חברים יקרים

אריהOfir

New member
חברים יקרים

יש לי את הכוס הכחולה ערבבתי בה מים חצי אלכוהול יש לי את הכוס הכחולה בלעדיה אני לא יכול לפני חיילים בצפון לפני ילדים במדורה לפני חברים במיטה אני מפשיט את עצמי ונותן את הכל ככה, בחודשיים-שלושה האחרונים לא כתבתי פה, בפורום, כל כך הרבה וחבל לי מאוד על זה. כי אני מרגיש שקצת נישארתי בחוץ... כל הזמן הזה תמיד הייתי מעודכן ואפשר לומר שאני כאן כל יום, פשוט לא כותב. זה כמובן לא בגללכם, אתם כלכם אנשים מקסימים, פשוט עוברת עלי תקופה. תקופה של בילבול, אולי. היה קשה לי למקם את עצמי איפשהו. היה קשה לי להבין מה אני רוצה, איפה אני רוצה, וכמה אני רוצה. עד שפשוט התעייפתי מלרצות. אני מרגיש עייף מכל החיפושים, עייף מאותם דברים שכל יום קורים, מאותם האנשים, ואותם מקומות. אני עייף מהחיים. החלטתי לתת לראש שלי, איזה חודש ככה, חופש. לא לנסות לקבל שום החלטה, להשתדל כמה שפחות לחשוב על דברים. להוריד את המחשבות שלי עד לצרכים הבסיסיים שלי נטו. יצא ככה, בעיתוי די טוב, שאני ביום ראשון באילת. אני אהיה שם ככה שבוע ויום נידמה לי. אני מקווה שזה יעזור לי לסדר את הראש. אז למרות שלא הייתי פה, ממש פה, תקופה די ארוכה, ואני לא אהיה פה שבוע. ואולי אני יהיה קצת "דפוק" עוד קצת זמן. אני מקווה לחזור אלכם בעתיד הקרוב עם כוחות מחודשים, ולעשות את הקאמבק של החיים שלכם. כי אני באמת אוהב את כלכם, ונהנה לראות את כלכם כשיוצא, ולדבר איתכם באי סי קיו. אז ניתראה בקרוב אוהב את כלכם אופיר

jeackyh

New member
durling...../images/Emo140.gif

תבלה כמה שיותר באילת..תחשוב על דברים שלא עשית...שתמיד חלמת לעשות..דברים שאתה גם מפחד מהם. תחשוב אתגרים לעצמכם. תחשוב מה אתה רוצה לשנות ואתה יכול...ואין זמן טוב מעכשיו. תחזור אלינו בכוחות מחודשים. אוהבים אותך בחזרה....

אופירוש

אם יש מקום לעשות ניקוי ראש, זה אילת. בחירה מצוינת. נחכה לקאמבק בכיליון עיניים. וברגע שתחזור, אני אשמח לעדכן אותך בכול. רק אל תאבד את עצמך יותר מידי, כי יהיה לך קשה לחזור. גל איש יקר

Ez sLeeP

New member
אופירוש,

Seek and you shall(t) find, אמרו גדולים וחכמים מאיתנו, וכנראה שהם צודקים. יש להם נטייה להיות כאלו. התשובות נמצאות עמך, אתה צריך רק לאפשר לך להירגע, על-מנת לעשות סדר בבלבול. אולי גם תמצא משהו מעבר לזה. WHO KNOWS? שיהיה לך רק טוב, ותחזור אלינו. אנחנו נחכה בשקיקה. נדבו'ש.

מרילנצח

New member
אופיר יקירי

תהנה!! כמה שיותר!! ומי יודע אולי עוד יצא לנו להפגש??? (אני נוסעת היום לאילת ומשם לסיני לשבוע וחצי בערך...) אז לך תדע בכל מקרה תהנה
ותחזור אליינו עם המון כוחות מחודשים

למעלה