חברים יקרים!

CHIKOLULU

New member
חברים יקרים!

אני מחפש להעשיר את ידיעותיי בנושא קולנוע. התפתחותו ,סרטים קלאסיים וחדשים יותר שהיוו נדבך חשוב בהסטוריה. כתיבת תסריט ,טכניקות ,שחקנים וכו'. (גם סרטים זרים) אשמח לקבל מידע בנושא לגבי פורומים וכו'. אבל.... אם יש בינכם מישהו/י שהם פריקים בנושא ,ואוהבים לפתוח את פיהם ולא לסתום ולהסביר בהתלהבות יתרה מהיכרותם את הנושא ,אז אני אשמח ,להיפגש ולשמוע ,ואפילו לראות סרטים יחד. כל הצרכים הלוגיסטים עלי! רכב ,כרטיסים ,פופקורן אם צריך... תודה רבה רבה!

EastGirl83

New member
יש לי כיוון אחד בשבילך...

אתה יכול להעזר בערוץ ההיסטוריה. אני אישית נעזרת בערוץ הזה הרבה ויש שם הרבה תוכניות על תעשייה, סרטים במהלך המאה וכדומה. אני אומרת את זה כי במהלך השנים שהיתה לי עבודה מעשית (בהוראה) היינו נעזרים בתוכניות של ערוץ ההיסטוריה.

CHIKOLULU

New member
בYES?

תודה רבה. אני לא מכיר אותך מאיפושהוא? לא התווכחנו פעם על נושא קבלה כאן בפורום?

EastGirl83

New member
מממ...

יכול להיות שהתווכחנו על זה... לא זוכרת
בקשר לYES אני עדיין לא יודעת... אבל בHOT יש בטוח, בערוץ 42.

מר קו23

New member
אחי אם אתה מוצא איזה כיון

תדבר איתי זה גם נושא שמאוד מאוד מאוד מעניין אותי.

כיוון

יש לי קישור לאתר של סרטים היסטוריים ומשמעותיים: http://www.forum-morim.org/video-moreset מעבר לזה לא הבנתי מה אתה מבקש בדיוק<? הקולנוע קיים שנים ואתה מעונין בידע טכני או סרטים טובים? אני יכולה לשלוח לך חומר בנושא (חלק מהקורסים שלי הם על התפתחות הקולנוע)

CHIKOLULU

New member
יותר בהתפתחות של הקולנוע..

בסרטים שהשאירו חותם או שינו משהו בתעשייה וכו' אני אשמח לקבל את החומר... תודה לך.

../images/Emo140.gifהנה

צירפתי קובץ של מישהי מהכיתה שלי שסיכמה את הקורס.. אני מקווה שיעזור לך ויעשיר את הידע שלך ואם תרצה עוד חומר תגיד

CHIKOLULU

New member
תודה!

אני אקרא את זה קודם ,ואם ארצה אציק לך עוד בנושא. שוב ,תודה!

CHIKOLULU

New member
הקישור שנתת..

הוא לסרטים העוסקים בהקמת המדינה וכו'. זה גם מעניין אותי אבל ,כשהשתמשתי במילה היסטוריה,התכוונתי להיסטוריה של הקולנוע.

Jitter

New member
תעשה כמוני

תיכנס ל-IMDB ותוציא משם רשימות של סרטים שזכו באוסקרים (הסרט הטוב, הדרמה הטובה וכו'), ואח"כ תעבור על במאים מוכרים (ברגמן, היצ'קוק, קובריק וכו') ותמשיך ותמשיך. כשתהיה לך רשימה מספיק ארוכה - תוכל להתארגן על הסרטים עצמם ואישית אני אשמח להצטרף לפרוייקט הצפייה שלך, ואולי אפילו להוסיף מקרן :) (עוד פרטים? בפרטי...)

למעלה