חברים יש לי סוגיה

jess ועוד

New member
חברים יש לי סוגיה

זוג חברים שלנו שגרים בעיר אחרת מקבלים מאיתנו הזמנה לפחות אחת לחודש לבוא אלינו הם מצידם תמיד עסוקים ואומרים שהם יחזירו צלצול ברגע שיתפנו כדי לקבוע בינתיים אנחנו גרים בדירה הנוכחית כבר 9 חודשים (זה אומר לפחות 7 הזמנות) אבל הם לא טרחו להחזיר טלפון מה דעתכם? הבעל הוא חבר של ניר (צבא בית ספר הכל..) ואני לא בעד לנתק קשרים אבל פה נראה לי שאין טעם להתמיד מה הייתם עושים במקומי???? אני שואלת כי אני לא רוצה מצב שיום אחד יקום בעלי יגיד לי בגללך...

זה תמיד ככה.....

לי יש שכנים (5 דקות הליכה) שמזמינים אותי כל פעם ואני אוהבת אותם ומתה ללכת ומשום מה זה לא מסתדר לי תמיד יש לי מה לעשות... כל אחד והעיסוקים שלו כל אחד וה"חבילה" שלו אל תסיקי מזה מסקנות נמהרות תחשבי על אנשים שאמרת להם "אני אקפוץ בהזדמנות" וההזדמנות הזו מעולם לא הגיעה.... מקווה שעזרתי קצת.... נו איך ההריון ג´ס?

ניקולי

New member
ג´ססססס

יקרתי..אני כבר עייפתי מלהזמין חברים..תראי יש לי הרבה, הרבה מאוד אפילו.אבל כן, כולם עסוקים..כמובן שזה לא תרוץ בשבילי..כי נראה לי שישנם כאלו שפשוט לא מעונינים..אז מה הם יגידו "לא רוצים לבוא אלייך?" לא!! הם פשוט ימשיכו להתעלם ולהתעלם..לא להחזיר טלפונים ופשוט לא להגיע.. מה עלייך לנסות?? זה מה זה פשוט @ ..פשוט להפסיק..ומי שרוצה להיות יבר שלך ולבוא יבוא ומי שלא שיהיה בריא.. ועוד משהו נשמה שלי..כשתלדי ב"ה תזמיני אותם (בשביל הנימוס) וכשהם לא יגיעו..ניר יבין בעצמו שאין אלו חברים..למרות שאולי הייתם בעבר, ושניר למד איתו ועשה איתו צבא והכל.. ואז ניר לא יאשים אותך..אלא רק את החבר שלו..ואם הם כן יגיעו לארוע זה אולי בגלל שהם פשוט הגיעו מתוך נימוס.. לבנתיים יקרתי הרגעי.. זה לא אסון גדול.. (אפרורו אני לא יודעת אם קראת עלי ועל החברה שהיתה לי..אבל זה דיי דומה, היינו חברות טובות מאוד גם בביה"ס גם בצבא וגם אחרי..רק שלי היא ניתקה בפרוש טלפונים, בלי סיבה שידועה לי..על כן למרות שזה מפריע לי..אני לא מעיזה להרים אליה שוב טלפון, כי אני בטוחה שאיך שתשמע את הקול שלי <ושוב בלי סיבה> היא פשוט תנתק)... באהבה ניקול*

ליאור 30

New member
ג´ס שבוע טוב דעתי הוא

תמשיכי רגיל לא צריך לנתק קשר עוד מעט יהיה לך שמחה ואז באמת תוכלי לראות אם הם חברים או לא

Queen Of Love

New member
בובה! ../images/Emo31.gif

הם צריכים לקבל
!! איך אפשר לסרב להזמנה של ג´ס?? להמשיך כרגיל?? לא, לא ולא
למה?....למה להזמין מישהו יותר מפעמיים שלוש? אני בטוחה שהם הבינו את הרעיון ושהם מוזמנים. זהו! נגמר...מה עוד..? אולי גם להכין להם שטיח אדום? לא נראה לי בכלל, ג´ס בובה, אם הם ירצו לבוא הם יבואו. הם לא צריכים תזכורת כל חודש לבוא. לא צריך לכעוס ולא להתעצבן, אם הם רוצים שיבואו...ואם לא, אז לא

mariana

New member
היי ג´ס

אני חושבת שאת צריכה לא להזמין אותם יותר, והמחבן האמיתי שלהם זה אם הם יבואו אחרי הלידה לבקר אותך. מקסימום אם לא אז תגידי לניר את מה שאת חושבת, אולי הם באמת עסוקים? רגע הם שומרים איתכם קשר טלפוני?

היי חומד קודם מה שלומך?

איך היה היום כיף עם בעלך אני מקווה שעשיתם חיים וזה לדעתי רעיון מצויין לנסות לעשות כמה שיותר כיף לפני שהקטנטונת תתפוס את מלא תשומת הלב שנית לגבי החברים לדעתי להפסיק להתקשר קשר לא יכול להיות חד צדדי אבל כן להזמין אחרי הלידה ואם הם לא יבואו אז המבין יבין אין מה לעשות אנשים משתנים וקשר שהיה יכול להיות נהדר בעבר לפעמים כבר לא מתאים (לא שזה חייב להיות במקרה הזה אבל אם הם לא יבואו לאחר הלידה זה כנראה זה) בכל אופן לא לקחת דברים קשה אם לא הם יהיו אחרים

למעלה