חברים יקרים

חברים יקרים

אתם יותר ממוזמנים לספר על ההופעות מהסיבוב האחרון בהרחבה כדי שהם יכנסו למאמרים, בנתיים יש לי רק "סיפור מהסיטי הול" של מתן. מה עם הפורום הבארבי וההופעה אתמול?

ענת1986

New member
../images/Emo42.gifעל ההופעה במדבר הצחיח ../images/Emo42.gif

14.12.04- פורום באר שבע ביום של ההופעה הייתי בימ"מ (יחידת מיון ומעבר של חיל האוויר) וביצעתי תחקיר. לביתי חזרתי ב- 17:30, ישנתי שעתיים בערך, קמתי, התארגנתי ונסעתי להופעה עם אחותי וחברה שלה. הגענו לפורום. התמקמתי בשורה הראשונה ליד בנות 15 מטורפות על שייגעצ, בעיקר על יובל מנדלסון שהיה שיכור לחלוטין, ובהופעה פשוט בלע את המיקרופון, הכניס את כולו לפיו- מחזה לא מומלץ לצפייה לילדים מתחת לגיל 12! שייגעצ שרו כמה שירים, בינהם מרלין מונרו ואבא עורך דין, ולאחר בערך 45 דקות ירדו מהבמה. לפני החימום ובמהלכו דיברתי עם בחור בן 16 שהתוודע לברי בניצנים, ומאז כבר הספיק לקנות את כל הדיסקים שלו ולהיות ב- 4 הופעות (כ-ב-ו-ד!). הציפייה להופעה הייתה גדולה. אחרי שלושה חודשים חסרי הופעות חיות- הרגשתי שאני כבר חייבת הופעה ומהר, אחרת אני אשתגע כמו שמשון. מה טוב שזה היה ברי! ההופעה התחילה עם השיר "לחץ", שבאופן אירוני ממש לא מכניס אותך ללחץ אלא גרם לי להרגיש הכי רגועה ומאושרת בעולם
ביצועים ראויים לציון: "חבל שאת לא", "מפנה מקום", "טרמינל" ( הפעם ברי לא התבלבל באף מילה. אתם בטח שואלים: "הכיצד ייתכן הדבר??" אז ככה: השעינו על המיקרופון קלסר עם מילות השיר "טרמינל", ושמתי לב שהיו עוד שירים. הבחור מזדקן
), "עיר של קיץ" שהיה בדיוק כמו באלבום "ההופעה" אבל הכניס את כל הקהל לאטרף. שאר השירים שהיו: נגיעות, רגעים, שמשון, בואי הביתה, החיים שממול, לב שלם, שתי פנים, גליה, נכנע לך, מונסון, כמה יוסי, ככה זה, הפוך, אין קץ לילדות, עוד חוזר הניגון ויומולדת. ההופעה נגמרה עם טעם של עוד, וקצת באסה. ברי ירד מהבמה ללא הכנה מוקדמת שזהו זה, שתמה ההופעה. כולם חשבו שזה הדרן שני, הרי הוא הבטיח לנו כמה דקות לפני כן שכשהוא יסיים את הפלייליסט הכתוב הוא ישיר עוד שירים לבקשת הקהל. אבל איזה... הוא ירד, כולם מחכים שיחזור ופתאום ניצן עולה משום מקום ומסמן עם היידים שזהו. לי אישית זה נורא הפריע. אמרתי את זה לניצן בסוף ההופעה והוא טען שברי ירד מהבמה מכיוון שבמועדון ליד השמיעו מוזיקה בווליום גבוה וזה הפריע לברי...
לסיכום- הייתה הופעה טובה, למרות שיכל להיות הרבה יותר טוב אם היו מתווספים עוד שירים והסוף לא היה כזה מפתיע וקרוב
יום חמישי פורטיס

hen 10

New member
תאמת...

אני הייתי בהופעה בסיטיהול, לא הייתי בבאר-שבע... אז לא יודעת מה בדיוק היה שמה בבאר-שבע. ואם כבר מדברים על זה שהוא מזדקן תיראו איזה הופעות הוא דופק כל פעם מחדש!
תאמת לדעתי ההופעה הכי יפה שהייתה זה היה בסיטיהול. אבל מה שהכי היה שווה זה שבסוף ראיתי את ברי מקרוב הוא בדיוק יצא, מסכן מה זה היה עייף!!! :( אבל הוא פשוט ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקק היה! ושימשיך ככה כי פשוט ההופעה הזאתי עשתה לי תחופששששש!

T S F1

New member
כן.. את לא הראשונה שאומרת

את זה.. אבל תחשבו.. אתם באמת רוצים שהוא יפרוש?

שהוא יפרוש, מן הסתם, אף אחד לא רוצה

אני הייתי בסה"כ בשלוש הופעות מלאות ועוד כמה הופעות להיטים. בהופעה בכ"ס ברי דווקא נראה מאוד אנרגטי (אבל יכול להיות שזה בגלל שזאת הייתה ההופעה הראשונה בסיבוב חנוכה) אולי מה שהוא צריך זה טווח זמן מסויים בין הופעה להופעה. מי לא יתעייף מהופעות של יום, אחרי יום ,אחרי יום...?

T S F1

New member
אני לא בטוחה אים קוראים לך

אבל בפרטים כתוב הילה.. אז אני אקרא לך הילה. בכל מקרה.. שמעתי הרבה תלונות על זה זהוא נראה מותש מאז שהוא התחיל את הסיבוב [לא של חנוכה..] וזה היה אחרי הפסקה של 9 חודשים. חוץ מזה שהיה לו רווח די גדול בין הופעה להופעה [שוב פעם.. לא דיברתי על חנוכה..]

אז אולי ההפסקה התישה אותו ../images/Emo6.gif

חחח. אוי, ההפסקה הזאת. בדיוק בתקופה של ההפסקה קניתי את הדיסקים, התחלתי להקשיב למוזיקה שלו. וכל הזמן חיכיתי לאיזו הופעה שתהיה. ולא טעית, קוראים לי הילה

למעלה