חברים יקרים:

חברים יקרים:

רוב הסיכויים שלא יהיה לכם מה לומר על שאני יעלה עכשיו כי מן הסתם כולכם ראיתם את שני פרקי סיום הסדרה של הדור הבא מס' פעמים, או שבכלל לא ראיתם הדור הבא ואז זה לא מעניין אתכם. אבל-בתור אחת שראתה את כ-ל פרקי הדור הבא חוץ מהשניים האחרונים( גורל מוזר מנע בעדי מלראות אותם כל פעם ששודרו) אני חייבת לציין שכשראיתי אתמול את הפרק הראשון מהזוג שמסיים את הסידרה, הייתי חייבת לציין את זה פה. אני פשוט כ"כ במתח (לא, לא , גם לא קראתי מה קורה שם, ואם קראתי אז שכחתי מזמן מה קרה בסוף). בכלל כל העונה השביעית והאחרונה היא העונה הטובה ביותר שלהם! הסידרה רק השביחה עם הזמן לדעתי.. בכל אופן-אני במתח וחושבת שהיה פרק מעולה ומצפה לפרק בשבוע הבא.

ההודעה ברחה לי לפני שרשמתי סוף ../images/Emo13.gif

רציתי לומר שאם בא לכם לספויילר לי קצת (אבל רק קצת!!!) אתם מוזמנים...

לולההההה!!!!!!../images/Emo24.gif

הספויילר שלי הולך ככה: זה פרק שחייבים לראות בישיבה. מי שעומד- מתעלף ונופל, ומי שיושב על כיסא בלי משענת- כנ"ל. בלי כורסא כמו שצריך- אין על מה לדבר בכלל! כי זה פרק מדהים! ענק! פנומנאלי! וכן, אני מסכימה לדעתך שהסדרה הזו משביחה עם הזמן. לי עדיין יש חורים גדולים יותר משלך, ומדי פעם אני משלימה אותם ונהנית כל פעם מחדש.

itstzar

New member
מחזק את ידי טאשה

בהחלט, פשוט סדרה מעולה, עונה מצויינת ופרק פנומנלי ולא רק ברמת סדרות סטאר טרק או אפילו מד"ב, זו פשוט טלוויזיה מ-צ-ו-י-י-נ-ת !-!-!, האמת, אחרי איזה 5 6 פעמים שראיתי את צמד הפרקים האלה, אני ממש מקנא בך :) לראות את זה את הפרק הזה בפעם הראשונה, אין מה להגיד, תיהני... אבל חוץ מזה, מה זה לא עוד לא ראית את הפרקים האלה? אה???? מהר לגמור ולדווח איך היה

TUVIX

New member
גם אני עוד לא ראיתי אותם

אני מפחד, למרות שיש לי את כל העונות בDVDR אני מפחד לראות את שני הפרקים האלו. לא יודע למה אבל ככה זה

רגע רגע רגע,

אתה רוצה הגיד לי שיש לך את הפרקים ואף פעם לא ראית אותם?!

n i v1

New member
אין ספק

הסדרה הטובה ביותר בתודות הטרק. היא באמת משתבחת עם השנים ואפשר לראות כמה היא טובה גם ביחס לסדרות האחרות ואין ספק שהפרק האחרון הוא מאסטרפיס

itstzar

New member
שאלה: יש מישהו שראה את הפרק

ולא חושב שהוא יצירת מופת? סתם מעניין לדעת עד כמה יש פה קונצנזוס

אני יודיע לך עוד שבוע..../images/Emo56.gif

וואו, עד כדי כך טוב? ובכן אם זה דומה לפרק הראשון מהצמד אז כנראה שהקונצנזוס יישמר. ואכן-מה לעשות, אני לא ממורידי הפרקים והסרטים מהאינטרנט (יש לי מחשב משנת 98', זה פלא שהוא עדין נדלק בכלל) אז לא ראיתי עדין ואחרי תגובותיכם אני רק מצפה יותר בקוצר רוח! ולגבי מה שנאמר על הפעם הראשונה שרואים פרק-זה נכון.. זה ממש כיף לראות דברים בפעם הראשונה וקצת חבל לי שעכשיו באמת לא יהיה אף פרק מהדור הבא שלא ראיתי, אבל יש עוד כמה סדרות שיש לי לחסל אז יהיה בסדר

Lu Tze

New member
ארר...

|אייקון של אלכס תופס M-16 ומסתכל על יושבי הפורום בצורה מאיימת| לא נראה לי שיש פה כאלה.

Bufreak

New member
הממ...אני זוכר שהוא היה פרק יפה.

אבל אני לא חושב שהוא היה מה שעושים ממנו. ~מחכה לסקילה~. ראיתי אותו רק פעם אחת, אז אולי לא ראיתי "משמעויות נסתרות" או משהו כזה. דוד.

Bufreak

New member
Damn...נרדמתי לי בתוך הפורס פילד.

יופי, איציק ואלכס. בגללכם לא הלכתי לביצפר. אתם עוד פה? דוד.

itstzar

New member
יש אנשים שצריכים לעבוד אתה יודע

אבל אל תדאג, צפה פגיעה....

למעלה