חברים יקרים

vizini

New member
ענית את התשובה בעצמך.

"ועוד - הן הגנים הזכריים והן הנקביים נמצאים גם בזכר וגם בנקבה..." זו התשובה...

vizini

New member
זה רק למבינים.

הדיוטים צריכים לקרוא את הספרים שהזכרתי, ובו מוסבר הכל ביתר פירוט.

אתה בטוח?

כי אם למשל יהיו כאלה שהבינו את קןשייתי אך לא הבינו את תירוצך (הריני חוזר עליו - "..."), ומאידך לא יטרחו לקרוא, עוד עלולים הם להשתכנע מדברי.

vizini

New member
מי שמשתכנע מדבריך מבלי לנסות

ולמצוא את התשובה במקום שציינתי, לא ראוי שאצטער עליו...

איך אומר גוברנור (מישהו ראהו אגב?)

לא נועד ויזיני זה אלא כתמרור אזהרה לכולנו. ראו ידידי, וברצינות, מי שנשאר בו איזה כח ראות, ותסלח לי ויזיני על שאני מתעסק בך קצת. תכליתי יקרה לי יותר מכבודך. ראו נא כיצד האיש איבד כל יכלת חשיבה. הוא אפילו אינו שם לב כמה שהוא עושה צחוק מעצמו. ולא מחוסר יכולת מולד. זוהי האקסיומה הנוראה - "אין אלקים". נקודה. וכל מה שסותר אקסיומה זו אינו נראה.

Governor

New member
כתר נא זעיר חמודי, ובינתיים לא יזיק

לוודא שיש לך כובע בהשג-יד... 0284392000

או, הנה חזרת מהרי החושך

ומה הבאת ממחוזות הכלום? ומה למדת באפסי ארץ אפס? ראה להכין לך גם כן: כובע טמבל ופומפון ליצן ומדבקת תו תקן טיפש סטנדרטי על המצח.

Governor

New member
היה נחמד לחזות כיצד מקפחים את שוקיך

כדבעי, אולם, מרשים מכל היה להיות עד למניפסטציה נדירה בעצמתה, של מזג רע של פאגאן מתוסכל שפקעה מררתו, ושל חרצובות לשונו אשר הותרו ושולחו באפן שאינו בר-כבוש - כל זאת לנכח קור-רוח ואפוק מרשים של אתאיסט... אישרתנו, טמבוני, (אהם, פגושי), אישרתנו... 0284392000

יפה שנחמד לך

מקפחים את שוקי? שוב שכחת את משקפיך? נו, אבל אם אתה מוצא נחת מקור רוחו ואפוקו המרשים והגיונו ויושרו של ויזיני, מי אני כי אפריד ביניכם. לא לחינם הלך זרזיר אצל העורב. טוב לראותך במיטבך.

Governor

New member
`לא לחינם הלך זרזיר אצל העורב`

לא צפיתי שכבר תקרוס להלקאה עצמית. מיהו העורב אליו חברת, טמבוני (אהם, פגושי)? 0284392000

Governor

New member
וכרגיל, המניפסטציה של מזגך הנתעב

תונצח בארכיוני, לצד תבוסתך... 0284392000

לעונג הוא לי

לשכון כבוד בארכיונך. ראה זאת מצידי כמתנת שרות דב. ובנתיים, הייתי מציע לך להוריד מעט את קולך. אני מבין שהגעת כעוס וסעור מאיזה מקום חושך שבו נגנזת לכמה ימים, ונתוסף לזה שראית את חברך גוסס כאן במשך כיום תמים. אני מבין שאתה במצוקה כלשהי אבל אין צורך לצעוק כדי למשוך תשומת לב ואל תתפרק לי טרם זמנך. והאיש האחרון שהייתי מצפה שיטיף לי על נתעבות מזג הוא אתה. אז - אל תשכח את מקומך פן אצטרך אני להזכירך.

Governor

New member
אז, מסתבר, הענג הוא חויה ששנינו

חולקים. `אני מבין שהגעת כעוס וסעור מאיזה מקום חושך שבו נגנזת לכמה ימים` לא. אני תמיד משועשע לנכח הפאונה החרדית. תיתי לכם על הבדור שאתם משביעים אותי `ונתוסף לזה שראית את חברך גוסס כאן במשך כיום תמים` אינך חברי ולא מפריע לי לראותך מדמם `אני מבין שאתה במצוקה כלשהי אבל אין צורך לצעוק כדי למשוך תשומת לב ואל תתפרק לי טרם זמנך` לא. הכל מתנהל אצלי למישרין, אלא שהדחף לבעט בך פשוט אינו בר-כבוש. דומה שלרגלי רצון משלה `והאיש האחרון שהייתי מצפה שיטיף לי על נתעבות מזג הוא אתה` לא. אתה הוא זה אשר צריך לצקת מים על ידיך. נתעב-מזג הוא שמך האמצעי `אז - אל תשכח את מקומך פן אצטרך אני להזכירך` ספר לי מה בדעתך לעשות, מזון-זבובים שלי... 0284392000

נתתי לך

אתמול עצה כנה אך נראה לי שלא קיבלתה ברצינות. אז אבאר כוונתי - לא הכל רע באבולוציה ואפשר להשתמש בה למשל כמשל. והנלמד ממנה לענינינו - תן לעצמך להתפתח באופן אבולוציוני. התאם עצמך למשתני הסביבה והזמן. אם תבקש או תדרוש זאת, אוכל אני או אאלץ לשמש לך כלחץ אבולוציוני. ולעיתים אף אביא עליך אסונות גלובליים. אך כוונתי לטובה. אכחיד את הדינוזאור שבך, אולי ישרוד היונק שבך. אכחיד את הקוף שבך, אולי ישרוד האדם שבך. וכך הלאה. "ספר לי מה בדעתך לעשות, מזון-זבובים שלי..." - כל העניין באבולוציה הוא שהיא אינה נצפית מראש. אבל די לך אם תסתכל לרגע על עצמך, ועל מעשיך באופן כללי, על תרומתך למדע או לתרבות או לחברה, ותבין שאבולוציה רבה עוד לפניך.

Governor

New member
נקוה שעוד בימיך תחזה בחורבן עולמך

ועיניך קמות מזוועה. נראה כי פחות מכך, לא יסכור את לועך... 0284392000

נאה מזגך

איש בזוי וריקה, והולך הוא ומתעדן משעה לשעה. הרי ביקשתי ממך, אל תתפרק לי טרם זמנך. אני צריך אותך שמן וחי. לכשאנעץ בך ציפורני. ואסגור עליך מלתעותי. בפעם הבאה כשאתה מכריז מלחמה, תקח בחשבון שעלול להיות צד שני כנגדך. ובפעם הבאה שאתה מכריז מלחמה תחשוב בכלל אם יש לך על מה. ותקח בחשבון שאתה יכול להתחיל בה אך אינך יודע מה ישאר ממך בסופה. ותקח בחשבון את ההסתאבות האיומה שפשתה בך כל השנים האלו שאתה יושב כאן ורב עם ילדים על גללי בקר מהבילים ושאר דל מבחר ביטוייך.

למעלה