טוב, אם כולם מחכים לי...../images/Emo8.gif
קודם כל
ברוכה הבאה דליה
(מי שלא יודע או לא מכיר את האישה הנפלאה הזו, צנועה שאין כמוה, הלא היא אמא של שירן שלנו כאן בפורום, דליה מעריצתו של מייק מאשדוד כבר עשרות שנים ואחת הותיקות.. אני שמחה שהצתרפת אלינו באות כבוד שמגיעה לך. בכל 3 השנים שאני מכירה אותך (או יותר..) מעולם לא איכזבת אותי, דליה עם פרצוף אחד.
הצטערתי שאת ושירן לא יכולתן להגיע ולהשתתף עמנו באזכרה. וכמו כן גם נדב שלנו, יורם וגולן המקסימים. היה מאוד מרגש, כמו שרק אפשר לתאר, כמו בכל שנה בעצם. שנה שלישית שבה אני משתתפת באזכרה למייק, שנה שלישית בחיק משפחתו, חבריו ומעריציו של היקר, שנה שלישית של אושר שבה הכרתי את כל חבריי המקסימים. טוב, אני הגעתי עם 4 הסטודנטיות החמודות ממכללת ספיר שבדרום הארץ, לעזור להם בפרוייקט הגמר בתחום התקשורתי, בנושא ההערצה למייק ברנט. ועם זר פרחים מלא הוקרה למייק ז"ל
. פגשנו את
צביקה, אחיו של מייק ומשפחתו היקרה, גרשון, הוריו וסבתו שבכל מפגש דואגים להאכיל ולהשקות את כולם במטעמים נפלאים- המון תודה לכם
ומעריצים מכל רחבי הארץ שהגיעו אט אט עד שהתאספנו כולנו סביב מצבתו של מייק בטקס האזכרה ובקריאת הקדיש ע"י אחיו. ההתלהבות העיקרית הייתה ממהפתעה שהבטחתי להביא איתי
...
האלבום הענקי וגדוש התמונת של מייק
באיכות טובה מאוד שהכנתי בעצמי לכבוד מייק מהאוסף האישי שלי, כולם התפארו מהיופי האלילי שנראה בכל תמונה ותמונה.
שמחתי לפגוש את האנשים מאחורי הכינויים כאן ושמתעדכנים במפגשים כאלה בזכות הפורום היקר הזה.
שרון, פטריק, יקיר החייל שלנו
,
משה ואמו שולה המקסימה שהביאה איתה הקדשה ממייק בעצמו, האחים
אורי ורוני שגם החזירו אותי הביתה בשלום ברוב טובם ותודתי נתונה לכם, אני זוכרת את הבטחתי לכולם (הדיסקים והתמונות..) וגם שמחתי לפגוש את
בת דודתו של מייק, בלומה היקרה. מקווה לראות כאן תגובות מכם ואת השתתפותכם בפורום כעת כשכולנו מכירים כבר. די לאנונימיות! עוד דבר ... לאחר האזכרה קירקרה הבטן לרובנו..
ומסעדת "מקסים" הייתה לא רחוקה
.... כבר השעה 19:30
תודה לכולם, נתראה במפגש הבא. שלכם בהמון אהבה, סיגל
----------------> קבלו כמה תמונות מהאירוע בתור התחלה.. בתמונה הראשונה אני ושולה המתוקה