאמר בגלל שאמרת איזשהו משפט של אניטה, וידועעע שאת ומורגןן נוהגות וכנות אותי אניטוש.. אז אמרתי בלי רמזים

purple rain2

New member
מה הכוונה "צביר מקצועות"?!../images/Emo2.gif

וגם לנו יש אומ"ץ, אבל מה זה "הכוון"?!
אגב, איזה מספר י' את? והרב תחומית זה לא כיתה, זה מגמה. זו בעיקרון נחשבת המגמה ה"יוקרתית" כביכול של הבי"ס. כפי שהסברתי לך, אנחנו בי"ס לאומנויות: אז יש חמש מגמות אומנות (אומנות פלסטית, מוזיקה, קולנוע, תיאטרון ומחול) ויש מגמות עיוניות: אומ"ץ (כיתה אחת ממש קטנה בכל שכבה), הומנית, מדעית ורב תחומית- לפי סדר ה"יוקרה" בואי נגיד ככה. כלומר הרב תחומית זה כל אותם האנשים שלא מוכשרים בכלום
אבל יש להם את הציונים הכי טובים... יש מבין? אז זהו, בעיקרון זה לא ממש מגמה כי לא לומדים משהו מיוחד, סתם מדי פעם היינו יוצאים לאיזה סיור איפשהו או טיול.. לא רציני... גם היינו מבריזים חופשי
ומה הכוונה "בטח אצליהם לא לומדים את אותו חומר כמו שלכם"?! מאמי תוכנית הלימודים היא זהה בכל הארץ, מה נראה לך שיש בגרות מיוחדת למאותגרים שכלית?
ועדיין לא ירדתי לסוף דעתך בקשר לקטע עם אניטוש: אני יודעת שאני ומורגן מכנות אותך אניטוש יא טמבל
, ולכן גם התקשר לי נורא יפה הקטע עם "לא טעית. זו אניטה"- אז לא הבנתי למה התכוונת עם ה"בלי רמזים דקים"

M O R I A 15

New member
צביר מקצועות זה אומר השלמה לבגרות

מלאהה
כאילו את בוחרת שני מוגברים {או יותר} ומתגברת אותם במהלך השנה, ועושה בגרות עליהם
וכמובןןן שיש גם מקצועות נוספים שאת עושה עליהם בגרות, כגון: מתמטיקה, אנגלית, לשון, הסטוריה וכו'..
הכוון זה בערך כמו אומץ
ואני י-7
כןן כןן.. יש לנו 7 כיתות י'
"הרב תחומית זה כל אותם האנשים שלא מוכשרים בכלום אבל יש להם את הציונים הכי טובים" חחחחח לא מוכשרים בכלום????? או לא מתמצאים בכלום????? יש הבדללל..
"סתם מדי פעם היינו יוצאים לאיזה סיור איפשהו או טיול.. לא רציני... גם היינו מבריזים חופשי" חחחחחחחח מזה עושים אצלכם שם חיים קליםםם אה??????
ומי אמר הילית מ=ב=ר=י=ז=הההה ולא קיבל....
"ומה הכוונה בטח אצליהם לא לומדים את אותו חומר כמו שלכם?!" אז זהו שאצלנו, צביר מקצועות והכיתות הפחות טובות {אומץ, הכוון ומב"ר}, לא לומדים את אותו חומר בדיוקק כמו שלנו.. דומההה אבל לאאא אותו דבר..
חחחחח לא יודעת איך זה אצלכם..
והקטע עם אניטוש.. אם לא הבנת גם עכשיו למה התכוונתי, אז כנראה שלא תביני גם בהמשך..
חחחחח סתםםם אל תקחי ללבב..
בכל אופן, זה סתם היה בצחוקקק כזה..

purple rain2

New member
אה אוקיי, אז את בכיתת החכמים../images/Emo8.gif

את י'7?! לא נורא. כל כך קרוב למספר הטוב באמת- 8
ולמה התכוונת ב"לא מתמצאים בכלום"?!
כפי שאמרתי, זה אותם אנשים שאין להם כישרון אומנותי כלשהו לאחת ממגמות האומנות (או שלא התקבלו) ושהציונים שלהם טובים מאוד. יש מבין? והאמת שבאמת המגמה הזו היא שכונה אחת גדולה...
בעיקרון במחצית הראשונה השנה היו לנו שלוש שעות שבועיות של "העשרות", שזה מישהו מבחוץ (לא בדיוק מורה) מעביר לנו שיעורים בנושאים לא קונבנציונליים, אבל אין מבחנים או ציון או משהו, אז אנשים לא היו מגיעים בכלל. ודווקא ייאמר לזכותי שהייתי מבריזה מעט מאוד!
ותראו מי שמדבר על מבריזנים!
מוזר שלא כל הכיתות אצלכם לומדים את אותו הדבר!
במיוחד באזרחות, שזה מקצוע כלל ארצי שכולם לומדים גם עם אותו ספר (נכון שהוא שוקל מאה טון?!
) ובאמת עדיין לא הבנתי מה היה הקטע עם אניטוש אבל לא משנה

