חברים יקרים

n i v1

New member
חברים יקרים

חברס חברס אני עומד לטוס בעוד כמה שעות לניו יורק לפסח אצל אחותי. לשמחתי הרבה אני עומד לפגוש שם (אם לא יקרו דברים יוצאי דופן) את טים ברזיל מיודעינו. בנוסף, אני עומד להתראיין לסרט של יוג'ין רודנברי על אבא שלו. את הפרומו לסרט אתם יכולים לראות כאן. לצערי אני לא אגיע לכנס עולמות, שמעתי שהוא מתוכנן להיות אירוע מפוצץ מכונן וכל שאר התפתחויות. כמו כן, אנטרפרייז הולכת לקבל שם מקום מרכזי למדיי. חוץ מאשר פרקים והרצאות ופאנל, הולך להיות שם אירוע ברחבת הסינמטק, שבו יצטלמו החובבים... משהו נוסח הראלי הראשון שעשינו, רק יותר גדול. אני מקווה שכולכם תהיו שם, תהנו, תתרמו למאבק, תיפגשו, תעשו הרבה כיף ותחזרו עם הרבה חוויות. דעו לכם שכל האירוע הולך להיות מוסרט ושגם אותו אנחנו נשגר לארצות הברית. אחד הדברים שאני הולך לדאוג להם כשאהיה בניו יורק זה להעביר עותק של הראלי שלנו ולדאוג שהוא יגיע לדיוידי של אנטרפרייז. נראה מה זה ידרוש. בינתיים גברת נילי תדאג לכם פה, אחרי שחזרה מהקורס שלה בצבא. חג שמח, כשר, שקט ונפלא לכולכם. אני אמסור דש מכם לכל מי שאפגוש. ניב

gilriv

New member
שאלה

חברה שאלה הורדתי פרק של אנדרומדה פרק מדהים מתוך 5.06 אחד הפרקים היפים -זה הסיפור לחזות את העתיד את עבודת הבימוי עשה/תה מישהי ממשפחת
רודנברי כבר שככתי _ ראיתי את השם בקרדיטים אני שמח אבל זה זה ? כמה אחיות יש שם

gilriv

New member
תענה לי על השאלה העיקרית

אתה מכיר את סגרת אנדרומדה בערוץAXN

gilriv

New member
סליחה אתה מכיר גם ?

{את ANDROMEDA עם קווין סורבו
גם לזה התכוונתי פרק 5-6 זה גם מסע בין כוכבים דאקמניוול
שלום עולמי

gilriv

New member
!! ../images/Emo124.gif

יש בסטאר וורלד התחיל אנטרפרייז העונה1 אבל אני מקווה שתראו עודפם להמשכי עונות בסטאר ביס מספר {27 נקווה שב :STAR WORLD יהיו כל העונות המתקדמות ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

למעלה