חברים יקרים!!!

• פותח הנושא Eil
  • פורסם בתאריך

Eil

New member
חברים יקרים!!!

ברוך השם סיימתי עבודות ללימודים, ומחר אי"ה אני נוסעת לסקר את גמר "סוף הדרך". לשם כך, כמו בפעם שעברה עם ה"אקדמיה לצחוק", אקרא מעט את שרשוריכם לגבי הסדרה, ולמי שיש פרטים עסיסיים להוסיף ולספר לי שיכ\וכלו להיות לי לעזר כשאבהה בצמות של נעמה מחר בבוקר - נא לשרשר כאן, ומהר. תודה רבה רבה על העזרה מראש, הקומישן בדרך!!

n l m

New member
כנסי לקהילה של סוף הדרך

הם יודעים דיי הרבה

n l m

New member
../images/Emo58.gifדרך אגב../images/Emo58.gif

הגמר למי שלא יודע סיבוב ראשון:חיים ונעמה סיבוב שני:חצב ואוריאל סיבוב שלישי:רננה ואורית סיבוב הצלה:ניסים ושרון

Boran

New member
../images/Emo45.gif

פעם הבאה, אני מבקש לא לפרסם ספוילרים אלא אם כן מישהו ביקש ממך במפורש.

n l m

New member
בסדר

למרות שאני לא מבין ת'עניין כי לכל סדרה פה מביאים ספוילרים ושמתי ת'סימן בכל מקרה מצטער אם הרסתי

Sole Survivor

New member
הרסתי לעצמי...

אומנם זה היה ברור שהם יגיעו לגמר חוץ מהסבב האחרון שבטח היה בין המקומות השניים בכל הסבבים וגם הרסתי לעצמי ברצים לדירה שאני יודעת מי יעוף היום ופרק הבא... אבל תאמת שטלעד עדין לא צילמו את הגמר נשארו 3 צוותים שיתחרו במקומות אחרים לגמריי הם יהיו בחו"ל אבל אני לא יודעת עוד איפה.......

מטר9

New member
אגב... ../images/Emo58.gif לזוגות בגמר

זה לא נראה לכם קצת צירוף מקרים מוזר שכל הזוגות מורכבים מכל צירוף אפשרי? גבר חילוני וגבר דתי גבר חילוני ואשה דתיה אשה חיולנית וגבר דתי אשה חילונית ואשה דתית... סתם נחמד

cj20

New member
לא! תגידי לחיייםםם!! חייייםםםםםם!!!

ולדתי השני, החמודי הזה, ברח לי השם שלו. זה שבצוות עם חצב...

בדיוק רציתי

לכתוב שיש להיזהר מספוילרים בשרשור. שוין, אני לא פתחתי את השרשור אז אני עדיין נטול. בכל מקרה, אם הגמר מתחיל מחר זה די מתנגש לי עם זה שאמרו שהגמר יהיה "חי" בהתחשב בזה שהסבב ה-3 לא נגמר ושעוד לא היה סבב ההצלה. בכל מקרה, אני מבקש בכל לשון של בקשה לכתוב תגובות נטולות ספוילרים

Eil

New member
סליחה אם גרמתי לספוילרים

בכל אופן, העניין הזה לא סגור עדיין, אבל אם באמת אהיה בגמר מחר מבטיחה לבקש מנעמה לבוא. תודה לכולם!

gamegir

New member
אוי, רחלי רחלי..

מה הלאה? סיקור גמר "השרדות אולסטאר סופרסטאר אה או אה או אה או"?
תהני. מצטער, הפעם אין לי כל מידע שימושי שיכול להיות לך לעזר.

Eil

New member
גרררררררררררררררררררררררררררררררררר

אוף אוף אוף אוף אוף!!! אתמול התקשר אליי עורך הכתבות, "רוצה מחר לנסוע לגמר 'סוף הדרך'?" ואני - "פאקינג יה!". והוא: "טוב, חכי ליד הטלפון, אני אמסור לך פרטים לגבי מחר תוך רבע שעה, בינתיים תעשי שיעורי בית על התכנית." סוגר, ואני בעליצות אדירה מספרת לכל העולם, האח הידד קיבלתי משימה נפלאה! מתחילה לאסוף מידע, פרטים, תמונות, ראיונות, גולשת באתרים ובצ'אטים ואף מבקשת פה את עזרתכם בפורום. מקץ הרבה יותר מרבע שעה מרימה טלפון לנ"ל. "מה קורה?" " הם לא בטוחים שהם רוצים כתב בגמר. חכי בינתיים." אני מתחילה להצטנן. קר, קר, מתקרר, מתקרר, מתקרר, טלפון - "רחלי? הם החליטו בסוף שלא. אולי הפעם הבאה. מצטער" - קאבום! התפוצצתי לרסיסים. כשסיימתי לדפוק את הראש בקיר הלכתי לישון, ובבוקר ההודעה המבסוטית שהשארתי פה אמש דקרה אותי חזק בלב. כעת אני בוהה בעצב בסנוניות שעפות דרומה (או צפונה?) ורוצה להיות חופשייה כמותן. יותר דרמטית מזה לא אוכל להיות. תודה לכולם, בכל אופן. בפעם הבאה, מקווה שיהיה יותר מסודר.

cj20

New member
אהה, טוב..

אז תגידי בכל זאת לחייםםםםםםם!!! חייםםםם חכה לי!!! אפשר כאילו, חיבוק?!

למעלה