חברים יקרים,

LuNaTiC

New member
חברים יקרים,

וגם כאלה שלא סובלים אותי: חשבתי שלי זה לא יקרה... שעקב העובדה שחו"ל במרחק טיסה (בערך) וקורס מדצים כבר מאחורי, אני לא אעזוב את הפורום לזמן ממושך מדי... אבל אני, עוזבת אותכם לשלושה ימים תמימים... זה לא הרבה, אמ.. בשבילכם! בשבילי זה המון.. כי אני מכורה לפורום הזה, לאינטרנט וכו וכו.. לא יודעת אם יהיו שם מחשבים והכל... וגם אם כן.. אני לא אוכל למחוק דברים בלה בלה.. אז.. בבקשה! לא לעשות בלאגן!!!!!!!! לא לכתוב הודעות חדשות בלי סיבה מוצדקת!!! כלומר.. אם אפשר לתקוע את זה בדיון... אז בבקשה... בלי מריבות פוליטיות וכו וכו.. להיות נחמדים אל כל המליון ילדים חדשים שיצטרפו תוך יומיים.. ולהזכיר להם לקרוא את הטאגליין! ולבקר באתר של ליאת, לירון, ו.. אמ.. שלי.. (?) אל תשאלו אם לפרסם את הפאנפיק שלכם או לא... ג´אסט פוט איט דר! אם מישהו עוזב - כאילו.. נטע... אז.. נסיעה טובה!! תהני והכל!! ו.. אה.. אמרתי לא לעשות בלאגן? ולא לריב? ולא.. אמ.. לא... לא חשוב.. וזאת הודעה שהכנתי למקרה שאני באמת נוסעת... טוב נו, אני באמת נוסעת.. מחר.. בלה.. אני רובי וויליאמס, אל תשכחו אותי (למה בכל העיתונים כתוב שהוא אמר את זה?!) ודבר אחרון - בלי המון אופטופיקיות ותמונות פורנו... בא באי! -ענבל-

LuNaTiC

New member
כן אני באה!!

ואולי אני אביא עמי דיסק מסויים.. אהם.. לירון, נוכל לראות סליירס? בבקשה!!! אמ.. טוב.. בכל אופן, אני אדבר איתכן על זה אחר כך אבל חייבת ללכת.. ביי ביי בינתיים!

S.Riddle

New member
כן!!! תביאי את הדיסק!!!!!

ובכיף נראה את הסליירס! זה ממש יפה! ואם את רוצה נוכל לראות גם את מטאל אנג´ל מריה, שעשו לזה רק 3 פרקים, אבל זאת תוכנית כזאת מהממת!!!!

o.h

New member
אנחנו מבטיחים

שלא נעשה (יותר מידי) בלאגן (יה רייט) תהני......... איפה שלא תיהי או<פ>יר+ בראד פיט forever !!!!!

Marty McFly

New member
חחחחחחח ענבל...

אני אנסה, אני מבטיח... יהיה קשה, כמו שאת יודעת...

S.tal

New member
ביי!!!!!!

נתגעגע! למרות שזה לשלושה ימים.....! אז תהני!!!!!!! ואנחנו מבטיחים לשמור על הפורום..... *מחייכת חיוך זדוני* בייי!!!!!!!! האב פאן!!!!!! טל, t@l

בייי! תהני!

לא אמרת לאן את נוסעת, אבל לא משנה... ולגבי מה שיש אחרי מספר הפורום והסיסמה, אני עובד על זה... s@me @ne

LuNaTiC

New member
חחחח תודה!

ו.. תהנה גם אתה, במקום שאליו אתה נוסע! אני נוסעת לתל אביב... אמ.... וקיבלתי החלטה חשובה!!! אני ממש מפחדת מהתפוצצות והכל... אז.. רציתי להגיד שאני אוהבת נורא נורא את כולכם!!! ואני אוהבת את הארי ודראקו!!! ואני רוצה ש... אמ... טוב, כשישבתי במיטה וחשבתי על הירושה שלי... אמ.. הגעתי למסקנה ש... אני רוצה שדורותי, הוא זה שיחליט על המנהל הבא... במקרה ואני מתה ותדעו על זה בעיתונים והכל, אז... אני רוצה שדורותי (אחרי ההלם והדמעות, אני מקווה) יהיה זה שיחליט על המנהל החדש... ו.. אמ.. יודיעו על זה לנטע, האחראית על הפורומים והכל, ו... יהיה מנהל חדש... טוב?

חחח...

דורותי? הממ...גוד דסיז´ן! מקסימום, אם נלך ללירון בסוף תוכלי לכתוב בפורום דרכה...{זה נורא כיף להחליט דברים בשביל אנשים על חפצים של אנשים אחרים ו...אר...עזבו!} בכל מקרה, האב פאן! ואת לא תתפוצצי כל עוד תחשבי על זה הרבה ואז יהיה צירוף מקרים גדול מידי-מה שימנע מהכל להתרחש. תמיד עובד. -ליאת-

LuNaTiC

New member
אני יודעת שדורותי זאת החלטה טובה...

ליאת, חשבתי על זה.. כאילו.. שאני אוכל אולי לכתוב הודעה מהבית של לירון.. חחחח יהיה נחמד.. אמ.. אבל מה אם אני מתפוצצת לפני או אחרי? זה יהיה חבל אם לפני כי.. אני לא אוכל לראות סליירס והכל... ודורותי, אם.. לא יודעת אתמול הוא אמר משהו ששכנע אותי.. שהוא צריך להחליט... ואז יהיה לו בוס חדש... :(((((

זוהי

New member
או....אינג´וי מי דיר

סליחה שזה בעברית משובשת עקומה ומעצבנת סתם בא לי...... :) תהני חומד - ותחזרי מהר :) זוהי

Marty McFly

New member
היא קצת מבולבלת...

היא התכוונה שיכתירו אותי למנהל החדש של פורום הארי פוטר... קצת מבולבלת מהפחד... אז תקראו לי הדיקטטור דניאל DANIEL

S.Riddle

New member
אל תדאגי יקירתי!

אני מבטיחה לך שנראה את הסליירס לפני שנתפוצץ! נראה לך שאני אוותר לך על מאנגה כל כך מושלמת? גט ריל סיסטר!

P. Patil

New member
ביי! תהני!

ן... אני אוהבת את תל-אביב! צריך רק להיות קצת זהירים- וזה הכל!

Asafpotter

New member
מדצים???

את מתכוונת למשצים אולי? (קורס להיות מדריך משהו כזה... יש לנו מלא ילדים בכיתה שהלכו לקורס הזה..)

למעלה