חברים יש לי וידוי...

maayan b

New member
חברים יש לי וידוי...

חשבתי על זה הרבה זמן. ואני ידועה באהבתי להומואים/ לסביות ודו מיניים. ואני החלטתי וגיליתי בעקבות מקרה שקרה לי עם מישהי, שיש לי נטיות. אני זקוקה כרגע לתמיכה כי ההורים שלי עוד לא יודעים מזה... אבל בנים אל דאגה אני נמשכת גם אליכם, אבל למרות שהיו לי את הגברים שלי, אני נמשכת בטירוף לבנות: לגוף שלהם, לשפתיים שלהן לעדינות שלה... ופשוט מי שישנא אותי בגלל הנטיות שלי, מה אני יכולה לעשות... פשוט זה משהו שהתברר לי ועכשו אני בטוחה בזה הייתי מבקשת ממכם סליחה אבל אני לא חושבת שאני צריכה להצטער על זה

Amir 19

New member
ווי מעיין, חשבתי שאני לבד...

גם אני חייב להתוודות, בנות פשוט לא עושות לי את זה... אני הרבה זמן חי בפחד שזה יתגלה, אבל עכשיו כבר לא איכפת לי... מעיין תודה, בזכותך יש לי אומץ לספר, אז אנשים, למי שיש משהו רע להגיד שישמור לעצמו כי גם ככה זה קשה לי מי שמעוניין לתמוך, אני אשמח... שיו, עכשיו אני מרגיש הרבה יותר טוב עם עצמי תודה שהקשבתם, אמיר

Amir 19

New member
כל הכבוד שככה מקבלים פה....

מצוקות של אנשים... אם זאת הגישה שלכם, כנראה שאי אפשר לשטף אתכם בכל מיני בעיות שלי... טוב, ניסיתי בכל זאת...

shabluELLA

New member
וואי!!! אמיר!!!

ידעתי שהרגע הזה יגיע!!! אני רוצה להגיד לך שאני כל כך גאה בך שאגרת אומץ והחלטת לצאת מהארון!!! ועוד אני רוצה להגיד לך שאתה תמיד יכול לסמוך עליי ולפנות אליי בכל בעיה או התלבטות! אין , קשה לי להאמין למרות שתמיד ידעתי שיש בך את זה .אז שיהיה לך בהצלחה!!!

דן צ

New member
את לא אמורה להצטער על זה , ממש לא!!

אני רק רוצה לומר לך שאני מעריץ אותך על אומץ הלב לבוא ולהתוודות כאן מול כל הפורום עוד לפני שסיפרת להורייך. אם את בטוחה בדרך שלך ובהחלטות שלך אז לכי על זה ותהיי חזקה.

maayan b

New member
תודה ענווה, אני יוצאת איתך למשלחת..

ואת לא מאמינה לי... אוף, זה גורם לי להרגיש עוד יותר חרא.... ודן (מי אתה?) תודה על התמיכה אני באמת צריכה את זה... אמיר, אני לא מאמינה שאתה הומו... וואי, טוב לדעת שאני לא לבד (שוב תודה ענווה)

anava1

New member
מעיין...

כשכתבתי- מי מכם רציני ומי לא? (התכוונתי יותר לאמיר, לא שאני מכירה אותו או אותך, אבל זה נראה כאילו הוא זה שסתם צוחק,ולא את) בכל מקרה אם לא- אז מתנצלת מראש! כי באמת שאין לי בעיה עם הומואים או לסביות או אף אחד... אז לא התכוונתי לפגוע! סורי

faith2

New member
מעייין!!!../images/Emo34.gif

כל הכבוד לך! מצטרפת לדנצי, אני מעריצה אותך על האומץ....דברים כאלה לא טוב לשמור בבטן..! אז קבלי
ועוד
ונראה אותך במצעד הגאווה בת"א?? (לא לסבית ולא דו,אלא תומכת...ותומכת גאה)

AvocadoWoman

New member
ילדונת.. =]

קודם כל- כל הכבוד לך על האומץ...
אין לך על מה להצטער- הדבר האחרון שאת צריכה לעשות זה להסביר את עצמך בפני אנשים... את צריכה ללכת עם ההרגשה שלך עד הסוף ולעולם לא לחשוב שאת טועה או שאת צריכה לבקש סליחה- אם מישהו לא מקבל אותך ואת הרגשות שלך- הוא לא שווה את ההתיחסות שלך
אני יודעת שאנחנו לא מכירות אבל אם תצטרכי אוזן קשבת- תרגישי חופשי לפנות אליי

שלומית..

אמרת את זה בצורה הכי טובה שאפשר.. מעיין- קבלי ח"ח וכמובן שאת יכולה לפנות אלי בכל דבר... קארין

:יפה יפה אלוהים נתן לך יותר מכולנו

תראי את צריכה לחשוב על זה ככה להביא ילדים את תבאי כי את דו ולך יש יותר מכל אחד יש לך את שני העולמות מבינה את נהנת כיפליים גם מכאן וגם מכן מבינה את דו את לא משתיכת לשום קבוצה באהבה אליךך ליאור

AvocadoWoman

New member
ליאור..

גם היא או כל אחד אחר שהוא חד מיני ולא סטרייט או דו- יכול להביא ילדים לעולם. אם זה בתור אם פונדקאית (לגברים הומואים) או קבלת זרע מגבר (ללסביות). ועוד ועוד דרכים.. ממש לא חסרות דרכים להביא בעולם הזה ילדים.. אז זה לא משנה אם היא דו או חד מינית... *סתם לידע כללי*

maayan b

New member
הגזמתם קצת- הגעתם על לילדים..

אני אפילו עוד לא רואה את זה באופק... תנו לי בינתיים להיות מי שאני, איך שאני ומה שאני רוצה להיות (בלי ילדים)

למעלה