חברים יקרים!

תמיר1991

New member
חברים יקרים!

כל השרשור הקודם הוא מטופש ואידיוטי. אני יודע שגנסחפתי, ואני מתנצל בפני כל הנוגעים בדבר. אני מתרץ חלק מהודעותי אלה בפרץ רגשות שהייתי חייב להוציא. אני חייב להתוודות - אני שונא שמזלזלים בי - זה מוריד לי את הביטחון העצמי, ואני לא ממש אוהב שהוא יורד, לכן אני מגיב בחריפות. יש לי מספיק אנשים בחיי החברה שלי שמורידים לי את הביטחון העצמי. אני מבקש שתתחשבו בזה, ושלא תוסיפו לי כאן, בשעות הפנאי שלי, עוד כאלה. תבינו... והכל בגלל פיסות נייר מלפני שנים... אני מציע שפעם הבאה אל תכתבו לפני שתבינו במה מדובר. ושוב אורן, לא הייתה לי כוונה לפגוע בך, אני פשוט מגן על עצמי. אני חושב שמן הראוי שתדע שאני לא כמוך בדיוק, ואני קודם כל חושב על עצמי, במיוחד מבחינת האוסף. יצא שבאותו הרגע לא חשבתי על אף אחד אחר, ומיהרתי לזרוק. אני שוב חוזר ואומר, אין לכם על מה "לבכות" - ירון, רחל ויורם יעידו על כך שזו אכן הייתה ערימת ג'אנק עם מעט חומר ארכיוני שהייתי צריך, ואולי חוץ מטל, לא הייתה מעניינת אף אחד, למעט את פח הזבל. חברי, אני לא יכול להתעלם ממה שאמרתם, יתכן שבגלל ההתרגשות, יכול להיות בגלל העייפות של כל היום הנהדר הזה, ואולי בגלל טיפשות, כנראה שלא נהגתי בחכמה, בוודאי לא הייתי צריך להתבטא כפי שהתבטאתי, ובמיוחד לא רציתי שיובן שאני לא מכבד אתכם. ולכן, אם פגעתי במישהו (וזה מופנה במיוחד כלפי טל ואורן) - אני מבקש להשיב את דברי בחזרה . שבוע חדש ונעים לכולם! שבוע שבו הצעירים שבינינו, ביניהם אני, נחזור בהתרגשות רבה ללימודים, והמבוגרים יותר ימשיכו בעבודתם ובשגרת חייהם. כמו כן - אריק, בקשה לי אליך: אנא מחוק את כל החלק המכוער שבשרשור, ואני לפחות אשכח מכל מה שהיה. אני חוזר ואומר שאני מצטער ולא התכוונתי להעליב. אני מאחל בהצלחה רבה לכולם, ושבוע טוב! תמיר.

® רן

New member
אם יורשה לי להציע הצעה לסדר היום...

אני מבקש שבזאת יסגר העניין, ושאף אחד לא ירגיש צורך להמשיך את השרשור הזה, להגיב אליו או לענות לו. בתודה מראש.

תמיר1991

New member
למה?

אם יגיבו לי זה עשוי לעזור לי ללמוד להבא איך להתנהג. הלא כן? תמיר.

Wing Chan

New member
בהתרגשות רבה ללימודים?

מזל שלא כתבת שימחה..
הדבר היחיד שאני שמח עליו זה שוב פעם להתחיל להבריז כמו מטורף. בצפר זה חרא גולמי.

תמיר1991

New member
ועוד תוספת:

טל, אם תרצה חומר מסויים, אתה מוזמן לפנות אלי, אתה לא חייב עכשיו, רצוי כשתירגע הסערה, ואחפש בשבילך. מעיתוני מלחמת המפרץ לא זרקתי מאומה. תמיר.

python 4

New member
אני אחשוב עליך, יקירי

בזמן שאהיה בטרק שלי במזרח, come december.

sonic_green

New member
סליחה שאני מתערב ומעלה את הנושא שוב

פשוט רק עכשיו ראיתי את העניין בפעם הראשונה. ובכן, טל ענבר, נגעלתי מהתגובות שלך, אם תמיר היה בן 10 שנים יותר ממה שהוא לא היית אומר לו את מה שאמרת. וגם אם לא ידעת מה גילו של תמיר, לא היית אומר זאת. תמיר בוגר מאוד לגילו לפי מה שאמרתי, ומה שהוא אמר, שכביכול "הפריע" לך, היה בסדר גמור. מי שנתן לו את הג'אנק מודה בעצמו שמדובר בג'אנק. אתם מרבים לתקוף את תמיר על תגובותיו כשהוא מגיב נחרצות על דברים שהוא לא יודע או לא בטוח בהם. הנה מר טל ענבר המכובד עשה בדיוק את אותו הדבר, אבל פגע באדם. זה שתמיר מתנצל לא אומר שהוא לא צודק. וטל ענבר, למה שהוא יתנצל? בפני ילדון בן 13? חס וחלילה... בכלל מפריעה לי ההתייחסות של הרבה חברי פורום כאן, וכפי שאמר בוסטר לא מזמן, אולי מקומי לא כאן. יום טוב

תמיר1991

New member
../images/Emo45.gif - אבל רק חלק מהדברים

מה שכן, זה חלף ועבר, לפחות מבחינתי, לכן לא נמשיך לדוש בזה. תודה אייל! תמיר.

למעלה