חברים יקרים

ללא ספק התקדמותך מרהיבה

ממש קפיצה אבולוציונית. מעכבר לקוף. ואכן ישנם מחקרים, אשר עדיין בחיתוליהם (תרתי משמע), החוקרים תופעה של חיקוי תבניות באבולוציה. אמנם מצינו היבטים של חיקוי התנהגות בקופים, אך האם יתכן שהאבולוציה עצמה נוהגת כך ומחקה מסלולים מוצלחים? מה יהיה אתך גוב חמור רחוב? הלא אתה הוא האיש שהיה גיבור ציד, תראה מה נעשה ממך, איפה המקוריות? איפה השנינות? תראה מה שקרה לך. סיכה קטנה ננעצה בך ופוף התפוצץ כל הבלון. ואם מה נשארת? עם הדברים המושרשים בך ביותר - זימה, משגל חמורים ונפיחתם. שים לב שזהו התוכן העלוב של כל נסיונותיך האחרונים כבמתוך טרוף קטסטרופלי של נסיון להשיב לעצמך את כבודך השדוד, הבזוי והרמוס. האם לא נתת דעתך לכך שמלבד שדמותך הנובלית הולכת ומשתרשת בעומק תודעת ציבור הקוראים ואף בתודעתך אתה עד כי תשכח את זהותך טרם היות הנובלה, מלבד זאת הנה אתה מוסיף עוד תמונה אסוציאטיבית העולה בדמיון כל קורא בראותו את שמך - חמור שגלן ונופח עם תבן בין אזניו. לא חאראם? מה קרה לך? עוד פעם נפיחות ועוד פעם חמור ועוד פעם משגל. אתה כלל אינך רואה כיצד הנך מתדרדר? האם זו הרמה שציפו ממך?

לא יאומן, רק עכשיו קלטתי

את הראש שלך. התחבטת במשך יומיים מה לעשות עם התחזותך הקודמת לאחותך הצולעת כשהיית על הקרשים ובשיא טרופך ויאושך לא מצאת דרך להתחנן שאפסיק אלא בהתחזות ובניאוץ שם ה'. ואח"כ כשהתאוששת מעט התחלת להתחבט. האם להכחיש? אי אפשר כי ההתחזות ברורה. לא להכחיש? זה הודאה גמורה בעליבותך. הרי היה לך כבוד פעם. מה זה פתאום גוברנור מסתתר אחר שמות בדויים? העד כדי כך נמעך הוא? וכך התלבטת במשך יומיים. ומכיוון שלא הכחשת עד כה אז כבר ודאי לא ניתן להכחיש, אז בחרת בטריק הבא - הלכת ופתחת חשבון חדש עם שם הדומה לשמי (נראה שאתה חושב עלי הרבה לאחרונה) ובאת וזרקת הודעה מתחזה נוספת אך הפעם בפירוש לא ניסית להעלים את ההתחזות ואף הוספת את אחד ממספריך המפרסמים בסוף. יעני, זו דרכך להתחזות וכך נהגת תמיד ואין בכך חידוש ולא חלילה שנסוגת לטכניקה זו מחמת התדרדרותך לתחתית הבוצה. נפלא גוב. כמו בילדותך. כמה אופייני. אבל דבר אחד לא הבנתי, מדוע בהתחזותך הקודמת לאחותך המפגרת לא צרפת את אחד ממספריך?

Governor

New member
אין לי מושג מי מחליף אתך מכתבים,

ומכיוון שההודעות להן אתה מגיב הן הודעות של `דורשי שלומך` שונים ולא שלי, אין אני אפילו מקבל notification. עם זאת, בתורי אחר פליטותיך, שמא יש בהן איזו התאוששות ממפלותיך הצורבות בעניני אבולוצית-מעבדה, אני שם לב כי אתה נושא את שמי לשווא על שפתיך תוך התקוטטות עם אחרים. אני ניחם על כי אחלתי לך בהזדמנות מסוימת, חורבן נפש. לא תארתי לעצמי שברכתי תתקים. סדר את חייך בלי לאזכרני, נכא-נפש (וגם נכה-נפש)... 0284392000

גאיוס?

