חברים יקרים!

• פותח הנושא all
  • פורסם בתאריך

all

New member
חברים יקרים!

הרצון שלכם לחיות בשלום הוא נפלא! הנכונות שלכם לוותר ויתורים למען השלום הוא נפלא עוד יותר! הדאגה שלכם והכאב על הסבל שעובר על העם הפלסטיני הוא אנושי ביותר! אבל כל עוד שני אנשים הולכים מכות ורק אחד מהם החליט להפסיק, האם הקרב ייגמר? כל עוד הצד השני רוצה מלחמה יותר מאשר לחם, יש סיכוי לשלום? צר לי עליכם אבל שום רצון ושום ויתורים לא יעזרו לכם. הדבר היחיד שיכול לעזור לכם זה הזמן, יש לפנינו עוד 50-60 שנות מלחמה ע"מ שהעם הפלסטיני יבשיל, יזרוק מעליו את העלימות שהוא כל כך אוהב היום ויחד איתנו ירצה בשלום. כל מי שרוצה שלום עכשיו, הוא כמו אדם מבוגר שרוצה להתחתן עם ילדה בת-3, לבנות איתה בית, להקים איתה משפחה וכו´. ואילו היא, היא לא מוכנה עדיין, היא צריכה עוד כמה עשרות שנים ע"מ להפוך לאישה. ולא יעזור שום רצון ושום ויתורים, אין לה את זה, היא עוד לא מוכנה. ויותר מכך אוסיף ואומר, היא ממש לא אשמה בזה, חברים. אבל זה המצב!

pachanga

New member
אתה כל כך צודק.... ../images/Emo22.gif

ממש אין מילים בפי הם פשוט לא מראים שהם רוצים להפסיק עם זה!! אני גם לא מאמינה שיהיה שלום, מצער אבל זה המצב
פאצ´נגה
חיי לילה

אבו-דני

New member
יודע מתי נדע שיש אור בקצה המנהרה?

שנתחיל לראות כותבת אחת ערביה תואמת קלייר.. מישהי רומנטית שמקדשת את החיים ולא המתים כאשר אראה אחת..רק אחת לא שתיים זו תהיה הזריחה של השמש מעל העמים שלכם האבו...שלא חולם רק עצוב לדעת שאין...

all

New member
יחד עם זה אבו-דני היקר

אין לשכוח את החרא שאנשים אלו חיים בו שנים. ובלי שום קשר ליהודים ערבים. חיי חרא הופכים כל אדם לאדם קשה, אלים, ממורמר וכו´. לך לשכונות ג´ וד´ בב"ש ואחר כך לצפון תל אביב, ותראה כמה היחס למכות ולאלימות הוא שונה. בנעורי, יום אחד אמרתי לחברה שלי-"לא בא לי לצאת היום". הם שאלוני - "למה". אמרתי - "לא בא לי ללכת מכות, ההורים של החברה כבר חושבים שאני אפילפטי מכל הפעמים שאמרתי להם -"הפנס הזה הוא בגלל שנפלתי".

B.Shokor

New member
מצחיקים אותי!

WOW, כולם פה פתאום הופכים למרצים ומתחילים לדבר על המצב הישראלי - פלסטיני, חלק אומר אישה שעדיין לא התבגרה, וחלק אומר אישה גרושה למי הילדים? ו..ו..ו....ו...ו.ו.ו.ו.ו.ו... ידידיי, תהיו ישירים ולעניין ותגידו את מה שיש לכם בראש ובלב בלי שום פדגמים ובטיח. והדבר (שאוליי המעצבן ביותר) הוא שכולכם פה עכשיו מאשימים את הצד הפלסטיני בכל המצב הקיים כיום! מה פתאום? רבותיי, תחזרו קצת קצת קצת אחורה ותראו מה מדינת ישראל והמכובדת עשתה בעבר לעם הפלסטיני, ותראו גם שמדינת ישראל הייתה חותמת על הסכם בבוקר ודופקת העם הפלסטיני בערב, עובדה שאסור להתווכח עליה, אז בבקשה, אל תעשו ממדינת ישראל "מלאך" ואם אני מדבר בצורה הזאת, רק מתוך ההיגיון.

