חברים יקרים!

חברים יקרים!

איך אומרים...רק בשביל הרקורד אני רוצה לבשר לכם שמאתמול אני מובטלת ככה שאין תירוצים יותר, רק תגידו שעה ומקום ואני מגיעה לפגוש אתכם.... וברי, עכשיו כשאני מובטלת, אני מוכנה להזמין אותך לצ'אי... הא מה אתה אומר? לא יצאתי פייר איתך? t.l.v הנה אני באה!

בשמחתי כי..

לא רק שהתפטרתי מהעבודה הכי מסריחה בארץ, גמלה בליבי החלטה לארוז את החפצים שלי ולנסות את המזל בתל אביב ככה שכנארה ששבוע הבא אני מתחילה לחפש דירה במרכז.... ועבודה כמובן...אולי מתאים לי קצת נוף תל אביבי, אני יחד עם כל שרוטי הודו שחזרו לשנקין... להרגיש בבית...אני אפילו לא טורחת כבר לצאת ולחפש בעיר שלי עבודה כי זה לא מתאים בכלל מישהו מחפש אולי שותפה חמודה שתגור איתו??

ייאה מצאתי לך עבודה הינה הפרטים

צעידה ברגל ממקום עבודתך הקודם אל עבר לשכת שר האוצר מר ביבי נתניהו,משם היישר לאתר אינטרנט שם יפורסמו תמונותייך בעירום (עם הכיתוב "הממסד דפק אותי") ומשם את כבר תסתדרי (מכיר מישהי שעשתה את זה) נ.ב תמיד אפשר לעבוד ב-24 רופי

וואלה נראה לי שאוריכאן הפך ל...

ללשכת העבודה בת"א! כל הכבוד אורי!!! קודם חלי ההודית החמודה שלנו ועכשיו דרמה קווין שתעשה לך קצת דרמות ב24 חיחיחיחי
ודרמה-עכשיו אני פונה אלייך, ביום חמישי בשבוע הבא אנחנו נפגשים ב-24 וגם אני אהיה-סוף סוף אחרי מיליון שנה שאני מבקשת שיעבירו את זה ליום חמישי! אז דיר בלאק אם את לא מגיעה! ומה זה רק להזמין את ברי לצ'אי?! תיהי לארג'ית ותזמיני את כולנו (כולה 5 חבר'ה מה'כפת לך נו...
) טוב אז אחרי שסיימתי פה אני רק רוצה להודיע לכם ששמתי את הפורום הזה במומלצים של הבלוג שלי- לא שיש לי אינטרס או משהו כזה...
אז תציצו ותראו איך אתם נראים... נו אל תהיו רעים( חוץ מזה שהבלוג שלי חמדמד אז שווה הצצה-שוב אני לא משוחדת בכלל)

ראי זאת כסגור..

מי ייתן ועד יום חמישי אני אפילו לא יצטרך לנסוע הרבה, כי אני כבר יגור ליד... ובקשר לצ'אי... ואללה המצב הפיננסי בכי רע, אז מה'כפת לי אם תחשבו שאני קמצנית... אבל אני מרשה דווקא לכם לעשות לי מסיבת "ברוכה הבאה" ולהזמין אותי לאיזה באנופי!!

דרך אגב....

אם למישהו זה מציק שאני כותבת יגיד במקום אגיד או יגור במקום אגור אז שיקפוץ לי!!!!

חחח בדיוק כמו בעבודה...

אני אומר שלוש הנודניקית צועקת לי שלושה אז ההסבר הפשוט תמיד משכנע.. "אני ספרתי לא את" דרך אגב אם את מזמינה אותי לצ'אי אני מזמין אותך לבנופי... (חושב לעצמי בשקט בשקט מעבד את כל הנתונים ) ממממ...(מגרד בראש מעיף את הכינים לכל עבר) שיט בנופי יותר יקר מצ'אי ...מממ..מה לעשות??? טוב נו נביא תירוץ טוב אהה אני לא יכול להגיע ביום חמישי חברה שלי מתחתנת ואני מוזמן אהה מתה לי התולעת "זרובבלה" אהההההה אמא שלי בניו יורק ואני נוסע אליה באוטובוס וחוץ מזה עראפת עומד למות אז אני קצת בדיכי

גם לי רעיון....

רק בגלל שההיתי כל כך כנה איתי ושיתפת אותי בכל רחשי לבבך, רק שתדע לך שתכננתי להביא איתי שקית של צ'אי מסאלה שעוד נשאר לי מלפני הטיול, אתה יודע של ויסוצקי ולהכין לך ככה צ'אי מסאלה איכותי בשירותים של 24, אבל זה רק בגלל שהיית כל כך כנה איתי, אז לא נעים לי...

עמית22

New member
מזל טוב מותק והמון בהצלחה

אני לא חושב שיש כל כך הרבה שרוטי הודו בשינקין (יש שם תלאביבים טיפוסיים כאלה). אקיצר, יום חמישי עושים ישיבת פורום ב- 24 אבל השבוע גם יש דיבור על באולינג או פיינטבול או משהו בסגנון (ברי, יש החלטה?)

נשמע מדליק איזה משחק פיינטבול...

למרות הסיפור המזעזע על השכן שלי שלקח את הילדים שלו למשחק, ככה ליום כיף תמים ועכשיו הוא נשאר צולע בגלל איזו נפילה שהוא דפק שם. לא נעים לסיים יום כיף בחדר מיון הא? אבל כשחושבים על זה, אפשר לשבור את הרגל גם ממשחק באולינג...

ייאלה באולינג מתאים כמו שנאמר

הודו לה' כי טוב זה לא הודו? זה זמבבואה???? תנו יום שעה עדיפות לבאולינג בחולון (גדול,יפה,וקרוב לכולם) מה אומרים אתם אנשים?

למעלה