חברים יקרים!!!

shir23

New member
חברים יקרים!!!

רציתי להיפרד ממכם ולא יכולתי. פיטרו אותי מהעבודה ולא היה לי זמן. עכשיו התקינו לי אינטרנט בבית ואני ממש ממש מאושרת. מה שלוכם חברים שלי??? התגעגעץי.. ואני רואה שהצטרפו לכאן חברים חדשם אז ברוכים הבאים. ו...יש כאן מישהו עכשיו???

אני כאן... ../images/Emo13.gif

אבל אוטוטו כבר לא אהיה... מה שלומך שיר? הכל טוב? שיהיה לך אחלה ערב וסוף שבוע נפלא ביותר

בחור 26

New member
הכל טוב

ביחוד אחרי שהצלחתי להוריד שיר שרציתי.. למה את לא עונה בצ´אט ?

shir23

New member
בוקררררררררר

נפלא ומקסים. התעוררתי אחרי השינה המקסימה שהייתה לי... ומה איתך?

mariana

New member
נשמה שלי מזל טוב!

אני משחה שסוף סוך חיברו לך אינטרנט בבית. אגב מה קורה איתך וולמה את מאושרת אחרי שינה מקסימה? האם קרה משהו שאני לא יודעת? יאללההה תתחילי לספר. אוהבת מרין ומתגעגעת.

shir23

New member
מרינוש

מה קורה? היום סיימתי את כל הנקיונות לפסח. זהוווווווווווווו!!!!!! אני מאושרת שחיברו לי אינטרנט בבית. ישנתי שינה כזאת מתוקה שהתעוררתי לבוקר וליום מקסים ונפלא. מה איתך? יש משה חדש איתו?

mariana

New member
איזה כיף לך!

איזה יופי שסיימת את הנקיונות שלך. גם אנחנו במהלך הסיום. לא אין חדש תחת שמש, למרות שמאוד רציתי שיהיה. אני לא יודעת מה לאמר לך. יש לי הרגשה שכן יהיה משהו, אבל מתי את זה אני לא יודעת. מה חדש אצלך? מה סגרת עם אלי? אני ממליצה לך לקחת פסק זמן מכולם. ואז הזמן יעשה את שלו. אני טסה בפסח לארה"ב לשבוע. הזמנתי מקום, אני מקווה ששם יעשה לי קצת סדר בראש. אוהבתתתתתתת מרין

shir23

New member
איזה כייף לך

אני כרגע החלטתי שאני לא רוצה אף אחד. רוצה שקט. רוצה חופש. ואולי אח"כ אני יהייה יותר פתוחה לאהבה חדשה. למרות שאני מאוד רוצה כי אני מרגישה בודדה אבל הפחד עוצר אותי

@@

New member
שיררררר????????.

מה קורה? איזה ההיעלמות רצינית מהשטח, מה איתך? יש משהו חדש? נראה לי שאת כועסת עליי, לא יודעת תחושה שלי. את יכולה להרים
אם בא לך. מצאת עבודה? ומה שלום האקס? נמצא בשטח או שירדת ממנו? תספרי לי קצת מה עובר עלייך. מתוקתי שיהיה לך יום נהדר.
יםםםםםםםםםם ו
ותתתתתת אוהבת ריקי

למעלה