חברים יקרים

Governor

New member
הרגע טמבוני (אהם, פגושי).

קבלתי מספר מסרים תמהים בעקבות הודעתי זו, ולאחר שעינתי בה מספר פעמים השתכנעתי כי אכן נתן היה להבינה שלא כהלכה. מובן שאתה אצלי כעת בקטגורית ITNP (קצור של I take no prisoners), אולם לא התכונתי לחורבן פיסי, אלא נפשי. אחלתי לך שתאריך די ימים לחזות בפריצת דרך בתחום הביוכימיה והביולוגיה הסלולרית (של התא החי), שתחריב את עולמך בענין אבולוציה מולקולרית ואבולוציה proper, ותיתר (תהפך למיותר) לחלוטין את `בורא`, אשר מצוי אך בתבן אשר בין שתי אזניך. אחלתי לך שבר נפשי. זה הכל. והאינטרפרטציה שעלתה מיד במוחך למקרא דברי מעידה כי אתה באמת חולה וזקוק לעזרה מקצועית... 0284392000

כך או כך

איני מוכן לקבל את קריסתך בשלב מוקדם זה. כבר ראיתי בעיני דמיוני את עדרי רומסים את חצרות ארכיונך. כבר ראיתי את עצמי בדמיוני לש אותך לאט לאט, מעצב אותך ומבשיל אותך לאט ובסבלנות עד שאגישך כאשכול בשל לפי. מה התרוקנת לי פתאום? מה התחלת להגרר לתקוות ואיחולים? תכף תתחיל גם להתפלל כאן. לאן נגיע? ,והאינטרפרטציה שעלתה מיד במוחך למקרא דברי מעידה כי אתה באמת חולה וזקוק לעזרה מקצועית... " תראה כמה שאתה חולה עלוב. לא שמת לב כי האינטרפרטציה שעלתה במוחך לגבי האינטרפרטציה שלי היא רק אינטרפרטציה במוחך. האינטרפרטציה היחידה שעלתה במוחי בהודעתך הקודמת ובכמה הודעות כבר היא תחושה איומה של החמצה. קיויתי שלפחות תהיה יריב. קיויתי שתחזיק מעמד לפחות עד הסיבוב הראשון. שתאבד כך את עשתונותיך עוד בחדר הלבשה? ככה להתפס עם התחתונים? (אגב, עכשיו כשאני מסתכל על תחתוניך, צור איתי קשר במסר ואלמדך לנגב ביעילות. מה זה כל הטינופת הזו שדבוקה בך?) זה לא חלמתי. דביל עלוב, בטח חשבת שאם תתחיל לתקוף אותי על מזגי ועל ויכוחי עם ויזיני זה יתן לך איזה עמדת מוכיח בשער. דע לך - לעולם, לעולם אל תנסה לשפר עמדות לעמדות שלא עמלת עליהם ולא קניתם ביזע. לא עמלת מעולם על המוסר ואינך איש בעל מזג טוב, אינך איש המקבל דברי אמת ועוד כיעורים רבים יש בך שאולי אמנה בהמשך. ובתור שכזה עליך לשמור היטב את פיך ולא להתחזות ליפה נפש. אם תעשה מעשה זמרי ותבקש שכר כפנחס לא יועילו בקשותיך. אחלת לי שבר נפשי הא? אז מה אם איחלת? מי שומע את איחוליך? אין לך אלקים ואין לך מצפון ואין לך למעשה כלום חוץ מריקנות מפלצתית. אז מה שווים האיחולים שלך? מי שיש לו אלוק, ויש לו מצפון והוא שלם עם מצפונו ועם אלקיו - אינו בר שבר ואינו בר הבסה. כל איחוליך וברכותיך אם כן אינם אלא נפיחות אחרונות מההבל הגס שנשאר בנודך הקרוע.

Governor

New member
נראה כי פקעה לה מררתך לנכח התבוסה.

היש לך זאת גם בגרסה מודפסת על גבי ניר רך, או על גבי מגבונים לחים? 0284392000

לא

אין לי. צר לי אך דברים אלה בנוהג שבעולם עוברים בעל פה מאב לבן. אני מודע לכך שיש לך חשכי ילדות רבים וכנראה שזה אחד מהם. אני לא מאשים רק את הוריך. אין לי ספק שבמדינה מתוקנת לא היית נגרם. ולכן, היות וגם אני מרגיש חלק מהאשמה, אשתדל לתרום ככל שאוכל לחינוכך מחדש.

