חברים יקרים

GALI02

New member
חברים יקרים

שבת שלום לכולם תעשו בסופ"ש הזה רק דברים שאתם אוהבים.. ולא לשכוח לקפוץ לכאן מדי פעם.
גילי

ניקולי

New member
גילגולה

שתהיי לך שבת אחלה שבאחלה, תחזרי לכאן עם סיפורים יפים, ורק טוב.. השבוע עשיתי משהו נחמד ביום העצמאות קרבתי שתי לבבות
.. הלב של גיסי והלב של בת דודי..ונראה לי שיצא מזה משהו נחמד, היום הם יוצאים לראשונה ואני ודעת ששניהם מתרגשים.. הלוואי שיצליחו... אוהבת ניקול*

GALI02

New member
מחזיקה להם אצבעות

איזה כיף שיש הזדמנות כזאת לאחד שני אנשים. את יודעת, אמא שלי קוראת לי גיליגולה... בכלל יש המון שמות חיבה לגילי. גם הרבה חרוזים למשל: גילי דבילי, גילי תביא לי... טוב אני לא אמשיך כי זה די מפדח אחלה סופ"ש שיהיה לך אוהבת גילי

ניקולי

New member
חחחחחחחח חמודה../images/Emo6.gif

גילגולה מה המצב??? אצלי הכל אחלה.. בקשר לזוג זה הצליח הם יצאו אתמול לחיק הטבע בלילה.. הוא הביא
ו
...והם ישבו ודיברו לאור ה
שחייך אליהם מעלה מעלה..ופשוט נהנו אחד עם השניה.. אני כ"כ מרוצה מעצמי ממש שדכנית אה??? כבר שידכתי בעבר זוג שהיה גיסי לשעבר עם חברתי לשעבר והיום הם נשואים ויש להם שלושה ילדים.. איזה מותק אני אה??
.... הלוואי ואצליח לשדך עוד שידוכים מוצלחים מעין אלו... גילוש מה איתך ?? איך עברה עלייך עד כה השבת?? מה עשית איפה היית??? אוהבת ניקול*

GALI02

New member
וואו- איזה יופי!!!!!!!!!!!!!!

איזה כיף להם. כל הכבוד לך ניקולי! בקשר אליי... אני מתלבטת אם עדיין לא מוקדם מדי לספר. טוב אני רק אגיד לך שהכרתי אתמול משהו ממש חמוד ו...זהו. אם יהיו התפתחויות את הראשונה לשמוע. היה לי אחלה סופ"ש למרות שלא יצאנו ממש נהניתי. את יודעת, נזכרתי שגם את אחותי וגיסי "שידכו" באותה צורה. רק ידידה של גיסי הכירה לו את אחותי והם נשואים כבר יותר משנה!!! אני אומרת שתעשי הסוות מקצוע לשדכנית מדופלמת, איך?! שיהיה לך ולכל הפורום שבוע טוב גילי

למעלה