ביילי_007

New member
שוקר שוקר שוקר.....תסכל..

אם תגיד את זה על יד קלינטון או ברק שישראל דופקת את הפלסטינים, הם פשוט יצחקו אליך...קמפ דייויד מזכיר לך משהו...:)

B.Shokor

New member
בקיצור אחי! ותהיה ישר ולעניין..

לא הבנתי על מה אתה מדבר, אז אנא ממך תסביר לי.

NoyNoy

New member
לא בטוחה שזה המצב לגמרי.

אתה צודק חלקית. אבל הבעיה היא לא "בשלות", העם הפלסטינאי מורכב מהמון אנשים. הבעיה היא שמדינת ישראל יצרה משקעים עמוקים וקשים אצל הפלסטינאים. הרי יש סיבה לכך שרק לפני כמה ימים ראינו איך שולחים ילדים בני שמונה לקייטנת שינאה, בה לומדים איך להכין מטען חבלה, ובה עוברים פעולות על היתרונות שבהתאבדות. כל עוד ימשיך מעגל השינאה הזה, באמת שום דבר לא יתקדם. אבל צריך שני צדדים כדי להפסיק את השינאה הזאת. אתה באמת כל כך בטוח שהעם הישראלי מוכן לשלום? אני חושבת שיש צעד שצריך לקחת לפני שמתחילים בתהליך שלום. מדינת ישראל צריכה להכיר בזה שהעם הפלסטינאי הוא עם שמדוכא על ידנו. פעם אחת דיברתי עם חברים שלי על המצב, כמה שקשה ומפחיד ללכת ברחובות הומים, ועל כמה שזה מתסכל להתעורר כל בוקר ולקרוא על עוד חיילים הרוגים. אבל אז מישהו אמר - "טוב, לפחות אנחנו לא ילדים פלסטינאים בעזה שרעבים ללחם."

קלייר

New member
נגעת בבעיה העיקרית/החדרת השנאה

נגעת בבעיה העיקרית שקיימת בין שני העמים, החדרת השנאה,ובעיית הרעב הקיים בעזה וברוב שטחי הפלסטינים,את זה לפחות הינו חיבים לשפר ,אוכל ותנאים מינימלים,לילדי הפלסטינאים,

NoyNoy

New member
בדיוק. ויותר מזה,

להפסיק לטחון לילדים בשכל שהם צריכים לשנוא, ואני לא מדברת רק על הפלסטינאים. אני מדברת על הורים שיושבים מול הטלוויזיה ואומרים לילד שלידם שכל הערבים מסריחים, או "מוות לערבים". שני הצדדים כאן חוטאים בחטא השינאה... ושני הצדדים צריכים להפסיק את זה. הרי בשינאה אין שום דבר חיובי, זה רק מעורר אלימות וכעס.

B.Shokor

New member
ולכן אנחנו פה..

בשביל להפחית רמת השינאה, זה מה שנקרא דו-קיום.

B.Shokor

New member
האחד הזה הוא החכם והדו-קיומי לפי

דעתי. לפי דעתי הבן-אדם הזה שאמר לכם "טוב, לפחות אנחנו לא ילדים פלסטינאים בעזה שרעבים ללחם) הוא החכם והוא הדו-קיומי שמבין את המצב. אפשר לדבר כל החיים כמעט בלי תועלת, אבל אפשר בתוך כמה דקות שמישהו יומר משפט חכם מאוד כמו האחד הזה.

קלייר

New member
דו-קיום/פירושו-לראות את הסבל אצל

דו-קיום פירושו-לראות את הסבל של הצד השני ולא רק אתהחצר של עצמו להיות ער למצבם,ובעיותהם

למעלה