חברים יקרים...

טל של 4

New member
חברים יקרים...

אם לא שמתם לב, אז בוקר עכשיו!!!! מספיק לישון..... קומו....... איפה אתם??????? ושאלה קצרה: כשאתם נוסעים או נסעתם כמשפחה באוטו עם שני הסלקלים מי ישב איפה?? אצלינו התאומות מאחורה (בד"כ יש ילד לידם אבל לא תמיד) ואנחנו ההורים מקדימה, מתפללים כל הנסיעה שלא יהיה בכי....

keren1

New member
הי טל אצלנו יש כמה חוקים לגבי

נסיעות ארוכות שאנחנו מנסים לשמר: 1) לנסוע בשעות שהילדודס אמורים לישון דהיינו ב: 19:30 לקראות 20:00. 2) אחד מהקטנים יושב קדימה ליד משה 3) דניאל חייבת לשבת ליידי (כי אחרת יהיו קיטורים כל הדרך. 4) השני יושב מהצד השני שלי. 5) לפעמים אנחנו ממש מגזימים ואני יושבת מקדימה ליד משה. וזה רק אבל רק בתנאי שאחנחו יודעים שעד שנצא מהחניון שלושתם ישנו. בוקר טוב ויום טוב. קרן |שמשן|

חיבנוקי

New member
נסיעות../images/Emo73.gif

כשהילדים היו קטנים אני ישבתי קדימה ושניהם היו מאחור ורק במקרים של "הזעקת אמת"
הייתי עוברת לאחור להרגיע את הרוחות. כששי ועדן הצטרפו (דין וליעד עוד היו קטנים -בני שנתיים) היינו לוקחים מהקיבוץ אוטו גדול ואז היינו מסדרים 2 ,2 בכל ספסל ואני מדלגת בין הספסלים. כיום שעזבנו ויש לנו אוטו קטן-גדול, ש4 נכנסים מאחור בספסל אחד, אז יש לנו תורות,פעם דין וליעד ליד החלון ופעם שי ועדן.

שניהם מאחור

קראתי שזה הדבר הבטוח ביותר. כשאני באוטו שלי הפיצפון אני נלחמת עם הסלקלים, קושרת את הילדים, נוסעת מהר (ורצוי גם לא רחוק) ומתפללת שיהיה שקט. כשאני עם הבעל באוטו הגדול, שניהם מאחור ואני ביניהם, מחזיקה ידיים, מדברת, שרה, נותנת מוצץ ועושה להם כיף.

למרות שהיום מסתיים הנה תשובתי

בינתיים אחד מקדימה ואחד מאחורה - תורנות וכשנעבור לכיסאות גדולים - עם כיוון הנסיעה - שניההם מאחור אני רוצה את המקום שלי מקדימה בחזרה

אצלנו שניהם מאחור תמיד. לפעמים אחד

מאיתנו משתחל בין הסלקלים. אבל זה רק בשביל להרגיש כמו תרנגולת בלול (עד עכשיו הם ישנים נהדר באוטו).

טל של 4

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

ספרי לנו על עצמך! ראיתי שהיצצת אתמול לצאט חבל שלא הצגת את עצמך
עכשיו יש לך הזדמנות....אם מתחשק לך...

למעלה