חברים יקרים...

חברים יקרים...

אני רוצה לשתף אותכם במשהו שאני מאוד מקווה שלא יצטייר חס וחס וחס ושלום כמשהו שלילי או חתרני...בבקשה. כשאיל עזב את ניהול הפורום והשאיר נעליים גדולות למדי,חשבתי לעצמי,אם אני מעוניין להכנס אליהן? כרגע אני בסוג של שיגרה שקצת גורעת ממני את היכולת לתת לפורום את היחס הראוי אליו עד כמה וכמה כמנהל הפורום. תומר לקח על עצמו את העניין ואני מאחל לו רק אור והצלחה בפורום ובכלל. חשבתי לעצמי או!!!אולי עכשיו יחד נוכל לתת לפורום את היחס ומשב הרוח הראוי לפורום,והצעתי כך לתומר. העניין לא התקדם לכיוון מסיבות לגיטמיות לחלוטין(שמורות וכבודם לתומר), תומר עם כול הכבוד לא מראה לי אופציה טובה מזו,ואני שואל למה? הפורום הזה נכנס לליבי עמוק ודי מזמן ובנסיבות קוסמיות יש לומר(הלא זה כך תמיד!!!)הוא מאוד חשוב לי ולא בא לי לוותר עליו מסיבות חסרות טעם לדעתי. אני לא יודע,אולי קשה להכנס לנעליו הגדולות של איל?ואולי אני רואה את כול עניין הפורומים מזווית שונה ואולי קצת לא ריאליסטית? אז תגיבו מה דעתכם חברים כי זו הנקודה שחשיבות הפורום עבורנו עולה וצפה לה. ושוב אני מאוד ניזהרתי בניסוח בל יישמע כאיזשהוא מסר מחאתי כי ממש לא לכך התכוון האורניקו!!!! המשך שבוע נפלא לכולם

sovlanit

New member
לפגוש את עצמך ,../images/Emo39.gifוגם למנהל

NOT MYSELF ANYMORE,שלום וברכה, ראשית,בחיים יש הזדמנויות רבות ומגוונות לתת לכל אחד ואחת ביטוי . לפעמים,בדרך למסע אל עצמנו אנו עורכים בחירות שמהוות עבורנו ואף לאחרים בסביבתנו שיעור. מתוך כך מדובר בהצלחה. לפיכך,אל לשניכם להצטער כלל ועיקר. אכן,איל הציב רף מסויים בהיותו מנהל הפורום,אולם,לכל אחד שמורה הזכות להביא פן אחר/חדש/מקורי/שונה לדיונים כאן. ההשוואה להשגי איל והנסיון להכנס לנעליו -יש בכך משום העמדה עצמית בנסיון,כאשר אי עמידה בסטנדארט הגבוה מלכתחילה עלולה לעורר רגשות לא נעימים. מערך הציפיות של כל אחד/ת מעצמו/ה כמנהל/ת ואף של באי הפורום מהמנהל/ת אמורים לנבוע מתוך ההכרה שלכל אדם כישורים/שאיפות/יכולת התבטאות/תחומי עניין שונים ומעשירים איש איש לפי טעמו.אין צורך ב"חיקוי מתוך התבטלות" ואף לא ב"חיקוי מתוך תחרות". פשוט תהיו אתם וזהו. תודה מיוחדת לשניכם על ההזדמנות שיצרתם עבורי לחשוב,להתבטא ואף להכירכם. שניכם אציליים וראויים לטוב ביותר. כל טוב ובהצלחה בכל עת ובכל מקום.

צודק לחלוטין

אני בדיוק עכשיו נכנסתי לכתוב על זה... לפני כחודש וחצי ביקשתי לנהל את הפורום הזה - לקח להנהלה קצת זמן אך בסוף נכנסתי לניהול. אך אז נחת עליי עומס שלא יכולתי לצפות . אני בקושי רואה את הבית. בקושי נמצא על המחשב. ואני חושב שזה ממש לא פייר כלפיכם. לכן שבשניה הראשונה שיתפנה לי טיפה זמן פנוי אני אכנס לפה ואודיע שהחלטתי לפרוש - מגיע לכם מנהל שהוא הרבה יותר פעיל ממני. חשבתי שאני יכול לתרום, טעיתי - כל אחד עושה טעויות בחיים. אני מבקש את סליחתכם. אני אבקש להכניס במקומי לניהול במקומי אחד מחברי הפורום : האמת הגיעו לתיבת המסרים שלי 2 בקשות אחת שלך אורן, והשניה של עוד חברת פורום (אם היא תהיה מעוניינת בכך היא תחשף). בכל מקרה אני לא יודע למי מכם להעביר את הניהול , ואני לא חושב שזה יהיה נכון מבחינתי לבחור ולכן הבחירה תעשה על ידי ההנהלה או על ידי הפורום אם אתם מעוניינים בכך. אני לא יודע מה תחליטו, אך כל החלטה תתקבל בעיני בברכה - ואני אעביר אותה להנהלה. בכל מקרה אני לא אשאיר את הפורום ללא מנהל - אני רק רוצה לדעת מה אתם מעדיפים. ושוב עמכם הסליחה.

