חברים כנסו

חברים כנסו

תקשיבו ראיתי באיזה אתר תמונות של הראל מויאל והוא מדהים אבל יש בעיה והבעיה שאני לא מצליחה להתחבר עליו כאילו להתחבר לאהוב אותו אני רוצה שתעזרו לי להתחבר עליו יש לי את דיסק הפסטיגל בDVD והוא מדהים עם השירה מהפסטיגל אני ינסה לאהוב אותו תגידו לי הייתם אתם עושים במצב כזה שהייתם נדלקים על מישהו אבל לא ממש אוהבים אותו מחכה לכולם תגיבו לי בבקשה דיקוש

מאי 406

New member
אני מקווה שאת צוחקת...

מה זאת אומרת ינסה לאהוב אותו?! למה את מנסה לאהוב אותו? אוהבת- אוהבת, לא אוהבת -לא אוהבת. (קשה להבין איך אפשר לא לאהוב אבל שיהיה...) נשמה צאי מזה.

מאי 406

New member
ההתנתקות לא התחילה אין מה להתחבר.

סתם. האמת את מזכירה לי אותי בגיל 10, 11... פתאום מרגישים צורך להעריץ מישהו... אני ברוב טיפשותי נפלתי דווקא על "הנסון" (זוכרים?
)... לא שהתחברתי/אהבתי אותם, סתם רציתי שיהיה לי מה לתלות על הקיר... והיום אני מבינה איזה פוסטמונית קטנה הייתי.
קחי עצה מזקנת השבט ותחסכי מעצמך את הפאדיחות. לא שווה להעריץ אף אחד
במקרה שלי עם מויאל- זו לא סתם הערצה חולפת, זו ממש התאהבות. כך נראה לי. אני מנסה להיגמל אך ללא הצלחה.
(הביטי בתמונה ותביני למה..) אם הייתי יכולה הייתי מעבירה את רגשי ה"מויאליות" העזים שלי אלייך, בגילך יש הרבה זמן לשטויות האלה... ושלא תביני לא נכון, אני אוהבת לאהוב את הראל אבל מצד שני זה לא כיף להתאהב בבלתי אפשרי. ממש לא כיף. סתם מוסיף לדיכאון של החיים המדכאים ממילא. ולך יש לך את סקעת ובוסקילה, שזה די והותר. (לא הבחירות הכי מוצלחות, אבל בגיל 11... אפשר להבין.
) בכל מקרה- נשמח אם תשארי בפורום שלנו בלי קשר. את אחלה ילדה.

bratz girl

New member
דיקלה דיקלה

מה קורה?? אף אחד לא יכול להכריח אותך לאהוב את מויאלוש שלנו... בדיוק כמו שכתבה מאי... אוהבת-אוהבת לא אוהבת-לא אוהבת זוהי החלטה שלך
את מוזמנת להישאר בפורום תמיד..... שבת שלום בת-אל

אני נישארת פה לכמה דברים כנסי

אני לוקחת דוגמה מהפורום הזה איך להתנהג במצבי ריב אצלינו!!! ואתם פורום מהמם אני יגיד לכם את זה עוד 10000000 פעם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"תעזרו לי להיתחבר אליו" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה בקשה מאמי בשביל מה את מנסה לאהוב אותו אם את בכלל לא מיתכוונת?!! אף אחד לא מכריח אותך לאהוב אותו תאהבי מי שבא לך "אני ינסה לאהוב אותו" מה זה השטיות האלה?! את יענו עושה טובות שאת אוהבת אותוווווווווווווווווווווווווווווו?!?!?

נוו אז מה הבעיות שלך?!?!!?!?!?!?!

זה לא ניראה לך מוזר לשאול שאלה כזאת!! ראבקקקק אנשים באים פה עם בקשות ושאלות שמעליםםםם לי ת'פויזים!! תחשבו פעמיים לפני שאתם בכלל פותחים הודעה כזאת!!! אבא'ללללללללללללהההה זה כבר מפחיד אותי עאלק "תעזרו לי להיתחבר אליו" את לא רוצה לא צריךךךךךךךךךךךךךך בלי טובות

כנסי

הוא מדהים היופי שלו מושלם הוא שר מהמם אבל אני לא ממש אוהבת אותו העיקר שאני לא נגדו ואין לי שום דבר נגדו כי הוא בונבון

purple rain2

New member
מאיושית!

מה קורה בובה?
התגעגעתי אלייך
למרות שאני עדיין לא סולחת לך על זה שנפנפת אותי באייסיקיו לפני כמה ימים

מאי 406

New member
אני נפנפתי אותך?!../images/Emo12.gif

מתי?!? תתחברי עכשיו אם את גבר!

למעלה