M O R I A 15

New member
חחחחח אם את אומרת../images/Emo9.gif

אגבב.. את יודעת שלכיתה שילי יש את הממוצע ציונים הכייי גבוה בשכבה??????
ובהחלטטטט 8 הוא מספר ש=ו=ל=טטטט ביותרררר
חחחח מספר המזל של מויאלוששש וגם שילי
ולא מתמצאים בכלום התכוונתי, שאין להם תחום כלשהו שהם מספיקקק מבינים אותו בשביל לתגבר אותו בואי נגיד..
חחחחחח היליתת ומזה החיים הקליםםם האלו שאת עושה לעצמך??????
גם את עושה את הבגרות במדעי המחשב עם ספר\מחשב פתוחחח..
ועכשיו גם זה:"בעיקרון במחצית הראשונה השנה היו לנו שלוש שעות שבועיות של "העשרות", שזה מישהו מבחוץ (לא בדיוק מורה) מעביר לנו שיעורים בנושאים לא קונבנציונליים, אבל אין מבחנים או ציון או משהו, אז אנשים לא היו מגיעים בכלל."
חחחח מה יהיה איתך תגידי?????? ואחר כך את עוד באה ומנפנפת לי בפנים עם ה-100 שלך..
חוכמולוגיתתת
ובקשר להברזות, אני אמרתי לך את זה כי את בעצמך כל פעם מטיחה בפניי על כך שאני מבריזה וזה
.. ופתאום אני מגלההה להפתעתייי הרבההה שגם את בעצמך נחלת מי יודע כמה הברזות...
אממ.. ותראי, אני יודעת שהכיתות הכוון, אומץ ומב"ר אצלנו לא לומדים הסטוריה כמו בכיתות צביר {שלנו כלומר}.. זתומרת אין להם גם מבחנים כמו שלנו בהסטוריה
אבל לא יודעת, יכול להיות שבאמת יש מקצועות שהם כן לומדים אותם כמו אצלנו רק בדרך שונה ובקצב שונה..
ואני יודעת גם שיש להם איזה 2-3 מקצועות שרק הם לומדים אותם
חחחח ותתפלאייי לשמוע, אבל השנה אנחנו לא לומדים בספר של אזרחות
אבל יש אותו לאחותי ואני בהחלטטט מסכימה איתך
הוא ממשששש כבדדדד
הקטע עם אניטוש היה ב=צ=ח=ו=קקקק
זהוו לאאאאאא מסבירה לך יותר

purple rain2

New member
אז עם מה אתם לומדים באזרחות?!../images/Emo12.gif

ואמרתי ש-8 מספר שולט כי אני י"ב8 כמובן
ולא צריך טובות
נ.ב. ראית איזה שרשור פרטי אדיר עשינו פה?

M O R I A 15

New member
כרגע אנחנו עושים באזרחות עבודה על

העיר הנערצתתתת עלייך
צפת
כל תלמיד, או קבוצת תלמידים בוחרים נושא מסויים מתוך רשימת נושאים שהמורה הציג בפנינו ועושים עליו עבודה.. אני לדוגמא בחרתי את הנושא: תיירות בצפת..
ורק שתדעייי, שהעובדה שמויאלוששש ושמריתוששש ביקרו פה בצפת כבר פעם\פעמיים זו בהחלטטטטט התפתחות ענקיתתתת לתיירות בצפת
אהה חחחחח את ב-י"ב 8???????
למה כמה י"בתים יש אצלכם????????
ובוביתתת א=====ל תעלב לי עכשיו.. אני צוחקת איתך
חחחחחחחחחחחחחחחח ובהחלטטט שרשור אדיר ביותרררר עשינו פה

purple rain2

New member
מה זה העיר הנערצת עלי...../images/Emo3.gif

מקום ראשון מהסוף.
ודווקא נחמד עניין העבודות! בטח יותר מעניין מהספר היבשושי (ועב הכרס יש לציין
) הזה
פשש אני רואה שגם את עושה לעצמך חיים קלים- תיירות בצפת. בטח העבודה שלך היא איזה עמוד-שניים וסיימת הא?
וודאי שאני ב-י"ב8, אחרת למה חשבת שאמרתי ש-8 זה משפט שולט?
ולשאלתך, יש לך תשע כיתות י"ב אבל 11(!)
י"א. ומה פתאום נעלבת, את יודעת שאני תמיד לוקחת הכל ברוח טובה

M O R I A 15

New member
חחחחחחחחחחחח לא חשבתי אחרת../images/Emo3.gif

חחחחח ובטחחח שיותר עדיףףף לעשות עבודה מאשר להתחיל ללמוד את כל הספר העמוסססס וה=מ=ש=ע=מ=םםםםםם הזה בלעעעעעעעע
"פשש אני רואה שגם את עושה לעצמך חיים קלים- תיירות בצפת. בטח העבודה שלך היא איזה עמוד-שניים וסיימת הא?" חחחחחחחחחחח דווקא לא....
יש לי די והותר חומרר בנושא
ואגבבב.. המורה שלי הקציב לנו מינימום 15-20 עמודים לעבודה כך שעמוד-שניים אולי בחלומות שלך..
חחחחח והאמת שחשבתי שאמרת ש-8 הוא מספר שולטטטט בגלל שהוא מספר המזל שלך משהו חחחחח
וואווווווווווווו 11??????????
חחחחחחח מה קרה לאן עפתם???????
"ומה פתאום נעלבת, את יודעת שאני תמיד לוקחת הכל ברוח טובה" חחחחחח מי כמוני יודעת..

purple rain2

New member
מספר המזל שלי מאז ולעולם הוא 3../images/Emo9.gif

"חחחחחחח מה קרה לאן עפתם???????" חחחח את נדרשת לבאר לי, אני טרם בקיאה בסלנג הצפתי על בוריו

M O R I A 15

New member
חחחחחח גם אני אוהבת את המספר 3..../images/Emo9.gif

3
ספרת ההצבעה של מויאלוששש בגמר
חחחח אבל לא רק בגלל זה אני אוהבת את המספר 3..
ובעצם יש לי 3 מספרים שאני אוהבת.. 8 {מספר המזל שילי ושל מויאלוששש
} 5 ו-3
"מה קרה לאן עפתם", משמע כאילו הגזמתם

נ ר ו ש

New member
אני לא לומדת אזרחות../images/Emo9.gif

תקנאיייייייייייייייייייייייייייייייי

למעלה