בעצם אתה אומר
"לא משנה מה אתה טוען, לא משנה האמת. לא משנה אם אתה עונה לי על שאלתי - כל שאני רוצה לעשות הוא לומר אני שואל: האם יש לצומח/חי מנגנונים שתוצאתם אדפטציה, או לא? האם יש לדומם מנגנונים כאלה או לא? אם התשובה לשתי שאלות אלה _אינה_ זהה, אזי _אינך_ יכול להקיש מן הדומם אל הצומח/חי... והנה עוד פעם אני שואל: האם יש לצומח/חי מנגנונים שתוצאתם אדפטציה, או לא? האם יש לדומם מנגנונים כאלה או לא? אם התשובה לשתי שאלות אלה _אינה_ זהה, אזי _אינך_ יכול להקיש מן הדומם אל הצומח/חי... ושוב אני שואל: האם יש לצומח/חי מנגנונים שתוצאתם אדפטציה, או לא? האם יש לדומם מנגנונים כאלה או לא? אם התשובה לשתי שאלות אלה _אינה_ זהה, אזי _אינך_ יכול להקיש מן הדומם אל הצומח/חי... אההה.. אני מטורף. לא תוכלו לעצור אותי לא משנה כלום אאההההה אני שואל: האם יש לצומח/חי מנגנונים שתוצאתם אדפטציה, או לא? האם יש לדומם מנגנונים כאלה או לא? אם התשובה לשתי שאלות אלה _אינה_ זהה, אזי _אינך_ יכול להקיש מן הדומם אל הצומח/חי... אני שואל: האם יש לצומח/חי מנגנונים שתוצאתם אדפטציה, או לא? האם יש לדומם מנגנונים כאלה או לא? אם התשובה לשתי שאלות אלה _אינה_ זהה, אזי _אינך_ יכול להקיש מן הדומם אל הצומח/חי... אני שואל: האם יש לצומח/חי מנגנונים שתוצאתם אדפטציה, או לא? האם יש לדומם מנגנונים כאלה או לא? אם התשובה לשתי שאלות אלה _אינה_ זהה, אזי _אינך_ יכול להקיש מן הדומם אל הצומח/חי... אני שואל: האם יש לצומח/חי מנגנונים שתוצאתם אדפטציה, או לא? האם יש לדומם מנגנונים כאלה או לא? אם התשובה לשתי שאלות אלה _אינה_ זהה, אזי _אינך_ יכול להקיש מן הדומם אל הצומח/חי... אני שואל: האם יש לצומח/חי מנגנונים שתוצאתם אדפטציה, או לא? האם יש לדומם מנגנונים כאלה או לא? אם התשובה לשתי שאלות אלה _אינה_ זהה, אזי _אינך_ יכול להקיש מן הדומם אל הצומח/חי... אני שואל: האם יש לצומח/חי מנגנונים שתוצאתם אדפטציה, או לא? האם יש לדומם מנגנונים כאלה או לא? אם התשובה לשתי שאלות אלה _אינה_ זהה, אזי _אינך_ יכול להקיש מן הדומם אל הצומח/חי... " סוף ציטוט לבריאות א.