האם ישנה דרך לברר את ה IP של המשתתפים המכערים השונים שנצטרפו לסוף שרשורון מוצלח זה מלבדי ומלבד גוברנור ולראות אם הם זהים במקרה ל IP של גוברנור או אחד מידידיו? ולך גוברנור, ברוב טרופך התבלבלו לך העבר והעתיד. שהרי מפלתי ותבוסתי היו עד שרשור זה בגדר הבטחה עתידית (הצעת לי הרי להכין כובע לא?) והנה עכשיו הפכו הן ל"מפלותיך הצורבות" בלשון עבר. אלא אם כן אתה קורא להפרכתי את מודלו של ויזיני כמפלה או לאופן פרשי את המאמר שויזיני לא הצליח להבין. אם כן שיבושם לך. או שמא אתה מתכוון למאמר המקורי ולהוכחתך המופלאה לגבי מספר המולקולות בעולם. בנושא מאמר זה כמדומני ששאלתיך כמה שאלות על אופן הבנתך העלוב את המאמר, שבעקבותן נעלמת לשבוע ועד היום לא השבת (ושלא כדרכך להשיב תמיד מילה אחרונה). כך או כך, אני תקווה שמפלותי הצורבות שמורות עמך בארכיונך ושתראה להשתמש בהן ולהזכירן ככל יכלתך. בארכיוני הן שמורות.

vizini

New member
את המודל שלי הצלחת להפריך בדמיונך

בלבד. ולגבי הבנת מאמרים, כבר הראית את "כוחך".

ד"ש חמה ממני לזוגתך הבלתי נשכחת.

מישקה דורש בשלום יולדתך (לא הבנתי מעולם מה מצא בה, אולם אם זו נהנית וזה אינו חסר - סרוב הוא מדת-סדום. על מטת סדום - לית מאן דפליג). אה, ראיתי את הצעת clairv במעלה הפתיל. אני חולק עליה. איני סבור שבעילתך ובעילת יהוה באחוריכם תשנה משהו. זה עלול רק להוביל להתמכרותכם, ולהצריך הגדלת מינון באפן בלתי פוסק. המספרים? אני משתמש בתכנה היוצרת חתימות דיגיטליות. אין זה אמור להיות מספר הטלפון של יולדתך. אם כן הוא - אך יד המקרה בדבר. 4901681160822

Governor

New member
התכוונת לבטח ל`ריקא`, לא? הכיצד זה

אינך מסוגל להגות את תארך ללא שגיאה? ולבש חולצות בעלות צוארון גולף גבוה. איני מסוגל להתיק עיני מעורק הצואר הפועם שלך... 0284392000

לא

התכוונתי ל 'ריקה'. כמו 'בוצה', 'תיפלה', 'עיפשה' וכו. נסה לקרוא את המשפט שלי עם כל הדוגמאות האלו ותראה שכולם טובות כאחד וכולם נכונות. אתה תוכל להבין זאת (אני מקווה). לא הבנתי מה הבעיה שלך עם העין. תעקור אותה וגמרנו. וחכה שתרגיש את שריגי אצבעותי על צוארך.

אׁ

New member
לא מצאתי נסה לתת קישור

לחץ עם הכפתור הימני של העכבר על הנקודה שבתחילת התגובה שלך ולחץ "העתק קיצור דרך" לאחר מכן הוסף את המילים "הנה המקום" בכתובות אינטרנט נלוות בשורת התיאור ולאחר מכן לחץ על הדבק בשורת הקישור א.

L7

New member
משימות לדב שכול: סיבות להמצאת ה'

1- נסה לרשום סיבות אנושיות חברתיות ואחרות שעשויות היו להביא להמצאת אלוהים ודת, אם תניח כתרגיל אינטלקטואלי שאין אלוהים. (בסוף התרגיל בוודאי תגיע למסקנה שהמצאת אלוהים ודת היתה בלתי נמנעת) 2- נסה לבדוק עצמך מול נפלאות הבריאה . קבל את אלוהים כבורא הכל ויוצר הכל. אך חסר כל עניין במין האנושי. אז איך נראית לך הדת עכשיו? לא רלוונטית . לא כן?

אׁ

New member
mister

למרות שאינני מר דב שכול אגיב כפי הבנתי את הדברים 1 - כמובן שישנו רצון אנושי לקיומו של כוח עליון מגן ומושיע - דב שכול לא ניסה לשכנע אותך בקיומו של כוח שכזה על סמך אותו רצון אנושי אלא על סמך פלאי החיים. הגב נא לטענות אלו ועוד - מדוע ישנו צורך שכזה ידידי היקר איך לדעתך התפתח אותו רצון. 2 - גם במידה ואותו בורא איננו מעונין במין האנושי - לא כל עניני הדת נופלים ארצה - הצורך להודות למי שעשה לי טוב גם קיים גם אם אותו אחד לא מעונין בי הכרת התודה הינו ערך גם ללא ענין נמען ההודאה. אׁ

למעלה