חברים יקרים

חברים יקרים

לכל חבריי הטובים . אנא מכם דעו לומר מלה טובה , לא רק לבקר ולהתריס . כולכם יודעים כי קבוצת הגליל העליון הכוללת כ-20 ילדים ועוד כ-25 נערים ונערות הרוויחו את התואר ביושר , בעבודה קשה וגם בזכות ההישגים !! . אז באמת , אל תחפשו סיבות או ליכלוכים , לפני שנתיים או שלוש להבים היתה הטובה ביותר , שנה שעברה - חוף הכרמל ותדעו כי גם אני וספורטאיי ידענו לפרגן לכם , מה לעשות שהשנה גליל עליון הצליחו מעט יותר ?? !! תנסו לומר מילה טובה , זה כל כך חשוב גם לאווירה הכללית !! חברים, אם לא נדע להתנהג מעט אחרת , לא נוכל לקדם את מה שיש לנו! אז תנוחו טוב , ולהתראות בקרוב אלון הירש

קטן

New member
כל הכבוד לכם!!!!../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif../images/Emo49.gif../images/Emo45.gif

omerB

New member
קטן, אם היה לך כח לסלטה....

כנראה לא התאמצת מספיק. שנה הבאה אתה בעילית.

rmiri

New member
נועה שינה זה דבר טוב

תבואי ביום שני נרוץ קל לפי דברי זהבה

orend

New member
שינה זה דבר מצויין!

עובדה - אני ישן כבר כל הסמסטר, וזה חסך לי את כל הכאבים מהאימונים! ... את השיא האישי שלי בטריאתלון עשיתי שנה שעברה באילת, אחרי 9 חודשים בטיול - אוכל שינה ומ ... הם ערובה לטריאתלון מהדהים. אגב, מיגל אינדוראין היה חובב שינה מושבע! באחד הספרים עליו מוקדש פרק לא קטן על זה, כולל תמונה של ה big mig מכורבל כמו תינוק. מה שטוב לאינדוראין בטוח טוב גם לנו.

באמת כל הכבוד

מזל טוב לגליל עליון שניצחה בצדק ושלטה לגמרי בתחרות הילדים. זו קבוצה שכולנו צריכים לקחת ממנה דוגמא על ההצלחה במשיכת צעירים רבים לטריאתלון וההשקעה העצומה של אלון ויעקב בטיפוח דור העתיד. פגרה מהנה לכולם ותאכלו הרבה סופגניות

קטן

New member
אם היית בא היום לאימון היית ../images/Emo137.gif

יכול לאכול המון סופגניות, אני הצלחתי רק 3

rmiri

New member
ליאור

זהבה שלחה אותי הביתה עם כמה סופגניות
ואחד היא אמרה במפורש לך בוא בריצה וכך

2LEARN

New member
דבר כזה- הודעה דחופה ל- sms

אני מקווה שהיא עדיין טריה, היית צריכה לעדכן אותי בכל שעה!!!

כל הכבודעל האליפות. ההתרסות לא לכם

לגליל עליון ואלון הירש. שלא יקבל אף אחד ואתה בפרט את הרושם כאילו מי מבאי הפורום או ספורטאי הענף לא מפרגן לגליל עליון או לאלון הירש כמאמן. קבוצת הטריאתלון של הגליל היא מהמובילות והחשובות בארץ ואלון הוא מהמאמנים החשובים והמובילים במקומותינו. אלון גם יודע את דעתי עליו מעבודתנו המשותפת לאורך שנים בוועדה המקצועית. קרה גם שהמלצתי שאלון יעמוד בראש משלחות כשהוצע לי הדבר כי האמנתי שהוא מתאים יותר ממני לתפקיד. ההתרסה והשאלות שהועלו כאן היו לאיגוד הטריאתלון והעומדים בראשו על הניהול המפוקפק של הדירוג באליפות ישראל למועדונים. הדירוג היה אמור להתקיים לפי שיקלול של ארבע תחרויות מתוך חמש. משום מה לא היה כדבר הזה אלא לפי החלטת יחיד או של שנים באיגוד שהחליטו לשקלל רק את אילת. אפילו ההודעה הראשונה, על הזכיה של גליל עליון, הודתה בכך. לפי בקשה של הנהלת האיגוד אני הכנתי את השיקלול לדרוג ואני לא מבין לאיפה נעלמו חלק גדול מהשיקלולים לדירוג שהכנתי ושאושר ע"י ההנהלה. אחדות מהשאלות,שכנראה לא תזכנה לתשובה הולמת, הן: למה התחרויות שחכ"מ נרשמו אליהן לא נכללו בדירוג השנתי? (קסריה לדוגמא) מי קיבל את ההחלטה לקיים את הדירוג רק לפי תחרות אחת? למה לא הודיעו על השינויים לראשי המועדונים? למה הוחשבו קבוצות ע"י הבטחת תשלום למרות שלא שילמו? והשאלה הנוקבת והקשה ביותר: למה חברי האיגוד משלמים על ההשתתפות באליפות ישראל? למי שלא יודע תקנון העמותות אוסר על גביית כסף באליפות ישראל. ושוב. אין לשאלות שנשאלו קשר להערכה הרבה שיש למי משואלי השלות קלפי אלון הירש או ספורטאי הגליל עליון כקבוצה או כבודדים. כולנו מעריכים אותם ואת העבודה המבורכת והמקצועית שנעשית בגליל.

