חברים יקרים

BlogTV Police48

New member
חברים יקרים

אז זהו כאן ועכשיו אחרי שנה ו-4 חודשים אני נאלץ להפנות את כל תשומת ליבי לעיסקי החדש במטרה להצליח ולהגיע להישגים. על כן אחרי זמן יקר בחברתכם למדים, למפגשים, לצ'יטוטים , אני נאלץ לעזוב את השורות ולפנות את מספר 48 . אזכור את כל המפגשים והצחוקים (חוף הים, אלפרדו, החגיגות שיחרור שלי היום וכ"ו). אוהב את כולכם מקווה שתשמרו על קשר ולא תחסמו ושתמשיכו להיות כאלו מקסימים. תמיד היה כאן בשבילכם והאל יודע מתי יפגשו שוב דרכנו. הודה לכל אחד ואחד מכם על היחס האהבה החום ההקשבה ועל כל מה שמשפחת הבלוג טיוי פוליס הייתה עבורי. באהבה גדולה . מושיקו. [email protected]

BlogTV Police30

New member
לפני שנפרדים../images/Emo24.gif

לפני שנפרדים עוצרים לעוד דקה לזכור את כל הטוב שהיה, לאחל אושר והרבה הצלחה להגיד שלום איני רוצה רק להתראות אומר תהיה דרכך דרך צלחה בכל אשר תלך

BlogTV Police38

New member
אחי חבל שאתה עוזב.....

שיהיה לך המון הצלחה בעסק ואך תדאג אתה תקבל ממני הודעות על איך שחיפה משחקים :) בהצלחה אחי

BlogTV Police13

New member
../images/Emo50.gif

למרות שמאז שחרב בית המקדש הנבואה ניתנה לשוטים אני מנבא שבטח תשתכר יותר מהעבודה בתפוז
.אז שיהיה בהצלחה .

BlogTV Police12

New member
../images/Emo50.gif מושיקו

מושיקו לא הספקנו להכיר אפילו וכבר אתה פורש ,, אני מאחל לך הצלחה בעסק החדש , ואשמח לשמוע שאתה עושה בו חייל

BlogTV Police28

New member
למושיקו../images/Emo24.gif

המון המון בהצלחה עם העסק החדש. היה מאוד כיף לראות אותך אתמול. תשמור על קשר. שבת שלום סיוון.

BlogTV Police9

New member
מושיקו ידידי ../images/Emo140.gif

בהתחלה כמו בסוף, עולה באופק אור רואים מנגד את החוף ומתחילים לחתור. ויש לרגע הוא קרב, לרגע מתרחק. שומעים בחוף איך שהלב בוכה וגם צוחק. ובסיום כמו בראשית, נשמע ברקע שיר נושאים עיניים להביט באופק הבהיר והכוכב זורח שם, למרות שסוף היום ומחדש הבוקר קם, צומח מחלום. ויש לך ביד קצה של התחלה ואז אתה פתאום מוצא את עצמך מולה, ויש לך שמחה בלב ועצב לא מוסבר וקצת אתה עכשיו עוזב וקצת אתה נשאר... שיהיה לך המונמון בהצלחה בעסק נשמה

BlogTV Police21

New member
../images/Emo49.gif על העבודה החדשה :)

והמון בהצלחה לך בעסק! היה מעולה לראותך במפגש שיהיה לך אחלה ונשמור על קשר :) שי

BlogTV Police29

New member
מושיקו יקירינו !

אני לא הדובר של כולם אבל ללא ספק נעמת לכולם והיית חבר טוב, אין ספק שכמוך יצליחו באשר ילכו ויעשו חייל וזה מה שאני מאחל לך עם פתיחת העסק כה לחיי אחי !

BlogTV Police48

New member
אנשים תודה רבה

אתם מדהימים ואם תצטרכו משהו בכלל או בפרט בתחום המחשבים אתם מוזמנים לקפוץ לחנות שלי בשוהם תשמרו על קשר אני מניח שהחל ממחר יום ראשון ה-4/9 אני לא יוכל לראות יותר את הפורום על כן רק שתדעו שאני מת עליכם ויהיה קשה לי לדעת שאני לא חלק במשפחה יותר תשמרו על קשר

BlogTV Police18

New member
מושיקו המון בהצלחה

היית חלק ממשפחתנו זמן לא מועט, המון בהצלחה בעסק החדש תשמור על קשר.
מוטי

BlogTV Police10

New member
אולי עוד קיץ אנחנו ניפגש...

מושיקו חומד, מאוד נהניתי להכיר אותך להיות חברה שלך, וזה דבר שלא ישתנה אנחנו נישאר בקשר, אני יעשה לך שידוך עם מישהי
, אני בטוחה שתצליח בחיים
. אז בהצלחה בדרכך החדשה ואל תשכח אותנו
אוהבת הדר

למעלה