חברים ירוקים !!!

נתי (בת)

New member
אני ממש ממש ממש בשוק !!!

קודם כל אני מצטערת על ההצפה ... דבר שני : היום נכנסתי לתומי לאתר הכדורגל של הפועל חיפה כי ראיתי קישור של הקבוצה והדבר עורר את התענינותי ... נכנסתי לאתר והיה פתיחה מאוד מאוד נחמדה פתיחה עם תמונות, משפטים של השיר "אהבה שהיא חלום וכו´ ..." בכל אופן אני לוחצת על "כניסה לאתר" אז היה שם מצד ימין את ההרכב באמצע כתבה בנושא המשחק האחרון ומצד שמאל טבלת ליגת העל! אני מתבוננת בטבלה ועיניי רואות את מכבי ת"א מקום ראשון ובמקום שני במקום שיהיה רשום מכבי חיפה רשום "הסעודים" וליד זה במקום הסמל של מכבי חיפה {כמו שיש לכל אגודה את הסמל שלה...} יש אות בערבית !!! עכשיו אני שואלת אתכם אם זאת התנהגות אחרי כל מה שעשינו בשבילם ... הקמנו בשבילהם דרבי אחווה שכל הכנסותיו הוקדשו להפועל חיפה באנו ועודדנו אותם ואחרי כל זה הם עוד קוראים לנו סעודים ?!?!!?!? למרות זאת אין לי כוונה לפגוע באוהדים שלהם כי אני חושבת שאלימות לא תוביל לשום דבר וזה נראה לי מגוחך. אבל אני עדיין פגועה מהם ! וזה לא משנה אם זה לא האתר הרישמי זה אתר שאוהד בנה אותו והוא מסמל חלק מהאוהדים אומנם לא את כולם אבל זה עדיין פ-ו-ג-ע !!! נתי :) {מחייכת למרות שלא ממש בא לה ....}

fantom

New member
נתי../images/Emo47.gif

אולי תתני לנו את הלינק בבקשה כי באתר הרישמי זה לא מופיע אז אולי זה באתרי האוהדים תודה

teen17

New member
תגובה בנושא האתר:

אני חושב להביא לצומת ליבן של התחנות המקומיות של חיפה (106FM ו-107.5FM-רדיו חיפה) את האתר הזה ומה שהם כתבו בו על מכבי חיפה. מה אתם אומרים? כדאי או לא?

נתי (בת)

New member
האתר ....

www.hapoelhaifa.up.co.il ואם אתה רוצה יש קישור בפורום כדורגל תחת הכותרת "המצב חרא..." כנס ותראה את זה !!! נתי :)

fantom

New member
אני מקווה שזה יעזור../images/Emo47.gif

השארתי להם הודעה בפורום שלהם בתקווה להעיר שם מישהו אף על פי שלא נראה לי שהוא םעיל משום מה התגובה

נתי (בת)

New member
חברים ירוקים !!!

מי שנכנס לאתר וראה את הביזיון של אוהדי הפועל בוודאי מופתע ! ולכן teen 17 ואני החלטנו לכתוב מכתב לרדיו חיפה ולפניכם מוצג המכתב הבא ! אנו מקווים שתסכימו עם המכתב ועם כל מה שנאמר בו !!! אנו אוהדי מכבי חיפה, מלווים את הקבוצה למשחקי חוץ ובמשחקי הבית אני תמיד מריעים ומעודדים. במשחק "דרבי האחווה" נתרמנו כל אוהדי מכבי חיפה לעזור להפועל חיפה אשר נמצאה במצב כלכלי קשה ונתרמנו לקנות כרטיסים, צעיפים, דגלונים וכו´... וכל זאת לעזור ולו במעט להפועל חיפה. במשחק אף נכתב על שלטים גדולים "כשאוהדי מכבי והפועל יחד כל האלימות נשכחת ..." אומנם התברר לי ולחבריי שהדבר אינו נכון, וכל זה הייתה הצגה אחת גדולה, מכיוון שאני וחבריי נכנסו לאתר הפועל חיפה כדי להיות חלק מהם ולהוכיח שהדרבי לא הייתה הצגה של יום אלא של תחילת אחווה. כאשר נכנסו לאתר נדהמנו לגלות דבר מאוד פוגע ! אוהדי הפועל היקרים עשו פתיחה מאוד מלבבת ומאוד נרגשת אך כאשר נכנסו לתוך האתר עצמו נדהמנו לגלות את טבלת ליגת העל ! בטבלה היה את מיקום הקבוצה שכלל את שם הקבוצה ואת סמל הקבוצה. במקום הראשון נכתב מכבי ת"א וליד זה היה את סמלה של הקבוצה, כאשר הסתכלנו במקום השני היינו פעורי פה וזאת מכיוון שבמקום שיהיה רשום מכבי חיפה היה רשום "הסעודים" וליד זה במקום סמל הקבוצה היה אות בערבית !!! {יש לציין כי האתר לא רישמי ...} השאלה שלנו אליכם היא : האם זה מגיע לנו אחרי כל מה שעשינו למען הפועל חיפה ? האם עד כדי כך הם כפויי טובה ? אוהדי הפועל חיפה- אנו מגנים כל התנהגות שכזו ומבקשים ממכם התנצלות על הפגיעה בנו ובאלפי האוהדים הירוקים בתודה : teen 17 ו - נתי (בת) נ.ב. : יש לציין כי המכתב נשמע שובינסטי מדי מכיוון שאנחנו כביכול הצד הטוב אך זה לא נכון, אנחנו רק מנסים להראות עד כמה אוהדי הפועל פגעו בנו !!! בתודה מראש : teen 17 , נתי (בת) וכל אוהדי מכבי חיפה באשר הם !!!

MiToOsH

New member
צודקים...

גם אני לא מבינה איך אוהדי הפועל (והפעם אני לא מדברת על אתר אינטרנט, אלא על פנים מול פנים), מסוגלים לקלל את מכבי חיפה, ועוד יותר מזה - את האוהדים שלהם. את השחקנים של מכבי, עוד הייתי מבינה. אבל את האוהדים? על מה? על זה שעשינו מבצע התרמה של מיליון שקל בשבילם? וכן נתי, הם עד כדי כך כפויי טובה. מיתו´ש :) !

למעלה