חברים יקרים

ייטב

New member
חברים יקרים

ביחוד מלאך האהבה למען הסר ספקות. אני בפורום הספציפי הזה כי גם לי נמאס להיות לבד. וכי אני יודעת שיש לי הרבה!!!! מה להציע. (נשאיר את הצניעות לרגע בצד.) פורום זה כשמו כן הוא נועד לשם ``הכרויות`` . ברור לי שכשאני אמצא את האחד המיוחד שלי יאבדו עקבותיי מן הפורום כיוון שנאמנות הינה בראש מעייני. אך כרגע אני מנסה להכיר כמה שאפשר כל אחד ממכם ואין לזה קשר למשחקים או לחוסר סיפוק ממישהו אחד. בדר``כ קליק נוצר מחזות ומאופי במקרה שלנו נותר רק האופי וגם זה בעירבון מוגבל. לכן, צר לי אם מישהו ``נעלב`` או מרגיש קצת פחות מיוחד בשל העובדה שאני חושפת את עצמי בפני כולם. הלוואי והיה לי פתרון הולם. ובחזרה להשתפכויות השיטחיות והרומנטיות... אני מתגעגעת לחיבוק אמיתי כזה שאומר הכל. נמאס להתחיל מערכות שאין להן עתיד. אני רוצה את הדבר האמיתי. אני כן רוצה להשקיע ואני מחפשת מישהו שמוכן לתת מעצמו. מישהו שיודע לאהוב. אני בת 21. 163 נראית טוב אפילו טוב מאוד. מזל גדים אם זה מעניין מישהו_ אולי מפה נובע פיצול האישיות שמלאך האהבה טוען שיש לי. אני אוהבת את החיים. ואני מתחילה ללמוד משפטים באוק. נא לא לעשות הכללות בין סטיגמות של עורכי דין אליי. אני בנאדם ישר כנה אוהב ואמיתי. ויש לי חיוך ששובר לבבות. ותתפלאו - לפעמים אני גם מאוד ביישנית למרות שבדר``כ אני אדם פתוח וחברותי. זהו לבינתיים. אשמח לקבל תגובות בהתאם.

joe_schmo

New member
הבאת לנו אותה :)

כל הכבוד לך. נגמה לי שאמרתי לך את זה כבר קודם. הלאה, אם אני והמלאך פה, מה את חושבת זה אומר עלינו?!?! נמשיך עוד קצת... תהני, אני יודע שאני נהנה פה. אנשים נחמדים, יש פה אפילו אנשים אינטילגנטים, יופי בשבילכם ובשבילי! (גם אני אשאיר הצטנעות לצד לרגע). שליחה, אני חוזר בי מההתקפה. מקווה שאת סולחת... :)

ייטב

New member
התנצלות מתקבלת

אז אולי הגיע הזמן שאתה תחשוף קצת מעצמך?

את פשוט דורשת תגובה

אני בטוח שכל בן ישמח להתחכך בזרועותייך... ישמח לקפץ במיוחד אחרי שאמרת שאת נראית טוב... אובכן לי נמאס... פשוטו כמשמעו.. נמאס ממשחקים נמאס מפוזות ומכל השטויות סביב אני בחיייייייםםםםםםם לא יחזור להיות זה שישקיע ראשון כי כשבן משקיע זה מפורש כמאוהב ואם מישהי קוראת שיר שכתבתי בתקופה שאני איתה אז היא חושבת עוד יותר שהיא המפתח ואני המנעול אז זהו שלא... היית כנה ואני עדיין אם לא שמת לב אני אומר בפרצוף הכל היית משקיע והייתי רציני לא בוגד לא משחק ובלי פוזות וכל אחת חשבה שאני בכף היד שלה מאוהב עד הראש נמאס לי מכל הזיוני שכל שכולם ישארו אופטימיים האופטימיות שלי תחזור שאני אמצא את מה שחיפשתי ולא קיים אני מניח שזה לא יקרה... לי אין הרבה מה להציע יש לי יותר מדי מה להציע... ושישאר ככה.. ומצטער... לא מקובל עלי שמשיהי תכיר אותי ועוד אלף.. ואם מקובל על אחרים שיתחלקו בך עלי לא מקובל ולאלו שיאמרו אנוכי אני חוסך לכם .... אני סה``כ רוצה יחס נורמלי אנושי ומעט כבוד אם לכם אין כבוד לא אשמתי... וגם אני לא מעוניין בסטוץ או יום יומיים שבוע שבועיים.. ואין לי סטיגמות ואני לא נעלב וכל דבר שאמרתי שפטתי רק על ההתנהגות שלך ועמכם הסליחה אני לא מוותר על כנות מה שכולכם מברברים שאתם מחפשים ושאתם נתקלים בזה כמו פחדנים הולכים ומפחדים עם זנב בין הרגליים ...

אם נפסלת או לא....מממ

את לא פרס וזה לא פסילה או לא אנחנו לא בתורניר או תחרות את בוחרת להכיר את כולם ולא להתמקד באחד אני מכבד תהחלטות שלך ולא אמרתי מילה בנושא אבל כמו שאמרתי מי שמתמקד בהרבה אנשים לא זוכה להכיר את יחודיותו של כל אחד ומפספס את כולם מצטער אני חושב שאני שווה קצת יותר מזה מי שתכיר אותי תכיר אותי ולא את כל איצתדיון אוהדי האהבה או שלא תכיר אותי בכלל... :) ככה שלא נפסלת אני מכבד תרצונות שלך לכל אדם חוט של מחשבה אחר שמבדיל אותנו אחד מהשני ונותן לנו יחודיות משלנו

יורם**

New member
שלכת יקרה.....

דבריך ממש יפים ונכונים ובכלל נראית אפילו טוב מאוד. אבל שלכת יקירתי מנסיון שלי במערכות לא גוף יפה. ולא מזל. ולא חיוך שובר לבבות עוזרים למערכות עם עתיד ואהבת אמת אצלי המעכות עם בנות שנראות טוב ואפילו טוב מאוד גרמו לי רק לצרות. מה שחשוב זה האדם הפנמי ורק הוא......יורם

למעלה