חברים יקרים

carlam

New member
חברים יקרים

תודה רבה על האירוח הנפלא. רציתי להודות לכולכם על הטיפול והאהבה שקיבלתי.חזרה לי "הנשימה " היכרתי חברים חדשים ומקווה להמשיך איתכם הלאה. באהבה גדולה, קרלה,

מקוםבלב

New member
שלום לך,

מקווה שחזרת הביתה שלמה. כמו כן מקווה שלא לחצנו חזק מידי אבל היה נראה שזה מה שהיה צריך להיעשות עם המון אהבה. תאפשרי לעצמך להכניס אוויר פנימה. מקווה לראותך במפגש הבא והצלחה בהמשך הלימודים.

carlam

New member
../images/Emo51.gif גדולה את מקסימה

וכולם מקסימים. אני בלחץ גדול מאוד בחיפוש אחרי עבודה חדשה. מאוד רע לי בעבודה, כי אני נתקלת מידי יום ברוע גדול ואנרגיות שליליות. זו הסיבה שלעיתים יש לי קוצר ואני לא מכניסה מספיק אוויר לריאות, אבל אני מאמינה שאיחלץ מהמצב מהר. בוודאי שאגיע למפגשים הבאים, אי אפשר לוותר על אנשים נחמדים כמוכם. וכמובן על גם אוכל טעים ומשובח. מאחלת לך שבוע נפלא, קרלה

carlam

New member
../images/Emo51.gif רבה על על התמיכה, החום,

האהבה, ועל האירוח הנפלא. ניהנתי מאוד. קרלה.

carlam

New member
גם אני שמחתי להכירך ומוקירה לך

תודה גדולה ומקווה להמשיך לראותך במפגשים הבאים.

good girl30

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifהיי אנשים אהובים ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

כמה אני שמחתי להכיר אתכם
והכל בזכות אחותי המקסימה
אתם אנשים מדהימים
חמים וכמה אהבה אחחחחחחחחחח
איזה כייף להיות במחיצתכם !!!! כל כך מחזקים, כל כך תומכים, למרות שרציתי שתטפלו בי גם , הייתי חייבת לפרוש והיה חשוב לי הטיפול שהענקתם לCRALA המיוחדת !!! פשוט היה לי טוב (למרות שהייתי לחוצה בגלל עניינים אישיים) לא יכולתי שלא להתחבר לנגיעות שלכם, לאנרגיה הטובה והחמה שהרעפתם , אין ספק שכולכם שם ללא דופי פשוט מ ד ה י מ י ם !!!!!!!!!!
אני אשמח אם המפגש הבא יהיה אצלי..... ואוכל לחלוק עמכם את האהבה והפינוקים שלי גם. לכולכם תודה ענקית !!! שלכם, GOOD GIRL

carlam

New member
אין כמוך אחותי הגדולה

איזה פרגון ואהבה. את פשוט גדולה

csh018

New member
שמחנו להכיר אותך , וזכרי לא סתם

מקבלים מכות! ועכשין תחשבי מה רצית לעשות ולא עשית מה רצית לומר ולא אמרת..... ברוכה הבאה למשפחה שלומי

avorly

New member
good girl, ברוכה הבאה באור ../images/Emo82.gifנו

למרות שכבר נפגשנו, מגיעה לך קבלת הפנים כמו לכל אחד. אגב, מה שלום האצבע?

good girl30

New member
הי מותק../images/Emo68.gifהאצבע בסדר גמור אפילו

עוד באותו יום יצאתי לצעדה של שעה וחצי ולא ויתרתי למרות שכאב לי
חייבת לעבור איזה מסג' איתכם לא יעזור
הרגליים שלי זקוקות לכך נואשות... נשיקותתת

csh018

New member
קרלה עם החום ואהבה שאת מקבלת

את יכולה לשנות את השם לחמלה. ואני מקווה שבאמת תגיעה האחלמה ופריצת הדרך לה את מצפה. בהצלחה שלומי

carlam

New member
חשבתי לשנות את השם ל

דרך האהבה. זה היה שם הכינוי הראשון ואז החלפתי. תודה רבה שלומי,

השם "דרך האהבה" לקוח מספרו

של דון מיגל רואיז? זהו סופר מדהים שכתב שני ספרים קסומים שעזרו לי לראות את הפנים שלי ולנבור עמוק בתוכי,לא קל אבל התוצאות מדברות

carlam

New member
דרך האהבה הוא שם שבחרתי לאחר

שסיימתי לימודי מאסטר רייקי.

avorly

New member
carlam, ברוכה הבאה באור ../images/Emo82.gifנו ...

למרות שכבר נפגשנו, מגיעה לך קבלת הפנים כמו לכל אחד. שמחתי להכיר ומקווה לראותך גם במפגשים הבאים.

למעלה