חברים יקרים. מחר אני נוסע לניו יורק ובגלל זה אני לא אהיה כאן 3 שבועות... תאחלו לי בהצלחה! ביי
D dancer14 New member 21/7/06 #1 חברים יקרים. מחר אני נוסע לניו יורק ובגלל זה אני לא אהיה כאן 3 שבועות... תאחלו לי בהצלחה! ביי
L L U Z I A New member 21/7/06 #2 בהצלחה!../images/Emo15.gif אתה מתכוון ללכת לרקוד בקורסים שם? אני מכירה מישהי שנסעה לניו-יורק והלכה לקורס של אלווין איילי והיא ממש ממליצה! (www.alvinailey.org)
בהצלחה!../images/Emo15.gif אתה מתכוון ללכת לרקוד בקורסים שם? אני מכירה מישהי שנסעה לניו-יורק והלכה לקורס של אלווין איילי והיא ממש ממליצה! (www.alvinailey.org)
D dancer14 New member 21/7/06 #5 תשובה. אני טס לamerican academy of ballet קיבלתי מלגה לקורס בן 3 שבועות אתם יכולים להיכנס לאתר ameracademyofballet.com
תשובה. אני טס לamerican academy of ballet קיבלתי מלגה לקורס בן 3 שבועות אתם יכולים להיכנס לאתר ameracademyofballet.com
י יוני אביטן New member 21/7/06 #9 ../images/Emo168.gif../images/Emo212.gifאה, ניו יורק../images/Emo122.gif בהצלחה ותהנה!
ר רקדנית בובתית New member 22/7/06 #14 בהצלחה גל!! פשששש שנתיים ברציפות...יפה לך!!! תהנה הכי שבעולם!!!
N Nעיין New member 22/7/06 #15 וואי חזק! כל הכבוד לך!!! תביא גאווה תצלם (לא רק דברים שקשורים לריקוד) ותעלה לפה