חברים יקרים

קישקשתא

New member
גילוי עריות בתוכנית "שטח פרטי"

ביום רביעי הקרוב 24.4.02 בשעה 20:30 בערוץ 10 במסגרת התוכנית "שטח פרטי" - של יעל דן, יוקרן הסרט. בסרט איה@ מנהלת פורום בלוגים יומנים אישיים מספרת את סיפורה וסוגרת מעגל עם מקומות ובעיקר עם אנשים מהעבר. הנה התקציר: איה נפגעת גילוי עריות - שרק בגיל 40 העיזה וחשפה את סודה. בסרט איה מתאמתת עם המורה/מחנך ומנהל בית הספר בו למדה בגיל 16 אליהם פנתה לקבל עזרה כשהיא בהריון מאביה - הם לא עזרו! איה שואלת אותם היום - למה? יחד עם חברותיה איה - מובילה את המאבק לביטול חוק ההתיישנות על עברות מין. בתוכנית מתראיינת פרקליטת המדינה - ומציגה את עמדת הפרקליטות בנושא. הסרט מציג את נצחון המאבק של ניפגעות גילוי עריות. איה מספרת שהסכימה להצטלם ולהחשף: כדי - להגביר את המודעות לנושא. כדי - לעודד נשים כמוני - "להשתחרר" מהסוד הנורא - לספר, לדבר, להוציא. כדי - להרתיע. כדי - לחזק את המאבק לביטול חוק ההתיישנות על עברות מין. כל אישה שישית - היא ניפגעת גילוי עריות (לפי הסטטיסטיקה של אגוד מרכזי הסיוע לניפגעות תקיפה מינית) למענן - ולמען המאבק - אנא עיזרו להפיץ הלאה וצפו בתוכנית.

okok4

New member
הקפצה + פרידה ../images/Emo66.gif

1. אני מקפיץ כי זה חשוב, גם הסקר החדש וגם ההודעה הנוספת של קישה (במיוחד לאור מצבו הקשה של ערוץ 10). 2. היה מאוד נחמד לרבוץ בפורום הנהדר הזה ממש מהיום הראשון שהוא הוקם, (כן כן, אני מדור החלוצים, למרות שכמובן קישה היא הבן גוריון), אומרים עלינו שבעידן המודרני האדם הפך מנוכר לסביבתו, חומרני, עסוק בעצמו וכבר שכח מהיא עזרה אמיתית לזולות, עזרה שלא לשם רווח. והינה, בלי להיות פלצני, הפורום הזה עוזר כל יום לעשרות אנשים שנכנסים עם סימני שאלה ויוצאים ממנו עם סימני שאלה נוספים, וגם קצת תשובות רציניות, לפעמים
(BKF). אז תמשיכו ככה. אני מתגייס מחר לצה"ל. ביייייי

גלי®

New member
תגיד , אתה חושב שתיפטר מאיתנו בקלות

כזו ? 3 שנות שירות לא אומרות שאתה לא חוזר הביתה מידי פעם ....
בכל מקרה , ד"ש לבקו"ם ...

גלי®

New member
אשמח ! אחרי ה"טירונות" שהמתבגרת

שלי עושה לי כאן , כל שירות מילואים נראה לא רציני ...

קישקשתא

New member
היה שלום ותודה על הדגים

וואו ילד, שיהיה המון המון בהצלחה. תשמור על עצמך! אתה יודע לאן אתה מתגייס? וכן, אני בהחלט מצפה שתבקר בחופשות וגם תספר בהמון עופטופיקים חוויות ומה שלומך. קישה (בן גוריון
) נ.ב. ההודעה הנוספת חשובה בגלל הנושא, לא כי זה ערוץ 10, אבל תודה על ההקפצה.

okok4

New member
התכוונתי שבגלל המצב

הקשה של הערוץ, החשיפה של הכתבה החשובה תהיה נמוכה יחסית, ולכן חשוב להקפיץ. אני מתגייס לספינות הטילים... בקושי חוזרים הביתה... אבל מבטיח מידי פעם לחזור לכאן לברר מה שלומכם + חוויות. תודה רבה לכולם על הברכות! מקווה לטוב...

ביי, מה???

-בלמ"ס- סתם מכינה אותך: ביי |המפקד| <איך זה שאין אייקון צהל"י דאממט??>! טוב, שיהיה
במקום... אתה הרי תחזור כמעט כל שבת, ואז כבר נעשה לך זובור
... OKOK, שיהיה לך גיוס קל, נעים ושקט <הלוואי>, ותזכור את המנטרה: ´כשיש קשרים לא צריך פרוטקציות...!´ ככה תותי לא קיבלה תלונות כשהגיעה כל בוקר באיחור אופנתי
.

