חברים יקרים....

חברים יקרים....

הקשיבו, יום שני-ב26 החודש טלו'ש שלנו נוסע לפולין...מהב"ס... רק רציתי לאחל לך, טיסה נעימה שתלמד הרבה ממנה תדע להפיק את המיטב ותחזור בשלום [זה כולל בריא] ואל תשכח-האמא המאמצת שלך מחכה לך כאן-חחחחחחחח =)

hadarwin

New member
בהצלחה!!

שתהיה לך טיסה נעימה כמו שחן אמרה תפיק ממנה ת'מיטב, ואל תשכח לחזור ולספר חוויות!!, ותביא לכולם מתנות!!!

davidori

New member
לא לא לא!!

התבלבלתי! חשבתי שזאת חן..בעע!! טל - בן! סורי..

toty17

New member
אני מקווה...

שתפיק את המיטב מהמסע הכ"כ קשה והמרגש הזה.. מניסיון - אתה בחיים לא תשכח את מה שתראה שם,זה ילווה אותך כל החיים.. אתה אף פעם לא תצטער על זה שהחלטת לנסוע. אני מאחלחת לך נסיעה מהנה ומעשירה. ותשדל לישון כמה שיותר בלילה.אתה תתצטרך לקום מאוד(!!!)מוקדם. ;) המשך יום מקסים!

גם אני מאחלת

אולי על הרגע האחרון אבל...נסיעה נעימה מקווה שתעשיר את הידע שלך ושתפיק מהנסיעה מה שאפשר ואם אפשר גם תהנה על הדרך
הדר (הבת)

count on me

New member
נפל לי האסימון רק עכשיוווווו יאוווו

לאפההההה שליייייייייייייייייי =] קודם כל שתחזור אלינו בשלום, בריא עם הרבה חוויות ותמונות =] שהטיסה תעבור בכיייף, תפיק מ-ה-ס-ע- (ולא טיול...חחח) הזה את הכי טוב שאתה יכול... תהנה, תלמד, תתרגש, תרגיש גאה =] זאת גם הזדמנות נהדרת להתנתק, להיות עם חברים, ביחד, מאוחדים....ופשוט להתנתק קצת... גם לך מותר לפעמים...... אני אוסיף ויאמר - שפשוט התבלבלו לי כל התאריכים עם הימים...חחחחחח מעניין מה קורה שאתה לא רואה את ה _______ שבועים? היא גם תהפוך ללאפה? חחחחחחחח חולה עלייך...=] מצטערת אם זה באיחור - מקווה שתקרא את זה לפני שאתה טס....ואם כן...דבר איתי =]

tal 05

New member
בואו חבר'ה..יום התרמה

נגמר לאדר המלאי של הייבושים.. צריך להרטיב אותה. שכל אחד יתרום
ואז נוכל כולנו להרטיב אותה..

למעלה