חברים, יש לי שאלה.

justlior

New member
חברים, יש לי שאלה.

אני והאישה קונים בית. אנחנו סוגרים בשבוע הקרוב ומתחילים לעבור בשבוע הבא. עכשיו יש רק דבר אחרון שאנחנו צריכים לטפל בו - ביטוח. אנחנו מתלבטים בין allstate ו nationwide . שניהם בעיקרון מציעים אותו דבר. רציתי לדעת אם יש לכם איזשהו מידע או שסתם שמעתם ממישהו ששמע ממישהי שאחותה נשואה לגיס של מישהו ששוטף רצפות בבניין של חברת הביטוח. במיוחד אתם גיא וסטארדאסטית!! החזיקו לי אצבעות

גם לי..

אנו נוסעים לארץ בקייץ. בדרך כלל אנו טסים עם איר-קנדה או קונטיננטל. מסתבר שאין מקומות לארץ בשתי חברות אילו. הציעו לנו את דלתא עד ניו-יורק ואז אל-על. אך משום מה ידוע לי שהטיסה איתם לא משהו...מישהוא יכול להמליץ? או על כל חברה אחרת בטיסת לילה כמובן (כך שהאירופאיות לא נחשבות)

iditbs

New member
אילו יכולתי לבחור,

הייתי בוחרת בדיוק את שתי אלה. יש לי רק דברים טובים לומר גם על דלתא וגם על אל-על. דלתא תמיד הייתה חברה מצויינת ואל-על כנראה השתפרה פלאים. גם אני שמעתי סיפורים מאוד לא מחמיאים לאל-על אבל הנסיון שלנו היה הפוך. טרחת היתר היחידה באל-על היא זיהוי המטען כשהוא עובר מטיסת הפנים לטיסת החוץ אבל היום גם קונטיננטל, מעבירה את הנוסעים לישראל בדיקות יתר ואני בטוחה שגם חברות אחרות נוקטות צעדי ביטחון "טרחניים".

stardustit

New member
כבר אין מקומות לארץ

בקונטיננטל??? וואי וואי וואי, צריך להזדרז...

אני טסה ב- 3 ביולי

עם Swiss מבוסטון... $1000... ניסיתי את כל הקומבינות האפשריות... הוצאתי תעודת סטודנט, הורדתי שנתיים בגיל, הבטחתי לא לאכול... כלום לא עזר... מבוסטון לתל-אביב עם עצירה שפוייה בציריך (שפוייה=לא יותר משעתיים) זה הכי זול שמצאתי... ביום שישי אני מכרטסת... אפשר לארגן איזה מפגשון בארץ?

stardustit

New member
בחיי, זה יהיה הכי מצחיק:

מפגש פורום ישראלים בחו"ל בישראל

ונוכל לדבר אנגלית...

זה מזכיר לי סיפור מצחיק... סבתא שלי ז"ל היא הולנדיה ותמיד דיברו אצלנו הולנדית כשלא רצו שאחרים יבינו...כל שנה סבא שלי היה לוקח את שלושת בנותיו ובדרך כלל נכד שניים לטיול שורשים בהולנד (וכמובן לראות את הפרחים...) באחד הביקורים הם ירדו במעלית וסבתא שלי אמרה בהולנדית "אוף, כולם כאן מסריחים משום וזיעה..."

stardustit

New member
מצחיק! מישהו כתב כאן, אם אני לא

טועה לילה, שזה מוזר שכל מי שמסביב יכול פתאום להבין על מה מדברים כאשר נמצאים בארץ, וצריך להזהר לא לרכל... זה יכול להוביל למצבים מסוכנים בהחלט!

סלסרו

New member
סוכנות נסיעות זולה לארץ

Do All Travel סוכנות הממוקמת בNY והמתמחה בנסיעות לארץ. השתמשתי איתם כמה פעמים, ותמיד המחירים שלהם לארץ הכי זולים: 718-972-6000. גם אני מתכנן לטוס ביולי - בררתי אצלם והמחיר הזול ביותר ביולי זה 975$ באל-על, למרות שבאתר של אל על עולה למעלה מ1200$.

stardustit

New member
בשעה טובה!

לצערי הרב איני יכולה לתרום מידע שימושי. אנסה להתעניין, ובמידה ויהיו תוצאות - אדווח!

az ma

New member
יש מדינות שמפרסמות נתונים על דרוג

חברות ביטוח... חפש באתרים של TX עם סיומת gov. אם תגלה שטקסס לא מפרסמת אז אני מציע שתחפש בקליפורניה, מתוך תקווה שאיכות השרות דומה בטקסס.

stardustit

New member
אז מה הצטרף אלינו! אז מה, משעמם

לך בעבודה? מה קורה? מה חדש?

stardustit

New member
ובהודעה זו אני פורשת לי בשקט

להיום, לפני שאחסם על הצפה..

az ma

New member
ככה, שואלת שאלה "ברומו של עולם"

ודקה לאחר מכן את פורשת מבלי לחכות לתשובה..."אוי, נעלבתי..." מה קרה, הקדימו את גיל/שעת הפרישה בטקסס? סגרו ת'נט?

למעלה