חברים יקרים!

liron rotlain

New member
חברים יקרים!

תשמעו (או יותר נכון תקראו...) אני נכנסת כבר כמה ימים ועצוב לי לראות שלא הרבה כותבים אז אני רוצה שלמוע מה שלום כולם? ומה אתם עושים בחופש (וממה שעוד נשאר ממנו)? מי היה בתאר"ן ואיך היה? מקווה לראות אותכם כותבים קצת יותר, גם על עצמכם ולא בהכרח רק על מד"א... *דני/עמית...כזכור לי חיברתם איזשהוא מכתב כניסה לפורום במקום המכתב הנוכחי...ואני לא רואה אותו? יש לכם מושג למה?
אוהבת, לירון

evgenir2000

New member
אני רואה שאת חזרת די חזק לפורום...

שוב שלום לך, אז אני חושב שאת מכירה אותי... ובטח כבר סיפרתי לך כל מה שאת רוצה לדעת... אבל לכל שא המיתענינים... אז ככה...אני רוב החופש במד"א ובבית... תאר"ן היה פיצוף...היה, וחבל שהיה (צריכים עוד... לפחות שבוע!!!). אין לי תיכנונים להמשך החופש... אני חושב שעניתי לך על כל השאלות... אכשיו תורך... ספרי לנו על כך מעשיך ותוכניותיך ב/לחופש... א...כן... ואיך זה לחזור?? לימים הטובים!!!

amitp

New member
איזה חופש...

מי חופש? קודם כל נקווה שלא יהיו מועדי ב'.. אחרי זה, אם וכאשר, אני רוצה לרדת לאילת בסוף החודש
חוץ מזה, יש לי עוד כמה הדרכות החודש, עבודה בשתי מעבדות (...), למצוא שותפה חדשה לדירה, להחיות איזה פורום

liron rotlain

New member
כל היום תלונות

איי איי איי עמית עוד מעט ואני מתחילה לרחם עלייך... :) החופש שלי היה חופש מקסים נטול מד"א כי החלטתי לקחת חופש מהכלללללללל! ואני חושבת שזה עשה לי רק טוב למרות שהיה מאוד קשה לא לראות את החבר'ה הרבה זמן אז התחלתי לעשות ביקורים קצרים לראות מה העניינים בתחנה שלי. בכל מקרה, בחופש הזה באמת הייתי בחופש כי הייתה לי שנה קשה ומצפה לי עוד אחת (ואחרונה!) אז אני מקווה לאזור הרבה כוחות... אוהבת מאוד מאוד, לירון.

paradan

New member
ככה קוראים לז היום?!

הכוונה היא לא למשרתת/מנקה/טבחית?

liron rotlain

New member
עקב אירועי אתמול...../images/Emo8.gif

דנוש, אני יודעת שעקב אירועי אתמול אתה עדיין קצת בשוק.. אבל תתפלא לגלות שאני באמת נחה!!! טוב, לא כל הזמן.... :) אבל רוב הזמן כן... חוצמזה, שבוע טוב לכולם, ואני רוצה לראות אותכם כותבים! אוהבת מאוד מאוד, לירון

flygirl

New member
כפרוש:)...

יפיופיה שלי...מה המצב? סבבה ביותר שחזרת לפורום וגם לתחנה קצת.. חופש תמיד טוב:) ועמית אם אתה מחפש שותפה לדירה אני תגיד פה:)חחחחחחחחח:)

evgenir2000

New member
כן... באמת חשבתי למה עוד אין דיווח

על הביקור... באמת... עמית...אתה לא רציני!!! סתתתם... אבל תגיד כמה מילים יפות על התחנה...

liron rotlain

New member
אלוהה!

היי מתוקתי מה שלומך?! גם אני שמחה שחזרתי לפורום וגם לתחנה (רק קצת...) וחוצמזה שמחה שאת עושה חיים בפורום... אני מצטרפת לקולות, עמית?! תגובה על התחנה?! *יבגני, צר לי לאכזב אבל מילים יפות על התחנה אי אפשר להגיד...אבל בהחלט אפשר להגיד על האירוח ועל האנשים המקסימים שלנו!!!! (המזל הוא התחלת תהליך השיפוצים בתחנה, בכל זאת יש בי תקווה, שיום יבוא והיא תהיה יפה וחדשה...) לילה/בוקר טוב... באהבה, לירון

nsr

New member
התחילו לשפץ לכם את התחנה??

אולי אנחנו נקבל אט"ן

e l a n i a

New member
גם אני...

גם אני אצטרף לבקשת התגובה.... עמית, תגובה בבקשה!! ולירון אני כן חושבת שיש בתחנה שלנו דברים טובים...ועם זאת גם כמה דברים שיש לשפר שעם השיפוץ אני מקווה שישתפרו.

liron rotlain

New member
תגובתי בנושא...../images/Emo163.gif

כן התחילו את השיפוצים בתחנה שלנו!!! ובינתיים שמעתי שכולם עוברים למקלט...באופן זמני
בכל מקרה, אלה....אני לא התכוונתי שאין דברים טובים בתחנה, אלא שהיא חיצונית לא טובה (ז"א המבנה...) בכל מקרה, עמית, מחכים לתגובתך... יום טוב לכולם!
לירון

למעלה