חברים יקרים

חברים יקרים

אחרי מסע ארוך של חיפוש מקומות, אירגון וחשיבה- ממש לפני קביעת החלטה על מסיבת פורים צוות דאבל D ישב וחשב והן הגיעו למצב שקשה להן להחליט כי איבדו כאן אמון באנשים. חברים יקרים, אתם צריכים להבין שהמסיבות שמארגנות עבורכן 2 הבנות הללו הוא בשביל כולנו וכל אחד מאיתנו נותן בו חלק גם אם זה רק כמשתתף במסיבה. השנה הצוות רוצה לארגן לנו משהו גרדיוזי ומצאנו מקומות טובים, אבל אם לא נקבל הבטחה מכולכם לא נוכל לסגור. אני רוצה לדעת שכל מי שמאשר הגעה זו הבטחה שלו והוא צריך לדעת אם הוא אישר הגעה ולא יגיע חברים שלו משלמים עליו ואף אחד כאן לא חייב לאף אחד. אנחנו נפגשים בשביל הכייף שלנו וההנאה אז למה להרוס אחד לשני. אז ככה: ישנם מספר מקומות עם עלויות נמוכות אבל אנחנו צריכים לדעת מי מגיע כדי לדעת עם לקיים את המסיבה ואיפה או לבטל את מסיבת פורים ולהרוס לכולנו את ההנאה. חשוב לציין כי הפורום חוגג בפורים גם יום הולדת 5 שזה חשוב! זא ההזדמנות לפגוש את כל מי שהתרחק ולהשלים חוסרים, לפגוש את כל החדשים ולדעת עם מי מתכתבים כאן בכל יום
(מי שחושש/ת- מבטיחה לקבל בזרועות פתוחות, תשאלו את דריה
) וכמובן להנות ממסיבה שהיא רק שלנו. התאריכים שכגע עומדים על הסף: 1/3- יום חמישי 2/3- יום שישי (היום שהכי נילקח בחשבון) 3/3- מוצ"ש כל שעליכם לעשות זה לסמן:
אם אתם מגיעים
אם אתם לא בטוחים
אם אתם לא מגיעים. זה הכל!!!

יאני1

New member
../images/Emo35.gif

לוקחת בחשבון שעובדים על המסיבה הזו כבר מעכשיו, ומשקיעים בתכנונים בהמון אהבה. נראה לי שאדע אם אני רוצה לבוא כשאדע מה יהיה במסיבה. בנוסף, זה עוד חודשיים..אז אלוהים גדולה אני כן בהתכווננות להגיע, אהבה אני

lizush

New member
../images/Emo140.gif ו - ../images/Emo52.gif

סורי... כרגע אני לא יכולה להתחייב, בטח לא על התאריכים האלו כי ב - 1-2/3 כל העבודה יוצאת למאין טיול שנתי עם כל התלמידים של התוכנית. עדיין לא ידוע אם זה יהיה רק יום אחד או יומיים, או איפה זה יתקיים, אני רק יודעת שכבר אמרו לי שאני חייבת להגיע לזה, אז לשריין את הימים. נראה לי שאין מישהי שאוהבת את פורים כמוני, ואני ממש רוצה לחגוג עם הפורום, אני מאוד מקווה שאוכל, אבל כרגע זה נופל על התאריכים הבעיתיים לי.. אז אני לא יכולה להתחייב. מאיה, כל הכבוד על היוזמה לפתוח את ההודעה הזו, אני בהחלט מבינה את הצורך לאשר הגעה ולעמוד מאחוריה. דאבל D, אתן תהיו ראשונות לדעת אם אני אוכל להגיע או לא, אבל זה יהיה במועד קרוב יותר לאירוע... בגדול - רוצה, רוצה, רוצה !

../images/Emo45.gif

אני ברור שמגיעה , וגם מוכנה לתת עזרה בעניין לא לשכוח . העדפה היא כמובן ליום שישי

../images/Emo41.gif הבהרה

צוות דאבל די מחוץ לתחום .אנו לא לוקחות חלק בארגון לצערנו יותר מדי כספים יצאו מהכיס הפרטי שלנו לכן אנו למודות נסיון .
נשמח להגיע ולהשתתף במסיבה רצוי שישי או חמישי כמובן. מאיוש כל הכבוד על ההצעות וההשקעה את

../images/Emo35.gif

לא יכולה להתחייב מאחר שב-28.2 זהו יום הולדתו של המאמי שלי והכל תלוי בחלטה שלו מתי הוא חוגג- אם הוא יחגוג בחמישי אז אין לי בעיה להגיע בשישי ואם הוא יחגוג בשישי אין לי בעיה להגיע בחמישי... קיצקץ- זה רחוק לי מידי... ברגע שתהיה החלטה לגבי התאריך המדוייק של המסיבה אוכל לתת תשובה בטוחה.

דריה27

New member
../images/Emo45.gif משריינת את התאריכים

העדפה לחמישי/שישי. מאיוש כל הכבוד על היוזמה
, ואני גם אשמח לעזור אם תצתרכי. דריה.

../images/Emo45.gif העדפה לשישי

ואם יש בעיה עם כספים אפשר לבקש שכל משתתף ישלח את זה אלי לדואר או משהו כבר עכשיו בכדי להמנע מבעיות. שנה שעברה באמת הייתה בעיה מאוד רצינית ועד עכשיו הפורום חייב לדובי עופר ואודי על המסיבה הזאת כספים רבים. אף אחד לא צריך להשקיע מכספו. חבל לי שדאבל D ירדו מהארגון ובטוחה שניתן לגשר על העניין ולחשוב על פתרונות יצירתיים.

../images/Emo45.gif

בטוח לחלוטין. ובלבד שאדע, כמובן, לפחות שבוע~שבוע וחצי מראש, איפה בדיוק, מתי וכמה צפוי לעלות...

אז תביאי גם את משה!

אויייייייייייייייי יש לי תחפושת תות לתינוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק למותתתתתתתתת כמה שזה מתוק!!!!!!

polegra

New member
חחחחחחחחח מצחיקולה

מקווה שהוא ישאר בבטן עד לאמצע מרץ לפחות!!! אני מנסה לעשות איתו תאום ציפיות....אבל לא נראה לי שהוא ממש שם עלי

למעלה