חברים יקרים

karen_karen

New member
חברים יקרים

קמתי היום בבוקר והחלטתי שזהו... אני חייבת להתגבר עלייך אין לי כל ברירה .. חייבת להמשיך ולשרוד בחיים אילו איתך או בלעדייך... לצערי אין לי כל ברירה אני חייבת לבד... לא כל כך נורא טוב לי עם עצמי ויש לי חיים די טובים בסה``כ.. רק צריכה אני להעריך אותם כמו שצריך... יש חברים יש חברות יש עבודה ויש גם קצת צרות... אך אילו החיים ואני חייבת להילחם כי אם לא אלחם לא אצליח. יש בי פול מוטיבציה והכול הודות לך אריק... כשאני חושבת עליך אני מתחזקת יותר ויותר.. יש לי פה חברים בפורום שחבל שאתה לא מכיר.. אנשים מקסימים שאותי אוהבים ולי דואגים.. אז אריק נא ממך שמור עלי מלמעלה... והראה לי את האור הטוב בקצה המנהרה .... האור שיוביל אותי אל האושר חזרה גם אם הוא בלעדייך.... אוהבת את כולכם ... אני חזקה!!! תודה קארן בהמון המון אהבה {} }{

וואו, איזה חשיבה מדהימה..

חמודה, אני שמה לב לאחרונה שאת נורא פסימית, אפילו אובדנית.. וזה ממש מפחיד אותי.. אני לא ממש יודעת מה לכתוב לך, אולי זאת דרך להוציא כאב. מקווה שתעזרי בנו, אנחנו יכולים לתת המון כוח.. כמובן, כפי שאת רואה אנחנו לא כאן איתך כל הזמן, ולא תמיד יש מה לעשות נגד זה, אבל כן, אנחנו כאן.. אז נצלי את שירותנו ואהבתנו... ותחזיקי מעמד, טפלי בעצמי ותתחילי לפנות אל החיים. בהמון אהבה. ניב

תרנגולת

New member
קארן יקירה..

גאה בך מאוד ומאמינה בך מאוד שתצליחי.. גם אם קשה. את מקסימה..

בורה

New member
אני לא כל-כך בנאדם חברותי

ולא ממש מכירה מערכות יחסים שהם לא של תלות או לחילופין של תמיכה. אז קשה לי להבין איך מאיה וקארן וכולכן מצליחות גם להיות העוזרות וגם לקבל עזרה באותו פורום. אצלי אני משחקת את ה``תומכת`` בפורום הפרעות אכילה אחר, ופה אני קצת נרקסיסטית ומדברת רק על עצמי. קשה לי להגיד לכולכן כמה שאתן נהדרות ולהגיב לדברים שבאים מכן. אבל אני עדיין אוהבת בדרכי שלי... אל תעלבו אם אני לא מגיבה טוב.

בורה

New member
קארן את לא איפה מלילות השימורים?

כל הכבוד לך על שאת עובדת ומנהלת חיים. חזקי ואמצי! זה נחמד לראות שלא חייבים להיות באישפוז כדי לזכות פה לתמיכה. לכל אדם יש את השפל הגדול הצורה שונה... לא תמיד באופן שמתבטא גופנית. זה מצחיק שכשהייתי הכי חולה הרגשתי דווקא הכי טוב עם עצמי. הייתי ממש בהיי ועכשיו כשאני ``בריאה `` זה הרבה יותר קשה... זה קורה גם לכן?

תרנגולת

New member
בורה יקרה..

אינך צריכה לתמוך בנוסף.. כל אחד יכתוב כאן מה שהוא רוצה ויכול.. אינך צריכה לתמוך אם זה קשה לך מדי. את מוזמנת לכתוב כאן כל מה שעל ליבך..

karen_karen

New member
תוגי

זה לא קשור אז חשבתי שיש לי למה לחיות ועכשיו אולי לא יהיה לי למה ואין לי כוח להילחם ולחיות סתם חיים מאוסים אין לי כוח יותר באמת נחלשתי אני מתייאשת :-0 זה מעציב אותי אבל זה מה יש

למעלה