Governor

New member
אין ספק שהוריך היו צריכים להכיר

אמצעי-מניעה, על מנת לחסוך disgrace ל- human race. אולם, את הנעשה אין להשיב, ולא נותר לי אלא להשתעשע בך, ולהפיק ממך את המכסימום... 0284392000

הזכרתני כעת

בתקופה בה גרנו בשכנות. אחת התקופות הקשות בחיי. איני יודע איך לאמר לך זאת גובי. אבל עכשיו כשבגרת פיזית לפחות אפשר לעמוד מול פניך החתומות והאומללות ולהשתעשע במחשבה שהנך מבין. אוי גובי גוב, לו ידעת איך אנו השכנים בכל עברך מול דלתינו, היינו מפנים פנינו ומזילים דמעה חרישית. גם כרגע כשאני מספר זאת, דמעות של צחוק ובכי יחדיו עולות בי בראותי מה יצא ממך. מה קשה היה אותו יום סגריר שבו הגיעו, באיחור של שנים רבות, העובדים הסוציאלים מלווים בשוטרים אשר אסרו את הוריך הנאלחים ואותך לקחו למקום מבטחים. ללא ספק, ראוי להם להוריך שירקבו שנים רבות בכלא על המעשים האכזריים שעוללו לך. זכורני כיצד נכנסנו השכנים לבית העזוב לאסוף את חפציך. זכורני את חדרך עם אלפי גליונות נייר הפזורים בו ועליהם עונשי הכתיבה תמה שהיו מטילים עליך הוריך. זכורני שעל כמה גליונות היו כתובות שורות שורות של "תבן בין אזניך" ובדף אחר "תלולית גללי אלף מהבילים" ובדף אחר "הוצאת לי המילים מהפה" וכן הלאה. ועתה הגיעה השעה לספר לך זאת - אני הייתי זה שהצעתי שיעסיקוך בעיסוק שבו אתה עוסק כיום, שבו ניתן לך כר נרחב זה של במה ציבורית אשר בה תוכל מבלי להסב שום נזק שאינו וירטואלי להוציא הוצאה משחררת של כל אותם הבלים שדחסו הוריך למוחך בכל שנות ילדותך. אני מביט כרגע על עיניך האטומות, החלולות וליבי נצבט בי. יש לי עוד רבות לספר לך על אותה תקופה, אך נראה שרגע הבהירות שדימיתי לראות על פניך תם ואתה שוקע כרגע שוב בעולמות החשך והשממון, מנת חלקך בעולמך. די להיום. לך תנוח גובי מסכן, שים ראשך על סחבותיך והשתדל שלא לחשוב על כלום. בהמשך עוד יש לי רבות לספר ועוד חזון למועד.

Governor

New member
נובלה נאה.

מכיוון שטרחת והיא כה חשובה ורבת ערך לך, מדוע לא תנצור אותה ותשמרנה כבבת-עינך, בשקע מוצנע כלשהו בגופך, ונעלוז כולנו בששון ושמחה? 0284392000

אתה תמיד

שמור עימי באותו שקע מוצנע. ואילו הנובלה שעתידה עוד להתפתח אם אראה בה צורך שיקומי, מקומה כאן. הפנם את תכנה תחילה לפני שאספר לך דברים רבים נוספים על עצמך שלא ידעת.

Governor

New member
מה אתה מסוגל לעשות, נפיחת חמור,

פרט לעינוג עצמי ביד ימין? 0284392000

את יד ימיני

אתה עוד עתיד להרגיש (וירטואלית כמובן). ובנתיים, כדי לקבל תחושה, היזכר בצ'פחות שקיבלת תמיד מחבריך לכיתה. היזכר בתחושת הסמרטוט שליוותה תמיד את ימי חלדך.

clairv

New member
אוי, אני יודעת מה ירגיע אותך.

אמנה לך רמך צעיר שיבעלך באחוריך כדבעי. אותך ואת יהוה. מובטחני שתסתובבו מספר ימים ברגלים מפושקות, עיניים מצועפות, ופנים מחייכות

הסרסורית הוירטואלית

מזכירה באופן מחשיד מישהו שמשתעמם ב'יהדות ראציונאלית'...

הזכרתני בדבר

אחד הפרקים הקשים באותה תקופה היתה נטייתך לקוקסינליות. כמובן שאי אפשר להאשים אותך בכלום אבל זה היה ממש נורא. זכורני גם כיצד הפרידוך מאחותך הצולעת והמפגרת. אני ממש לא יכול לחזור כאן על כל המחזות הנוראים שאנו השכנים היינו עדים להם בכל יום. זוגתי שתחיה הזכירתני אז שעוד כשעברו הוריך לגור בבניין אמרה לי היא - "מיצאנית זו ושיכור זה שום דבר טוב לא יצא". ואחרי שעברנו מה שעברנו והיה מה שהיה, איכשהו יצאת מאותו משבר ותפסוך שגעונות אחרים. והנה אני רואה ששוב חזרת לזאת. אך בעצם אין להתפלא. הרי החילונו בתהליך שיקומי. וכחלק מתהליך זה כפי הנראה יהיה עלינו להעבירך שוב דרך כל יסורי ילדותך כחלק מהתרפיה. נ.ב הבהרה קצרה לקוראים הנכבדים שאינם בקיאים בנפשות הפועלות. מיסטר גוברנור יודע היטב את סלידתי וחרדתי מחילול שם ה'. וכבר נגער הוא על ידי פעם אחת על שימושו בטכניקה זו כשהוא על הקרשים. נגער היטב וחדל מזאת מאז. ואכן הוא צודק. איני מתכוון להגיב על הודעותיו באם יגרום הדבר לחילול נוסף. אלא שלמעשה אין צורך בכך. בהשתמשו כאן בטכניקה נואלת זו ועוד בהתחזות לאחותו הצולעת, העיד הוא על עצמו כאלף עדים שנדחק הוא לתחתית הבוצה של הבוצה, ידיו קטועות ורגליו עקומות ומלא פיו אשפה. ולך עלוב נפש אומר - ניצחתני בזאת ואתן לך שקט. אבל סמוך על דב ולהבא כשיעלה על ליבך להרים ראשך - דב בסביבה, ואת סדרת החינוך שאתה צריך לעבור, אמצא דרכים להעבירך.