הדרוג בוצע לפי התחרויות ששלמו עליהן

אף קבוצה לא שלמה לתחרויות לפני אילת, וגם לא התחיבה בע"פ ברמז או בהצהרה, למרות פניות שלי. מדובר על כל התחרויות. התקנון שאושר הוא זה שפורסם בעלון האיגוד ולא התקנון שאתה חושב/שהצעת. התקנון צורף בהודעה קודמת שלי. גם קבוצת חוף כרמל הוחשבה באילת עפ"י הבטחה בע"פ . לא מדובר פה בהחלטות בכלל אלא בהרצת התקנון.הריהו שוב כפי שפורסם:" "שיטת הניקוד לבודדים תהיה זהה לדרוג הסבב השנתי הכולל : המקדם למכפלה הינו 8 לכל תחרות ואילו לאילת המקדם הינו 12. הראשון יקבל מקדםX10, השני מקדם X 9 והעשירי יקבל מקדםX1. הניקוד הקבוצתי שבסבב השנתי מחייב תשלום, ינתן בליגה ללא תשלום נדרש מיוחד: דרוג במועדונים יכלול משתתפים מכל המקצים והגילאים. כל מקום כללי או בקבוצת גיל יזכה את הקבוצה בניקוד כדלהלן: מקום ראשון בתחרות יקבל : 100 נקודות, שני: 75 נקודות, שלישי: 60 נקודות, רביעי: 50 נקודות, חמישי: 45 נקודות, שישי: 40 נקודות, שביעי: 30 נקודות, שמיני: 35 נקודות, תשיעי: 30 נקודות, עשירי: 25 נקודות, אחד עשר: 20 נקודות, שתים עשרה: 19 נקודות עד מקום שלושים : 1 נקודה. בנוסף ( נספרים רק מסיימי מסלול) כל 20 משתתפים מקבוצה – בונוס 200 נקודות, כל 15 משתתפים מקבוצה : בונוס 150 נקודות, כל 10 משתתפים : בונוס 100 נקודות. כל משתתף שהשלים 5 תחרויות בשנה או 3 תחרויות בליגת ספידו – בונוס 100 נקודות." תקנון העמותות יבדק. נראה לי שאתה טועה בנושא יסודית.

חוק העמותות לא דן בנושא!! הנהלת

האיגוד סוברנית להחליט בנושא גובה וגבית כסף וכך היא עשתה. אחרת לא ניתן היה לקיים אליפות ישראל!!

גיא כ

New member
הפועל גליל עליון אלופה

ברכות לנצחון ולקבלת התואר אלופת המדינה בטריאתלון לשנת 2001. אני שמח על בחירתי להשתייך לקבוצת הפועל גליל עליון . כל הכבוד למאמן-אלון הירש וליעקב ! ! ! ולקבוצה כולה ! גיא כפתורי

גיא כ

New member
הפועל גליל עליון אלופה

ברכות לנצחון ולקבלת התואר אלופת המדינה בטריאתלון לשנת 2001. אני שמח על בחירתי להשתייך לקבוצת הפועל גליל עליון . כל הכבוד למאמן-אלון הירש וליעקב ! ! ! ולקבוצה כולה ! גיא כפתורי

גם אני מצטרפת!!../images/Emo13.gif../images/Emo106.gif

לקבוצות גליל עליון גאה להיות חלק!! המשיכו כך! אלון ויעקב- תודה רבה על הזמן המאמץ וההשקעה!!

למעלה