הצעה לנוסח קצר (וברור) יותר לסקר:

"הקשר בין איך אנשים חושבים - לכיוון של העיניים" מישהו אמר שאפשר לדעת איך הבנאדם חושב, אם נעקוב אחרי תנועת העיניים שלו. בשביל לבדוק אם זה נכון, את/ה צריכ/ה לשאול 3 אנשים (לפחות) שאלה קשה בחשבון (17 כפול 32), ולהסתכל אם המבט פונה ימינה או שמאלה. התשובות האפשריות: 1. רוב האנשים הסתכלו ימינה 2. רוב האנשים הסתכלו שמאלה 3. רוב האנשים ששאלתי הרכיבו משקפי שמש כהים ובכלל שלפו מחשבון כיס מיושן אז אי אפשר לדעת. אני חוזר ומדגיש שסקר רציני יותר יכלול גם שאלה מתחום המוח השמאלי, ושאלות אינטואיטיביות יותר, וגם כדאי לבדוק אם הנשאלים הם שמאליים או ימנים (לא בפוליטיקה אלא בשימוש השוטף באיבר הארוך - יד)

גלי®

New member
הצלחת לבלבל אותי עוד יותר ... יש

אופציה ששני החלקים במוח פעילים במידה כמעט שווה ?

אה, אהם. מתי אמרתי את זה?

אם את מסתכלת על מה שכתוב במאמר שצרפתי, אז אני מתנצל מראש ובדיעבד: לא קראתי אותו. הסתכלתי על אחת הטבלאות וזה נראה לי סביר יחסית. שני החלקים פעילים, כמובן, אבל השאלה היא לצורך איזה תפקוד, או חישוב. אהממ. נראה לי. עד כאן מה שאני יודע. זה מזכיר לי ספר לא רע: "לצייר בעזרת צד ימין של המוח".

גלי®

New member
או קיי , אז אולי אני לא הבנתי ...

וטושטוש , המאמר שהבאת הוא מהספר שהזכרת , תראה : Betty Edward´s Drawing on the Right Side of the Brain כתוב במפורש מתחת לציור של וילהלם טל בקישור שלך ...

וילי גיבורי מחמד נפשי כפרה עליו

איזה צרופי מקרים עצבניים מתרחשים פה. ואם כבר אנחנו במקרים מוזרים, שלשום מצאתי עכביש גדול, שעיר ומפחיד בגודל 10 ס"מ במיטה שלי (אולי יותר, אבל היד שלי לא הסכימה לשים אותו ליד סרגל). ומעניין לעניין באותו עניין, ، ؛ ؟ ء آ أ ؤ إ ئ ا ب ت ة ت ث ج خ د ذ ر ز س ش ص ض ط ظ ع غ ـ ف ق ك ل م ن ه و ى ي ً ٌ ٍ َ ُ ِ ّ ٠ ْ ١ ٢ ٣ ٤ ٥ ٦ ٧ ٨ ٩ ٪ ٫ ٭ ٱ پ چ ژ ڤ ک گ ی ە ۰ אם את רוצה לעשות משהו חד פעמי עם הערבית, אז תוכלי להעתיק ולהדביק מכאן אותיות כאוות נפשך (זה מה שאני עשיתי) לעומת זאת, יש תוכנה שמשמשת כמקלדת וירטואלית, ואיתה את יכולה להקליד כל דבר מעזרת העכבר. אני פשוט לא זוכר אם היא עדיין קיימת או מה. לא אחרון אבל חביב, אני יכול לתת לך קובץ HTML שמכיל רק אותיות בערבית. לסיום בתוכנות "קיוטקסט" וגם "דגש" המיתולוגיות, יש ערבית חופשי חופשי.

גלי®

New member
מצאתי מקום שממנו אפשר להוריד פונטים

חופשיים בערבית , רק שאני מפחדת להתקין אותם (לא בגלל גזענות , אלא בגלל שה"עגלה" שלי מתברברת עם ה"עברית - אנגלית" , אז עוד פונטים בכלל יקריסו לי אותה )... אמור נא לי : התקנה של קיוטקס לא תתנגש לי איכשהו עם הOffice ? *גלי שנושמת לאט ובזהירות ליד ה"עגלה" - משוש חייה*

למעלה