חברים יקרים!

הוא לא יוצא

הוא ימשיך להדריך שנה הבא,אך הוא טס לו לדנמרק במסגרת המשלחת שלנו מבצפר לדנמרק. אבל הוא יגיע לכיף מדריכים בכינרת

נצל"ש-טלאור

מה זה האיומים האלה שאני לא יכול להיכנס לביתך בלי עותק איזבו? אפשר לקבל הסבר קצר?

ומיסטר קומו היקר,

נהוג שהולכים לבקר מישהו להביא לו שי צנוע, אז זה השי הצנוע שאתה מביא לי. ובכלל מה זה להביא לי דיסק לעומת הדלק שאתה וחבר שלך ושלי :) הולכים לשתות בנסיעות שאני אצטרך לעשות בשבילכם?!?!? שלא לדבר על להאכיל אותך (רועי בכל מקרה מתבייש לאכול אצלי בבית, אלוהים יודע למה...) ולהשקות אותך ואם תרצה גם אמבטיה?!?!?! אז שב בשקט ובפאנן שלך ואני רוצה את הדיסק של איזבו!!!! אוהבת המון טלאור :)

אוכל אני לא מתבייש..

פשוט רועי פצח בדיאטה.. ולהתרחץ למה לא? נשמע טוב.. אני יצרוב אצל רוי את איזבו ותקבלי אותו..

בקשר למקלחת...

סבבה שתתקלח אבל זה שעושים אצלכם שיפוצים ואתה לא יכול להתקלח שבועות, זה לא אומר שאבא שלי עובד במקורות או משהו כזה :)

קודם כול

יש מקלחת אחת בינתיים אז אני לא יבזבז לך הרבה מים... כבר ביזבזתי את המים הללו אצל רוי...

קשתונה

New member
רועי לא מתבייש באוכל....

הוא היה פה יום שלם לא הוציא מילה אחת מהפה חוץ מ- אפשר עוד מהבשר? ואכל ואכל ואכל ואכל ואכל כפרה עליו:)

קשתונה

New member
תבוא כל יום:)

חוצמזה אנחנו כבר יודעים שאני אנינת (ככה כותבים?) טעם לא? להזכיר לך מי בחר לך את האוכל בשמרלינג???? (בטח בחרתי...גם שילמתי) ובעל הנהר (יש לך קיבה דפוקה היא לא הצליחה לעכל את זה..לי זה היה טעים)???

רוי בעברו היה קוצב בשר

ישר מהפרה.. לא פלא שהוא יבקש עוד ועוד? רק בשר הילד אוכל..

ולגבייך!

לא היה אכפת לי אם לאכול פלפל ממולא או קוסקוס של סבתא או כל דבר אחר... פשוט היה לי קשה להחליט

למעלה