חברים יקרים-

• פותח הנושא b56
  • פורסם בתאריך

b56

New member
חברים יקרים-

חזרתי אתמול מהפלגה בת שבועיים במסגרת עבודה על ספינה יפיפיה בשם דלפין. אין לי תמונות איכותיות משהו כי מצלמתי שבקה חיים..
. אין כמו מראה הכוכבים בלילה באמצע שומקום יקיריי.אין. נסיבות חיי אילצוני לרדת ולהתחיל לסדר את חיי לקראת שנה"ל שלי. וכנראה שלעת עתה אמשיך להתרפק על העבר ועל העתיד ולהנות לקרוא את הפורום הזה, לתכנן את מפגשיי הבאים עם הים הגדול. אוהבת. מיטל.

בת ים

New member
לאן הפלגתם??

גם תיאורים יתקבלו בברכה. לא להצטער, מצלמות תמיד שובקות בזמן זה או אחר. תשארי איתנו כאן מיטל והים כבר ימצא דרך לחזור לחייך, כי זו היא דרכו.

b56

New member
../images/Emo6.gif תודה. איזה כיף.

הפלגנו לסאנטוריני, רודוס, לימסול, ואנטליה. לא הספקתי הכל. ולא ירדתי בלימסול בכלל..אבל הנמל של סאנטוריני מדהים ביופיו. אני אסרוק ואכניס לכאן בקרוב. מקווה שיהיו עוד בעתיד. את הקורס משיטה שלי אני אוכל כנראה ליישם רק לקראת סיום התואר שלי..דהיינו עוד 3 שנים..אבל גם זה יגיע.. בינתיים אני כאן. לוקחת את הצד הפאסיבי יותר...

בת ים

New member
לימסול....../images/Emo99.gif

בעוד שבוע בדיוק ממש בשעות אלו, נעשה את דרכנו, ארבעה חברי פורום, ללימסול שבקפריסין. נתת לי הזדמנות..אז הייתי חייבת לספר

b56

New member
תביאי תמונות שאראה מה הפסדתי ../images/Emo8.gif

Alex33

New member
האם זה היה בספינה מנועית או..

סירה מפרשית? נשמח לראות ולקרוא..

>>> ברוך שובך ../images/Emo142.gif

תמיד לאחר הפלגות כאלו נשאר טעם של עוד>>>> כן ירבו ובקשר ללימודים --> שיהיה בהצלחה באשר הלימודים יהיו

למעלה