חברים יש לי שאלה...

חברים יש לי שאלה...

מי מכיר קודם כל את הדגם קימקו פיפול 125סמ"ק? יש לי איתו בעיה היתי איתו במוסך היום בטיפול 4000 והם אמרו לי שוב פעם שהכל בסדר....... הבעיה כזו יש לי רעשים אני לא יודעת מהיכן או מהנמוע או מהאגזוז....... שהיתי בהרצה הכל היה שקט אחכ זה התחיל להרעיש כמו רעשן או כמו פחית חלולה לא יודעת לתאר תרעש.... אבל זה מעצבן אני מצרפת תמונה שמישהו בפורום אחר העלה וסימן איפה שהחץ שאולי משהו שם לא מחוזק אבל הכל מחוזק חוץ ממקום אחד שסימנתי בעיגול לא העיגול עם החץ שם זה צמוד מידי אולי בגלל זה ? או למישהו יש רעיון אחר ממה זה יכול להיות ......או ללכת למוסך אחר שיבדוק ויגיד את דעתו (כמובן שמבין בדגם או בחברה ) אשמח לתשובות אני חדשה בתחום.............

יש מישהו שיכול לנסות ולהסביר לי את התופעה ...

אני אציין שזה התחיל אחרי שסימתי הרצה בערך... מה אתם חושבים שאני צריכה לעשות......

בועז בר

New member
כלי חדש.... יש לך אחריות עליו, לא?

בדיוק בשביל זה נועדה האחריות. לפתור בעיות או תקלות ייצור בכלים חדשים. גשי למוסך המרכזי (או למוסך מורשה בו את מטפלת) ותבקשי שיפתרו את הבעיה.

היתי במוסך הראשי....

שם נאמר לי שהכל בסדר אני חדשה בתחום הקטנועים ולי זה נישמע לא בסדר האם לגשת למוסך אחר שרשום ברשימה שנתנו שמטפלים בזה? כי זהכ חוץ מזה הוא ניראה טוב נוסע טוב עושה הכל טוב.....רק הרעש מעצבן.....יו אוף

מוזר - אין להם סיבה לשקר לך ....

פעם באתי למוסך והתלוננתי על רעש כמוך...המוסך הרגיע אותי ואמר שזה בסדר גמור. לא הייתי שקט לגמרי ושאלתי חברים אחרים שיש להם קטנועים ואפילו זרים - הם אמרו שהכל בסדר ואיכשהו התחלתי להירגע. אני לא יודע למה - פיתחתי איזה דיבוק שזה עושה רעש. וזה עבר לי. שמעי - לכי שוב למוסך. תאמרי להם שאת לא שקטה ותבקשי שיבדקו שוב. שאלי חברים. אחד מהם יפנה אותך למבין קטנועים והוא יאמר לך את האמת... בהצלחה. אגב, נראה לי שיש לך קטנוע די מוצלח... איך הוא בנסיעות עירוניות ובאיילון ?

הכל תענוג איתו חוץ מהרעש המעצבן הזה...

אני אגש לבדוק במקום אחר ניראה מה יגידו......

leeleeann

New member
לא מסכימה איתך בענין הפרנויה

כל פעם ששמעתי רעשים או משהו הרגיש לי לא טוב בקטנוע (ולא משנה איזה היה לי באותה תקופה), למשל שאולי הוא לא סוחב טוב, הלכתי ובדקתי וגם כשבמוסך אמרו לי שזה שום דבר, לא ויתרתי וככל שזכור לי, כמעט תמיד צדקתי. לפעמים זה באמת משהו קטן, כמו בורג משוחרר במכסה האגזוז (כפי שכתב izzyr בפורום אופנועים) ולפעמים יותר. ונכון, לפעמים אנחנו "שומעים דברים". אבל מנסיוני, better safe than sorry ולכן עצתי לך, גאי: המשך לבדוק. בהצלחה!

האם המוסכניק של החברה עשה נסיעה על הקטנוע ?

או שהרים את הקטנוע על ג'ק אמצע והקשיב למנוע ? האם הרעש רציף או שבמהירות מסויימת ? יכול להיות שהשתחרר בורג , יכול להיות ש"נפלת" על אדם לא סבלני או לא מספיק איכפתי . אני אישית הייתי ממליץ לך ללכת לבדיקה אצל מוסך אחר , יכול להיות שזה רק בורג , אם המוסכניק יעלה על הפתרון תיגשי שוב לשם ותגידי למוסכניק מה הבעיה ... תגידי לו שאח שלך מוסכניק או משהו ואז הוא יחקור את הכלי. היה לי מקרה דומה , כמה חודשים לפני שנגמרה האחריות , פעלתי באותה צורה וטיפלו לי בקטנוע לבסוף. הבצלחה , וסעי לאט

כן אה.....

והוא בדק אותו עשה סיבוב הראה לי דגם דומה אבל זה לא נשמע לי הגיוני....... אני אלך לעוד מוסך לראות מה יש להם לומר ................. תודה בכל מקרה ויש עדין אחריות אז אני יבדוק את זה......

dudmel

New member
תגידי משהו

בשביל מה את צריכה כל כך הרבה נקודות בסוף המשפטים? חבל סתם לבזבז ככה נקודות.

t0rett0

New member
לפעמים יש רעשים מאיזה בורג שלא מחוזק טוב

תנסה לעבור עם מברג על הברגים איפה שיש לך רעש אולי זה זה ולא יותר מדי חזק על חתיכות פלסטיק שלא ישברו

t0rett0

New member
וגם את המגן אגזוז ומגן צינור

פחית חלולה רעשן בדיוק הרעש שאתה מדבר עליו

עדיף שבעל מקצוע יבדוק ויסיבר......

הכי טוב שכך מאשר לנגוע ולעשות נזק... בתחילת השבוע אני אלך אולי מישהו יועיל בטובו להבין את מקור הבעיה....... שבת שלום

למעלה