sovlanit

New member
לפגוש את עצמך וגם למנהל הפורום,

NOT MYSELF ANYMORE,שלום וברכה, ראשית,בחיים יש הזדמנויות רבות ומגוונות לתת לכל אחד ואחת ביטוי . לפעמים,בדרך למסע אל עצמנו אנו עורכים בחירות שמהוות עבורנו ואף לאחרים בסביבתנו שיעור. מתוך כך מדובר בהצלחה. לפיכך,אל לשניכם להצטער כלל ועיקר. אכן,איל הציב רף מסויים בהיותו מנהל הפורום,אולם,לכל אחד שמורה הזכות להביא פן אחר/חדש/מקורי/שונה לדיונים כאן. ההשוואה להשגי איל והנסיון להכנס לנעליו -יש בכך משום העמדה עצמית בנסיון,כאשר אי עמידה בסטנדארט הגבוה מלכתחילה עלולה לעורר רגשות לא נעימים. מערך הציפיות של כל אחד/ת מעצמו/ה כמנהל/ת ואף של באי הפורום מהמנהל/ת אמורים לנבוע מתוך ההכרה שלכל אדם כישורים/שאיפות/יכולת התבטאות/תחומי עניין שונים ומעשירים איש איש לפי טעמו.אין צורך ב"חיקוי מתוך התבטלות" ואף לא ב"חיקוי מתוך תחרות". פשוט תהיו אתם וזהו. תודה מיוחדת לשניכם על ההזדמנות שיצרתם עבורי לחשוב,להתבטא ואף להכירכם. שניכם אציליים וראויים לטוב ביותר. כל טוב ובהצלחה בכל עת ובכל מקום.

sunshine2004

New member
אורן...תומר...

הפורום הזה אכן מיוחד במינו... מאז שאיל הודיע על פרישה אכן הפורום השתנה, וזה נורמלי...הרי לשינויים לוקח זמן... אני חושבת שלאנשים היו ציפיות... אבל אף אחד לא יכול ל"היכנס לנעליים" של אייל.. כי איל הוא איל, תומר הוא תומר ואורן הוא אורן... כל אחד מביא משהו אחר... להשוואה אין כאן מקום... תומר, אין לך על מה להצטער, כל דבר הוא שיעור בחיים, אם לא היית מנסה...לא היית יודע... אורן, כיף לשמוע שהפורום הזה חשוב לך!!! ולגבי ניהול הפורום... כתבת ששני אנשים שלחו לך מסר לנהל את הפורום, אולי יש אפשרות מבחינתך להמליץ להנהלה על שני האנשים הללו לנהל את הפורום ביחד (כמובן....אם הם מעוניינים בכך) כבר נתקלתי בהרבה פורומים שמנוהלים על ידי שני אנשים... בהצלחה לכולם ויום נפלא!!!!!!

אין כאן שום השוואה בין אנשים...

חס ושלום, כול אדם הוא בפני עצמו. בסופו של דבר טובת הפורום מונחת כאן ואני אשמח ליטול חלק עם עוד אדם כי כמו שאמרתי לא אוכל להקדיש את מלוא תשומת הלב. תודה ויום טוב(כ"כ עייף לא ישנתי בלילה).

../images/Emo140.gif

כבר מזמן אמרתי שאתם פורום מיוחד. בחיים שלי לא הרגשתי כל כך טוב לטעות. תודה לכם. אני עכשיו שולח אימייל להנהלת הפורומים. את הניהול אני אתן למועמדת השניה כי אורן אמר בעצמו שאינו יכול לנהל לבד. אם הנהלת הפורומים תחליט ויש מקום ל2 מנהלים אני אמליץ על אורן כשותף - אך סביר להניח שזה כבר לא יקרה עכשיו אלא תחת ניהולה של המנהלת שלכם לעתיד (אם תרצה הנהלת הפורומים) אני מקווה שכשתגמר התקופה המטורפת הזו שעוברת עליי בימים אלו אני אחזור כגולש מן המניין אל הפורום המקסים הזה... עד אז אני אקפוץ מידי פעם לומר שלום

איל באש

New member
אורן וכולם היי../images/Emo24.gif

מעניין להיות משתתף בפורום ולראות מה קורה לו מאז שעזבתי. אני חושב שכמו בפורום ככה גם בחיים, יש עכשיו זעזועים וישנם שינויים רציניים לכול אחד ואחת מאיתנו. אני ממליץ להתייחס לזה כאל עוד שיעור בחיים, להמשיך ולחייך. כול הכבוד לכם על שגדלתם להיות קהילה של ממש שמתפקדת בזכות עצמה. זה נפלא ומחמםפ את הלב לראות איך היחד מחזיק את הלחוד של כל אחד ואחת מאיתנו. אורן בהצלחה אם תקח את הניהול, ובכלל למי שלא יקבל את הניהול אשמח תמיד לעזור. יום נפלא לכולנו.

למעלה