Governor

New member
`אבל סמוך על דב ולהבא כשיעלה על

ליבך להרים ראשך - דב בסביבה` אני מקוה שאתה מחויב לכך, מזון זבובים, ומתכוון ברצינות. אני זקוק לשק חבטות מדי פעם. היכן אתה? מובן שתשפוכת מררתך שצבעתך ירוק הונצחה בארכיוני... 0284392000

איך היה הלילה?

נראה שבכל אופן הצלחת להרדם. וקמת ושכחת הכל. לא נורא. הוכח בניסויי מעבדה שחולדות אינן לומדות כלום במכה ראשונה ואעפ"כ הצטברות תופעות טראומטיות וחזרתן מעוררת בהן תהליך שניתן לכנותו למידה. אהיה מוכן לשמש לך קיר חבטה לחבוט בעצמך כל אימת שתחשוק בלימוד. אאלפך בינה וארביץ בך תורה. האמן לי גוב דרוס דב, טרם טעמת אימה אמיתית מהי. אם ברצונך להקריב עצמך על מזבח המדע ולשמש כאן כשפן נסיונות חי, תחת לחץ אבולוציוני שהולך ומתגבר, שיבחן אם תשרוד ואם תשתפר - בבקשה. דב לשרותך.

Governor

New member
חבל, מה שגלוי עריות בתוך המשפחה

יכול לעולל, והרי אצלכם סרבו להפיל בעקרון... 0284392000

יש לציין

שאנו מתקדמים לפי המסלול המתוכנן. בתחילה היית דינוזאור ועכשיו הפכת לאחד מאבות היונקים אשר כידוע היו יצורים קטנים ונפחדים. כך גם אתה - צויץ פה צויץ שם וחוזר לסדקי מאורתך. נראה עתה איך תתקדם במסלול הפרימאטים ואם תהפוך במהרה לקוף או שיהיה צורך באסונות גלובליים נוספים. ולעניין ההפלה. אתה צודק בעיקרון. ואכן כשאמך נכנסה להריון שאלתני זוגתי אם לא כאן המקום לערב את הרשויות ולמנוע את הסבל הזה ממך ומהבריות. והביאה כראייה את אחותך המפגרת שאמנם אינה בת אביך אך בת אימך ואם מאמך לבד עם פלוני בלתי ידוע יצא כזה דבר מה יצא מאימך ומאביך? ואני, ואכן אני מודה בזאת - בחפזי, הסיתיה במנוד יד ואמרתי לה "מה לך רעיתי? איסור חמור הוא זה ואת הנעשה אין להשיב, תהא המפלצת אשר תצא מזוג זה אשר תהא". היום, במבט לאחור, כבר איני בטוח. יתכן שהיה עלי לחפש יותר אחר היתר הפלה וכך היה נמנע צער בעולם ורגש האשמה שאני נושא מאז על כתפי.

את ענוגי זוגתך אני נושא עד היום

בחבה נוסטלגית, כזכרון יקר, ומצקצק שפתים מדי הזכרי בה. היא היתה ממש לולינית שובבה. אני מקוה שחלקך שפר כחלקי, והיא מרעיפה עליך מטובה כשם שהרעיפה עלי. אשר ליולדתך - אין זה מדרכי לתלות בוקי וסריקי בבנות ישראל כשרות, אולם מכיוון שלא בכשרות עסקינן, אצין כי ממש קשה היה להסות את אנחותיה עת נבעלה למישקה, חמור משקנו, כתשעה חדשים טרם הביאתך לעולם (אל חשש. הטכסונומיה מלמדתנו כי cross breeding אינו אפשרי במקרה זה, לכן בין אם אתה מאמין בטכסונומיה, ובין אם לאו, rest assured, אינך עיר). אין צל ספק - היא פושקת כהלכה. אשר לפרות ההלולים, אתה/אחיך/אחיותיך - סוף מעשה במחשבה תחילה. מחשבה לא זהינו בשום שלב, ומכיוון שהוריך לא נועצו ב`דור ישרים`, יאלצו שרותי הרווחה לשאת בנטל, ובבנין ארצנו ננוחם... 4901681160822

למעלה